snart så snart

2011-04-28 - 22:13:21
några sidor kvar att sammanfatta heja heja heja.. ser sängen framför mig.. sova sova sova.. snaaaart :)
underbart att vara trött så man kan somna gott.

en bild från förra veckan på bellis :)






20 dagar kvar

Pluggkväll och bytt skor

2011-04-28 - 19:35:18
Nu ligger barnen i sängen och ska sova.
så nu är det pluggdags för mig.. har en del attp lugga på idag . Imorgon ska jag göra ett delprov :P väldigt intressant med svår kurs..

Juste bytte ju mina skor för de svara var förstora :( så de fick bli ett par likadana fast vita då de svarta inte fanns i mindre stlk :P Bellas skor var också för stora.. typiskt :P
men men nu kommer de nästa vecka ist.. en vecka mer eller mindre :P

Nehe nu ska jag ta och få lite gjort.. :)

Här är skorna fast vita :) Nu måste jag hitta ett par andra svarta :P haha

utelek

2011-04-28 - 16:37:21
nu hållar jag på att laga mat :) spagetti och köttfärssås står det på menyn..

Har varit ute hela eftermiddagen.. bella har lekt med grannbarnen och så :) varit helt toppen helt enkelt :)
härligt när det finsn så mkt barn i samma område:)
På tal om det så har bella fått plats på det dagiset som vi ville. Hon börjar i augusti :) så underbart.. är så himlans glad. 3 minuter till dagis perfekt :P Hoppas även vilicia får plats där :)


Nehe nu är maten snart klar :) ha en bra kväll:)

Torsdag

2011-04-28 - 10:21:43
Nu är vi hemma efter tanläkar och bvc besök :)
det gick bra. tandläkarbesöket med vilicia var onödigt :P precis som jag trodde. trots att jag ringde och kollade om vi verkligen behövde komma. suck :P . Men men bella fick visa sina tänder och fick en tandborste :) de skulle bli kallade om ett år igen sa hon :)
Stolt bella iaf :)

Mellan tandläkaren och bvc så han vi hämtas ut skorna :) mina var dock för stora.. FANFANFAN.. ska se om de får in dem i min storlek.. hoppas!!! Ska skriva till dem och fråga annars får jag kollar ut ett annat par.. för skor måste jag ha!
Har skrivit ett mejl nu iaf.. :) så nu håller jag tummarna

Efter skohämtning var det bvc besök.. Bella tycktede var super kul . vi ska fortsätta smörja vilicia och vänta å se. antingen om eksemen blir bättre eller om fler symptom kommer. Så får vänta och se helt enkelt :) hoppas skiten försvinner :) . så länge salvan hjälper så är de ju bra :)
Hon har inte gått upp så mkt i vikt denna gången heller. längden mätte vi inte. får se hon kanske växer i raketfart till nästa gång :)



20 dagar

Jippi

2011-04-27 - 22:14:11
Juste mina och bellas skor har kommit .) så imorgon ska jag hämta dem.. hhopppas de passar :D:D




dag 1: duktig tjej .

god kväll

2011-04-27 - 21:50:15
Ett litet avbrott i pluggandet.
Har varit en lugn dag idag varit ute en promenad bakat med bella å lite så .
Inte gjort ngt speciellt allt. men skönt det med ibland :)
nu sitter jag och pluggar . lagt fram kläder till imorgon ska bara leta efter strumpr bland tvätten.. jag hatar strumpor :P

Imorgon blir det en tidig sådan. ska upp tidigt. tidigre än vanligt iaf. Ska vara hos tandläkaren med barnen kl 8. först vilicia ooch sen bella. ja vad nu vilicia ska göra där. men de ville att hon skulle komma så då gör vi ju de. :P några tänder har hhon ju inte än :P segis med tänderna.. haha men de kommer väl snart kanske :P
Bella ser framemot det iaf;) får väl se om hon tycker de är lika kul imorgon :P

Efter tandläkaren så är det BVC som står på schemat.. ska prata med dem om vilicias eksem klåda och allt de där.. Undra vad de säger.. Ska nog väga lillfisen med . tror hon vuxit bra sen sist iaf :)

