Duktig lillfis <3

2010-12-31 - 10:12:24

Lillhjärtat så duktig.. Kan sitta själv. hon är 5 månader om 4 dagar.
5 månader? vart har tiden tagit vägen . Snart är hon stor, går själv springer å busar med bella.. Nehe måste njuta av denna tiden .. njuta njuta njuta. :)



Finns inget jag älskar så mkt som mina barn. Ni gör allt så mkt bättre, ingen kan få mig att skratta inombords som ni kan .. Älskar er.

Bildbomb

2010-12-31 - 10:05:42
Lite bilder på mina två prinsessor från idag och igår :)

Idag
 



 

Igår



  


Nehe fler bilder får de bli en annan gång:)

Torsdag

2010-12-30 - 18:58:11
Hade skrivit ett inlägg för ett tag sen . men de försvann suck.
Nu är det iaf snart läggdags för barnen .. Jag har massa att fixa med. Ska sätta upp gardinerna i vardagsrummet och städa här hemma.. Så har fullt upp .. Tiden jag har över så ska jag kolla igenom naturkunskapen lite med :)
Ska bli kul å se om gardinerna blir fina i vardagsrummet :)

Har varit inne i kalmar idag och handlat till imon :) kommer bli toppen med super god mat och trevligt sällskap .
Kom även hem med en systemkamera :) ÄNTLIGEN ;D Nu kan jag ta super fina kort :D
Viliciah ar även hunnit med ett bad nu på kvällen .. Mys..
Nehe nu ska jag nog lägga lillfisen . Hon har inte sovit så mkt som hon brukar idag :P .

Ha en bra torsdag kväll :)

Måndag

2010-12-27 - 16:54:07
Nu har jag inte skrivit på ett par dagar... Har varit alldeles för mkt. Julen var iaf bra, Barnen var glada och nöjda. Vi hade varit snälla så tomten kom också ;)  vi sov kvar över natten .. Vädret här var ju inte de bästa.
Men men . nog om det, har haft fulltu pp med skolan osv med. Äntligen klar med religionen. Måste dock säga att det inte gick så bra som jag hade hoppats. inte fåttm itt betyg än, men tycker att läraren verkar ha VÄLDIGT höga krav . men får väl se. Fick alla rätt på delprovet å så iaf.. slutprovet är skrivet men inte fått svar på det än.
Spännande.

Är väldigt lugnt här hemma iaf. Bellis är med pappsen så mamma skulle få göra provet i lugn å ro. tack :)  .
Ikväll blir det tacos till middag. evigheter sen dess.

Nehe . lite bilder från juafton kommer sen . Men ska se om jag kan kolla igenom veckans uppgifter i naturkunskapen .. Nu jävla ska de pluggas natur (jag hatar naturkunskap) haha ..

Torsdag

2010-12-23 - 16:01:56
Hann inte riktigt med igår. hinner inte nu heller egentligen. Har massor med plugg och städning och jaa lästan kan göras lång så här dagen innan julafton.
Kycklingen är i ugnen iaf ,så gott. lycka till det lite så här i juldagarna..
Ikväll kommer moa och z, då blir det uppesittarkväll :) Ost ,chips, julskinka, glögg. kan de bli bättre :)?Nu ska vi ju bara vinna en resa eller bilen ;) haha drömma kan man ju alltid:P
Granen är klädd nu med, bella var så duktig å hjälpte till :)fint blev de .
alla kulorna försökte hon hänga en å samma gren först men hon insåg att det inte gick efter ett tag;) haha
Stackarn är så förkyld å har hosta med.. Typiskt.. Hoppad på att de blir bättre till imon.

Nehe nu är det dags att skala potatis.=). Hungrig som faan

onsdag

2010-12-22 - 15:31:35

Gudvad dagarna går fort .. Hinner inte med. Igår var jag iaf inne i kalmar. köpte lite julklappar å så . Trevlig dag med moa helt enkelt :)
köpte lite gardiner till bells rum med :) . så ikväll ska jag se om jag kan lägga upp ngn bild.. Dock är det ju inte klart där inne. ska in en matta och lite så .
Ska även målas om eftersom en viss madam river sönder tapeterna ;) så där för sitter de inget på väggarna. haha . Måste gå igenom alla hennes leksaker med, sedan packa upp de vi inte packat upp än ;) haha

Men men .Idag ska vi fixa julskinkan å så .gott. så ikväll blir det julskinksa å glögg tror jag :) Har även lite plugg å fixa. eller ganska mkt ;) . måste göra ett labb, för att sedan skriva en labbrapport. men de ska vi nog hinna med idag med :) sen msåte jag läsa religion. slutprov på måndag, flyttade på det eftersom det är julafton på fredag :) Hoppas de går bra.