Nehe nuska jag fortsätta plugga innan jag ska på strumpjakt :)


21 dagar kvar :)

Underbar Tisdag

2011-04-26 - 19:20:48
Denna dagen har gått riktigt fort. nu har jag fixat så jag kan skriva in mig tillgänglig hemifrån så de vet när jag kan jobba. praktiskt :) hoppas jag får lite pass nu när jag skrivit upp mig. de har ju ringti nnan med så nu kanske jag får mer :)
Vill inte ha för mkt heller utom lagom är bäst :D

vi har varit ute som vanligt idag, efter middagen som bestod av grillad lax och potatis tog jag och barnen oss en promenad till vattnet och lekplatsen:)
Juste barnens kläder kom idag dock skickade jag tillbaka två, ena var inte alls som jag hade tänkt mig så de bytte jag mot ett par shorts till mig sen så var kläningen för liten . :( så bytte till en större stlk :D hoppas de blir bättre :D
Så de ska jag posta imorgon. Undra när skorna har tänkt komma :P vill ju ha dem typ nu .






Syskonkärlek på hög nivå :)

vår fina påskkärring :)

2011-04-25 - 21:22:26


Har haft en toppen dag

2011-04-25 - 19:07:56
Har haft en toppen dag :)
Moa med familj kom förbi. vi gjorde pastasallad å så. satt ute och åt. mys.. blev lite kallt ibland när det blåste men annars så var det toppen :)
Sen tog vi en promenad ner till vattnet. Tog lite kort och lekte vid lekplatsen. tur att både barn och mammor kan roa sig ;)

Nu är det plugga som står på schemat iaf. Ny kurs idag då. Medicnisk grundkurs. blir nog roligt men svårt. Många krångliga ord osv. Så dessa veckor gäller det att plugga.

Ska se om jag fick några bra bilder från helgen som jag kan lägga ut sen med. :) om jag hinner och orkar :P
















<3<3

Underbart

2011-04-25 - 12:48:53
Nu har vi varit ute på en promenad hela familjen lekt lite vid lekplatsen.. ätit lite brunch då vi ska äta pastasallad å så med moa med familj sen ::) snacka om mysdag . jag ligger ute i solen och försöker bli lite brun dock händer det inte så mkt. känner ju mig supervit jämfört med bella som blir brun så lätt. Men skönt att det inte är lika känsliga och bränner sig lika lätt. Men uv strålarna är ju lika farliga för det så gäller ju att smörja in dem nu ändå :)

En kattjävle sprang in hos oss idag jakob glömde stänga ena ytterdörren så den tog de hållet smart jävle för på andra sidan ligger tea ;) som tur va så sa bella till så jag kasstade ut den :P . Men då tänkte den gå runt men då sa tea ifrån ;) hahah
Tur att bella sa till så den inte han kissa inne eller ngt :P

Imorgon har jag ett möte jag ska på.sedan blir det familje mys.. hoppas på att klädernaj ag beställt till barnen kommer med.. Skorna kommer nog inte förens på tisdag .. ska lägga upp en bild så ni fårs e dem :)
ska försöka hinna lägga upp lite bilder ikväll med :)


Till bella. Superfit: freddy


Till mig : Björn borg



Hoppas de passar bara jag ahr så olika storlekar beroende på vad de är för skor, så håller tummarna annars får jag ju byta :P

jävla eksem/klåda!

2011-04-24 - 08:53:25
vilicia har sån klåda. rivmäken på ben och mage.. ryggen har hon massa eksem på.. stackarn.. smörjer in henne massor. har blivit värre nu innan hade hon lite på ena axeln typ men blivit mer.
i två kvällar har hon nu vaknat och varit jätte ledsen .. Hon vaknar rubnt 10 och är helt förstörd. kliar på kroppen osv.. undra om hon kanske har ont i magen med.. tänk avd mkt lättare de hade varit om de kunde säga vad som var fel :P

Ska fortsätta att smörja henne flera gånger om dagen tills på tisdag och de som de blir bättre annars får jag ringa bvc så hon får titta på det.. stackars lillfisen..

Beställt skor

2011-04-22 - 19:30:55
Nu har jag beställt skor till mig och bella :) toppen toppen :D

Underbar dag idag . hoppas det håller i sig hela helgen :D

Har inget mer å skriva :P

måndag

2011-04-18 - 15:40:42
nu ska vi snart äta .. det är redan klart.s å perfekt. mamma hade med sig så blir latis mat idag, men en fin dag som denna så gör de ju inget :)
imorgon har vi lite planer på vad som ska göras på baksidan.. då ska jag tvätta av väggarna :D eller jag och bella. om det är fint väder d annars har vi massor att göra inne med ;) .
inte så att vi blir utan sysslor :P
sedan ska även balkongen tvättas av. de borde vi ju hinna med imorgon med om jag inte tar det ikväll när barnen lagt sig ? beror på om jag orkar. plugget går först :) skönt att jag bara gar en inlämningsuppgift som ska vara inne idag. men det är nästan klart så :)

ibland har jag askitmkt ibland är de riktigt lugnt så skönt :)
nästa vecka blir det till å börja med medicinisk grundkurs.. spännande :) men det kommer nog vara riktigt mkt man ska kunna .:P

nehe ta det lugnt en stund innan maten och ännumer utelek


hoppas...åh de skulle vara super kul:)

Trött mamma :)

2011-04-18 - 15:11:16
Jag är helt slut. Underbart med värme och sol men så trött man blir :) haha .
Nu är vi inne och njuter en stund . ska laga lite mat å så . sen ska vi gå till affären igen :) kanske ner å leka vid lekplatsen vid vattnet ? hmm fårs e vad de blir så underbart att leka där nere..:D en lekplats med super utsikt. kan de bli bättre ? :)

Jag ser redan framemot läggdags :P hmm men först ska jag göra klar en inlämningsuppgift :)
skulle ha jobbat imorgon men kunde inte de med barnen å så, men som tur va kunde jag ändra det tills på onsdag:D:D


Nehe nu vaknar lillfisen :D

ännu fler bilder från dagen

2011-04-17 - 22:02:23






Vid havet

Vilicia sitter i sanden :)




Bella springer





söndag kväll

2011-04-17 - 21:31:40
Vad lite man får gjort när vädret är på topp;) skulle ha bakat i lördags men det hanns inmed. då blev landet gjort å vi köpte utemöbler :) sedan tänkte jag baka idag men är helt slut och har ont i huvudet.. Men imorgon kanske ?:P
Igår klickade jag hem lite kläder till isabelle.. bilder kommer sen :)
Imorgon om det är fint väder blir de ännu en ute dag :)

Nehe nu blir de tv resten av kvällen :)

Hästtjejen :)

2011-04-17 - 20:19:06
Isabelle med farmors solglasögon vid hästtävlingen



Ridning för isabelle :)


'





Vilicia var kollade på med gläje och skrattade när hästarna lät ;)






Här är lite bilder från vår underbara dag som började med hästtävling. där en vän till oss tävlade för första gången på sin häst som är 6 så hon tävlade en lätt klass där hon kom etta:) super bra.
Seda åkte vi hem till dem där bella fick rida, borsta hästarna och så :) gissa om hon var stolt :P
Vi fick även super god mat å så . Tack för en toppen dag.

Efter att vi varit där han vi med farmor och farfar en sväng också :) sen åkte vi hem gjorde lite middag .
Sen gick jag och barnen ner till havet... så jävla skönt var de :)
bilder därifrån och från farfar/farmor kommer sen .

Men här är några av de bilderna som jag tog idag :)

Isabelle 2,5 år

2011-04-16 - 09:16:40
Skriva lite vad isabelle kan med.

Hon pratar för fullt: meningar med flera ord osv.
Hon kan räkna till tio (när hon själv vill) ibland kan hon hoppa över en siffra .
Hon kan några färger men hon brukar säga att allt är rosa:P men annars kan hon svart vit lila och ibland grön.
Hon kan göra en kullerbytte(har hon ju kunnat ett bra tag)
Hon älskar att sjunga. kan flera olika låtar . (ja må hon leva, i ett hus, björnen sover, blinka lilla stjärna osv.)