Nehe .. göra lite nytta kanske :P

Måndag

2010-12-20 - 16:11:16

Jaha nu är det en ny vekca Julvecka helt enkelt :) .
Mkt som ska göras och de har bella tajmat in med å bli sjuk. Hon spydde inattå hade lite feber 38,3.
Hon hade samma när hon vaknade fick lite alvedon.. Nu har hon precis vaknat efter att ha sovit mitt på dagen , än så änge ingen feber.. Men så brukar det ju vara, de kommer på kvällen och natten helt enkelt.

Idag har jag massa plugg, Både i religion och naturkunskap. Men så denna veckan blir en vecka med mkt plugg å lite sömn..
Men skönt när de är gjort :)

Idag har internet och tvkanelarna och hemmabiosystemet kommit iaf :) toppen . Internet har jag fixat med resten får jakob lösa.. har ju de viktigaste tv kanalerna iaf :) men skönt å slippa vara upp kopplad på mobilen..


Oj glömde publicera :)
 nu är det snart dags att börja med maten . :D  Hemma gjorde schnitzel står på menyn ,. :D muuuums

Tuff vecka.

2010-12-19 - 22:57:51
Nu är denna veckan slut. Har varit en bra vecka. Hunnit med allt som ska hinnas osv.
Moa har sovit här i helgen å vi har haft lite tjejmys(+melvin) . Toppen helg helt enkelt. Idag har även syster med familj och anna och olivia varit och hälsat på. Toppen.

Nästa vecka blir det värre.Alldeles för mkt. Och de är jul å allt. Här har man inget jullov snarare dubbelt upp. Två kurser samtidigt. Båda på heltid. Blev lite knas men det ska väl gå det med.
Slutprov på julafton som jag ska flytta så jag får det en annan dag, när får jag nog veta imon. Ska bli skönt å ha religionen klar. trött på det nu.Fast sista veckan är det som verkar intressant.Men för varje kurs som är avklarad så är det ju ett plus :)
På tisdag ska jag även hinna med en runda in till stan. ett möte och sedan shopping. Kanske kan kan förlänga timmarna  på dagarna denna veckan? .

Nehe .. Nu måste jag ta tag i pluggandet innan jag ska krypa ner i min sköna säng..
Hoppas ni haft en bra helg.

Kommer in lite nya bilder på barnen så fort tiden ges.. Kanske dröjer tills nästa vecka..

12 timmar

2010-12-15 - 09:15:59
Juste.. Vilicia var uan mat i tolv timmar inatt :D:D Hon vaknade någon gång men de räckte de med nappen:D
så himlans skönt.. de får hon gärna göra om ;) ö

Onsdag morgon

2010-12-15 - 08:57:48
Dags för lite uppdatering kanske :) .
Igår var det en ganska lugndag . var på bvc med vilicia.. Fick skjuts dit å gick hem. så mkt motion;) gick vilse på vägen hem med :P haha så är det när m,an ska testa nya vägar:P.  Men hem kom jag iaf.
Har även bokat tid till att sätta in p-staven eftersom jag inte kunde sist..
Vägde vilicia ¨de gick super.. Hon hade gått upp 1 kg på en månad;) haha . det är bra att hon tar igen de hon inte gick upp sist ..Juste glömde skötväskan i bilen med. Jag som skulle handla osv. Moa var med som tur va så fick en blöja av henne och så .. Tur som tusan att vilicia inte blev hungrig förens vi kom hem iaf;P haha .


Sen var de bara plugg å så resten av dagen. Älskling och jag åt potatisgratäng å fläskfile när han kom hem, bella hade fått äta innan eftersom älsk kom senare.

Idag har jag inga planer alls..Eller som varje kväll så ska jag ju plugga med inte annars :P
Det är de som är bra emd att inte ha tv. Man kan inte kolla på massa program varje kväll utan man har hela kvällarna till att plugga :)

Söndag

2010-12-12 - 16:39:51
Nu är denna veckan redan över.. . tiden går så fort..
Helgen ghar varit bra.. Liet ändrade planer men vad gör de ? :)
Nu håller jag å bella på med maten. Vilicia sover så gott.
Jag har även skickat in skolarbetet och påbörjat lite på nästa veckas inlämningsuppgift, samt hunnit baka saffransbullar.. Känner mig effektiv idag :) .
När barnen sover för natten är det en dusch som gäller sen ska jag nog plugga lite.. det är det positiva med att inte ha några tvkanaler;) haha man får ju mycket mer gjort ;) .


Nehe nu ska vi göra de sista till maten .. Hungrig ;)

Fredag.

2010-12-10 - 21:02:55
bloggen hamnar lite efter just nu.. men mkt nu.. Mkt  plugg och mkt som ska fixas här hemma..
Det tar på krafterna att ha båda barnen hemma som vill aktiveras och busa helt tiden samtidigt som man ska komma iordning och plugga på heltid..
Hoppas ni har förståelse för de..
Idag har jag iaf fått min närvarogrej till skolan gjord. ska kolla igenom uppgiften imon och göra den klar för att skicka in den .. sen har jag söndagen till skoj eller om jag tar imon till en lugn (inte plugga dag)  och söndagen till plugg :P

Idag har vi även hunnit emd ett besök av barnens farfar och faster.. Hjälpte till å sätta upp trappgrinden å så :)
Sen har vi varit på ikea. där jag köpte ett databord :)
så nu har jag ännu en sak att skruva ihop ;)
Ska kolla efter gardiner sen.. Gardiner till vardagsrummet och till bellas rum.. svårt att hitta fina gardiner tycker jag .. men det ska nog gå.. :)

Nehe nu blir de slappa resten av fredagskvällen.. kanske skruva ihop de fina databordet med sen .. Och innan läggdags så blir det att läsa i skolboken.. perfekt att ha ngt att läas så man blir trött ;) För de blir man verkligen av denna tråkiga delen av religionen :P haha

Seg

2010-12-08 - 19:39:08
Fattar inte vart dagarna tar vägen.. tiden går så jävla fort. Jag hinner inte med.
Idag känns det som om jag inte gjort ngn nytta alls, inte hunnit med allt jag skulle osv, men de är redan kväll? :O

Var iaf ute å gick i 3 timmar.. Barnen var trötta när vi kom hem.. då fick de bli en snabb lunch innan de var sängen för bella som var super trött :)
jag satte mig å kollade på religonen.Mer plugg blir det imon:) .
Ikväll tänket jag ta tag i städningen .. vi får ju besök på söndag... så får plocka iordning här hemma nu då :) .
Finns inte så mkt jag kan göra , vill ha nya gardiner till vardagsrummet osv. men de hinner jag inte tills på söndag .. men men :) man får ta de för vad de är helt enkelt :D
Kommer bli toppen iaf:)

Nehe nu ska jag ta tag i de som ska göra... sedan lägga lilltroll <3

ute och går. Lite ärenden som ska fixas

2010-12-08 - 10:17:36

img_9872 (MMS)

ute och går. Lite ärenden som ska fixas

Onsdag

2010-12-08 - 09:23:01
Oj så tiden går fort..
Onsdag redan. Igår var jag och moa  i kalmar.. storhandlade å så =)
Gud så kul det är å storhandla.. Nu har vi massa god mat här hemma att äta.. Nu ska man bara bestämma sig vad vi ska äta idag ;) luta nog åt helkyckling i ugn :DGott som tusan . Aldrig gjort de själv men de kan väl inte vara så svårt ;) haha .
Elle blir det ngt snabbt å enkelt idag då jag har massor att plugga å ska gå bort till banken å så idag.
Svårt å bestämma sig :P haha

usch yr  i huvudet är jag..

nehe vila lite innan jag bestämme mig för om jag ska gå eller inte :P

God morgon

2010-12-07 - 09:51:36
Idag har vi sovit dåligt här hemma.. bella kom in till vårt rum på natten och vilicia har vaknar två gåner (vid 3 och vid 6 ) .
Kanske inte så dåligt men är ju van vid att sova lite mer ;) .. sen la jag ju mig sent igår med så klart. haha .
Vi gick upp vid 8 idag iaf. åt frukost å så, nu kollar bella på pippi... Ser framemot att få tvkanalerna.. Ganska segt att bara kolla på filmer ;) .
Idag gör det inte så mkt iaf. för ikväll ska jag plugga.. och innan dess ska jag in till kalmr.. ska hämta hem tea:D och handla lite när vi ändå är där inne.. så blir en mysdag med moa :D

Nehe nu ska jag busa med barnen .. :P .

Isabelle 2 år

2010-12-06 - 23:32:34
Dags att uppdatera lite om Isabelle..