Finns ju massor som bella kan men vet inte vad jag skrivit innan . Men hon är också en glad tjej med mkt vilja.
hon älskar precis som lilla syster att bada och skulle kunna göradet varje dag flera gånger om dagen ;) . Hon älskar även att vara ute, cykla gunga och hjälpa mamma i trädgården :)
Just nu saknar hon dagis men är otroligt glad över att få brja dagis efter sommaren. Hon pratar om det varje gång vi går förbi eller kör förbi:)
Ska bli kul å e om inskolningen går lika bra då som förra gången.
Hon älskar att hjälpa till i köket. Farfar är fortfarande favvisen ;)


Ja lite om isabelle. Mer kommer.

Vilicia 8,5 månad

2011-04-16 - 09:10:44
Tänkte bara skriva lite vad vilicia kan så jag kan kolla tillbaka sen
 

Kryper på heltid : i början kröp hon bara i lband men sen ungefär en vecka tillbaka så kryper hon hela tiden.

Säger mamma. (finns på videoklipp)

Sitter själv.(har hon ju gjort länge)

Sover hela nätterna(har hon ju gjort länge)

Ställer sig upp mot saker: Dammsugaren, trappan, soffan osv.

Går några steg med gå vagnen.

Vilicia är en otroligt glad tjej med enormt mkt vilja. Hon älskar att bada precis som sin syster.Hon älskar att busa med storasyster och när hon leker på golvet vill vilicia gärna vara med :) Hon är inte alls kräsen när det gäller mat som hon var innan men frukt är fortfarande ingen höjdare.
Nu skulle hon nog kunna äta hela tiden ;) haha


Aja här är lite uppdatering kommr kanske mer sen om jag kommer på ngt mer under dagen.

ett videoklipp

2011-04-14 - 08:58:21

Ett videoklipp tänkte jag bjuda på innan pausen börjar.. Dock väldigt suddigt :P men får filma det bättre en annan dag ;) hade full koll på vilicia så hon inte bara skulle släppa taget ;)





Blogg pause

2011-04-14 - 08:08:50

kommer ha en bloggpause ett tag. hur länge vet jag inte men ett tag iaf. dels för att jag inte har tid att skriva, delt för att det inte händer ngt speciellt. tiden hemma umgås jag hellre med mina underbara barn och kvällar som jag intej obbar på går till pluggandet.
Kanske kommer ngn uppdatering ibland får se. efter helgens dagsutflykt tex.

Nehe nu får bella gärna vakna eller så kunde ju lillfisen sovit längre än till 15 min över 7 :P

Andrahand

2011-04-13 - 22:13:51

God kväll :)
bloggen är inget som jag prioriterar just nu . det märker ni säker både med bilder och text.
Tänkte bara säga att kvällen gått bra- Jäklans vad massa rådjur de var ute nu..
Skönt att vara hemma iaf. så nu ska jag ta denna kvällen till att ligga å läsa i min underbara säng. Imorgon är det åter jobb. :)
Tycker det är underbart att få komma hemifrån lite. Jobba och så. sedan trivs jag verkligen med personalen . Även om de är äldre så är de så himlans goa :)
Men jag är riktigt nervös inför imorgon :P då ska jag vara själv haha . Aja kan ju inte bli värre än att jag kör fel eller så :)

Nehe om man ska krypa ner och läsal ite psykologi :)

Onsdag

2011-04-13 - 12:41:40
Jaha idag är det onsdag då.. har inte hänt så mkt idag. trist väder.
Ska snart åka till jobbet:) . Imorgon ska jag jobba själv för första gången de ringde in mig och kollade om jag kunde jobba;P nervöst:P men de kommer nog gå bra hoppas jag :)

Har inte så mkt mer att skriva..Ha en bra dag:)

Sega :P

2011-04-12 - 09:05:03

åh så segt när maninte får svar på sina mejl direkt.. jag vill ju veta nu nu nu..Fy tusan så skulle vara .. Men får se helt enkelt.. hoppas kan man ju alltid :)

Vilicia sitter här och har fått ett äpple å leka med ;) .perfekt när de kliar i tändera samtidigt som de kanske hjälper tänderna att komma fram :P
Bella har med äpple och kollar lite på tv :)
Frukosten har vi ju hunnit äta för länge sen ;) så nu är de bara klä på oss osv för att seanre kunna åka till stan en sväng:)hoppas de är fint ute sen så vi kan fixa lite :) egentligen orkar jag inte åka in till stan idag :P men blir nog så iaf;) måste ju hämta däcket å de :P .