Hon är otroligt envis och trotsig, älskar att göra tvärtemot vad mamma och pappa säger ;)
Hon har en vilja av stål helt enkelt ..

Hon kan roa sig väldigt bra själv och älskar att sitta å pyssla, måla  eller hålla på med klistermärken .
Hon vill gärna försöka göra saker själv först för att sedan be  om hjälp ifall hon inte skulle klara av det själv.

Hon har precis fått ett eget rum ( med flytten) där funkar det kalas att sova..Än så länge vill hon hellre vara med mamma å plocka upp saker än å leka  i sitt rum men det kommer väl de med, mkt att fixa med innan man är helt iordning ju. 

Älskar att hjälpa till med maten osv. Vem gillar inte att provsmaka såser lixom=)?

Hon pratar för fullt. Massa meningar fast orden kan hamna lite huller om buller ibland. 
Sjunger gör hon också gärna.. Hon kan lite olika sånger. Inga hela sånger än så länge men inte långt därifrån. 
 
Trots sitt envisa humör så är hon världens snällaste och mysigaste.. Brukr gå runt å säga att hon älskar mamma och pappa och att vi älskar henne .. Hon är otroligt omtänksam. Blir lilla syster ledsen så kommer bella springades jag kommer isia jag kommer . sen ropar hon mamma isia ledsen ta isia då mamma.


Vilicia 4 månader

2010-12-06 - 18:00:12
Dags å skriva lite om mina underbara barn..
Vilicia blev 4 månader i lördags.. Tiden går så fort. Känns som om det bara var ngn månad sen jag låg på bb, om ens de.
Vilicia är en otroligt glad tjej, Sällan det är sura miner. Hon kan sitta i sin babysitter hur snäll som helst för att sedan skratta när man kommer .
Hon vänder sig från mage till rygg på golvet sen ett tag tillbaka.
Hon sover i sin egen säng. hon somnar runt 7,8 tiden och vaknar runt 5,6 för mat för att sedan sova 2-3 timmar till . Hon har storlek 56,62 i kläder..
Hon gillar att ligga på mage och kolla runt, när hon tröttnar vänder hon sig å lägger sig på rygg ist.
Hon älskar när storasyster busar med henne :)


En liten uppdatering om vilicia.. En om Isabelle kommer inom den närmsta tiden ..




Måndag

2010-12-06 - 09:13:13
Blir bara mer  å mer glad över min telefon.. tack vare den så har även jag internet på min datpor fram tills att vi har fått det riktiga internet :) Underbart.
Jaha idag är det måndag redan.. Ny vecka ovh jag börjar plugga..Känner mig riktigt pepp.. Kollade igenom uppgifterna för denna veckan å så igår. Hoppas tiden räcker till och på intressanta veckor med religon plugg ..

Vi gick precis upp iaf. Bella var uppe inatt vet inte varför men hon somnade om igen iaf :) .
Vilicia åt en gång vid kl 6 så hon åt inte på 9 timmar :) om man nu ska räkna de lilla som hon åt vid halv 9.
Sen kommer moa hit iaf :) trevligt.. jag ska plocka iordning lite till här hemma.. Imon kommer tea hem:D:D:D
Saknat henne. Jag och moa åke nog in till kalmar för att hämta henne.. Ska kolla om vi kanske kan ta ikea  i samma veva med å köpa en sak.. Beror ju på om moa har lust :) Vill få iordning ett rum i taget nu.. eller helst alla på en gång men de tar ju sin lilla tid :) Två rum som ska målas om om jag får välja med.. eller köket ska målas om men väntar tills bella går på dagis då finns de lite mer tid.. Nu har jag nog med att ha båda barnen hemma och att börja plugga :P .

Nehe Frukost dags...


Vi Lever

2010-12-05 - 19:20:40
Hej.. Vi lever ;) .
Nu är vi hemma efter en tur till polen.. Var en trevlig resa, borta bra med hemma bäst ;)
Skriver mer om polen när vi är lite piggare :)
När vi kom hem så somnade barnen öch jag å jakob somnade på soffan. MYS..
Därefter blev de mat.. super gott :)

Nu har jag precis kollat igenom vad som sk göras imon med plugg å så :) ÄNTLIGEN :)


Nu ska vi lägga barnen¨å så snart.. lite senare än vad vi brukar eftersom vi sov lite för länge ..
God natt

jag och Bella kollar på flipper medans vi ...

2010-12-02 - 11:25:41

jag och Bella kollar på flipper medans vi väntar på Moa. Ska till stan och köpa vinterskor och hämta passet till Melvin :)

RSS 2.0