äsch har inget vettigt å skriva:) kanske plugga lite medans barnen roar sig:)

tisdag

2011-04-12 - 08:09:19
även denna morgon så ser det dystert ut ute.. Hoppas det vänder snart precis som de gjorde igår:)
Idag ska det inhandlas lite till rabatten. Mysigt med fina blommor ch de.. Ska nog kolla hur mt staket kostar med. :) underbart sen i sommar när man kan ha dörren öppen och veta att barnen inte kan gå någonstans:)
vi ska hinna med massa mys idag med. för imorgon är det jobb som gäller igen :) skoj skoj.
Har en inlämningsuppgift som ska vara klar idag med ..
tusan var intressant psykologi är.. man lär sig väldigt mkt.. Skulle lätt vilja jobba inne på en psykavdelning :)

nehe nu luktar de här.. dags att byta blöja:)

Vilken värme!

2011-04-11 - 20:06:58
Idag blev det riktigt varmt ute.. Även om inte solen lyste så mkt så var de verkligen varmt :) så underbart. efter lunchen så har vi varit ute. åt mellanmål ute på en filt sedan har jag och Isabelle  fixat i rabatten och så :)
Ska handla blommor och så imorgon om vi ska in till stan. sen ska vi sätta upp ngt staket. blir nog något enkelt. :)
får se vad vi hittar.
Efter det var de middag iaf. åt super god mat kyckling med mango chutney och annat gott .. får se om receptet kommer upp sen någon gång :)
efter maten kom moa förbi hämtade matteboken och så :) skönt att ha det klart :)
Därefter fick barnen bada. det var välbehövligt vill jag lova:)

Underbara barn <3


Snorfia:)



Finaste Isabelle <3


Bilder på vår baksida kommer sen när vi planterat blommor tog bild på hur de såg ut innan då det ser hur tråkigt ut som hellst.. :) håller påatt ta bort gräs och mossa som växt mellan stenplattorna med :P jobbigt men fint blir de ju :)

sommardäck

2011-04-11 - 12:38:10
jag är helt slut idag..
Blir en otroligt lugn dag iaf. fortfarande tråkigt väder ute.
Ska snart ta och bädda om sängarna. ställa mig i en dusch så jag piggnar till lite :)
Sitter och väntar på ett mejl hoppas hoppas de går :) vill så gärna:D
Nehe ska fortsätta att sega denna sega dag:)

Imorgon har vi nog lite planerat. hämta vårt sommardäck som vi fick lämna in på lagning då det satt en spik i de och lite så. Passa på att köpa ramar till sovrummet kanske? ja får se lite :)

:)

2011-04-11 - 09:20:41
Juste glömde ju helt skriva att Bella pappsen och farmor och farfar fixade lite här hemma igår medans jag jobbade :)
När jag kom hem så hade de planterat solrosor som nu står i köksfönstret tills vi ska sätta ut dem sedan hade de även satt upp sänglamporna :) äntligen :) nu ska bara två tavlor upp över sängen också :)
sen var de ju givetvisute och busade massor :) hade med sig fika hade dem med så de var så snällao ch sparade till mig när jag kom hem :D

Nehe nu är matte b klart :) bara skicka in sisa uppgiften :D UNDERBART! bara betygsamtal kvar :)

Stolt Bella

2011-04-11 - 08:56:06

Super dålig bild bättre kommer



nya inköpet till Isabelle:)

Måndag

2011-04-11 - 08:48:16
God morgon :)

Är ganska trött idag ;) äår ju lixom inte van vid att jobba:P haha . men det gick bra.s er framemot onsdag nu :)
skönt att komma hemifrån lite men vad jag saknar mina troll :)
Nehe nog om de. Idag är den en y dag och en ny vecka.
Hari nte så mkt planer faktiskt. Lite samtal som måste ringas och så typ.
ska påskpyssla med bella ngn dag, jobb på onsdag sedan i helgen blir de en utflykt igen.. Mys:)

Gud vad jag älskar när vårblommorna kommit fram, nu är det bara sommaren kvar :)
Nehe om jag ska göra klart de jag borde varit klar med igår så jag har de ut världen ;)

Ha en bra dag:) Hoppas solen vill komma fram här snart :)

Detta blir nopg bra:)

2011-04-10 - 14:01:34

Nu har jag hunnit med lite mys med familjen och sova i 20 minuter. nu laddar jag för jobb igen;)
Kommer hem sent så lä inte bli fler blogginlägg idag . Men så blir de ju ibland :)
Hann inte ta några bra bilder idag så det får bli imorgon :)
nu längtar jag tills imorgon oj vad jag ska mysa med barnen . Men jag njuter av att jobba faktiskt. Jag uppskattar att vara hemma mycket mer då. :)
Jag gillar lite förändringar i vardagen och tror att detta kommer bli superbra när jag kommit in i de.. Mkt nytt nu så det tar nog ett tag :) går brevid både idag och på onsdag sen får jag se om jag vill gå brevid en dag till. Lite nervöst att vara själv sen :P Men det blir nog bra :)

nehe mys med barnen innan det är dags att bege sig:)

Söndag

2011-04-10 - 10:56:51
Nu är jag hemma på lite rast. :)
jag är så otroligt trött skan i veta;) emen man får skylla sig själv närman lägger sig för sent. hoppas på att hinna sova en liten stund innan de är dags för jobb igen:)
Det blir en lång dag men rolig :)

Ska nog hinna ta lite kort på vad vi införskaffade igår med :) härligt väder idag med, inte lika varmt och blåser lite mer dock :P

Nehe dags att fixa lunch hungrig!

Vilicia

2011-04-09 - 22:02:35


Vilicia 8 Månader

Haft e mysig dag med toppen väder

2011-04-09 - 21:15:21
Bilder från denna underbara dag :) hinner inte skriva så mkt men har haft en toppen dag med shopping och massa utelek..här kommer iaf bilder från vår utedag. :)
Vad vi shoppade visar jag imorgon om jag hinner annars får de bli på måndag(hann inte ta kort idag)= . En nöjd och glad Isabelle iaf:)











nehe dessa bilder får räcka för stunden får se om de blir fler senare eller om jag hinner med det imorgon.
Nu måste jag göra klart min sista uppgift i matten JIPPI! sen är de sängen som gäller. upp och hoppa tidigt imorgon för då är det jobb som gäller. Skoj:)

Syskonmys i badkaret

2011-04-08 - 20:33:46
Glömde ladda upp bilderna igår så här kommer de :)








solen är som bort blåst

2011-04-08 - 16:10:45
Nu är det snart mat. snacka om att jag är hungrig :) vad vore inte en fredag med extra god mat.. Hel kyckling i ugn med gräddsås och potatis.. mumma säger jag bara ;)

Det där fina vädretsom jag vaknade till är helt bortblåst.. Det REGNAR! inte mkt men iaf ;) .
Det blåser som fan med.. tur att vi hann med att vara ute och så när solen lyste :)
Jag vasr nehe och handlade lite till morgondagens utflykt med. härligt.- hoppas vädret är med oss :)
bilder kommer då..


Nehe nu ska jag ta och fortsätta och ta det lugnt denna trötta dag :)

Anställd :)

2011-04-08 - 12:41:23
Nu är jag hemma efter dagens möte.
Har varit och skrivit på anställningspapper :) weeei,. på söndag är det jobb som gäller. ska bli så jävla kul :)
hoppa allt flyter på. Komemr bli en lång dag på söndag men ser framemot det :)
Så idag är det plugg som gäller. slutprovet i matte. JÄVLA SKITMATTE;) . det har verkligen gåt skitdåligt :P haha jag som brukar förstå matten men nog varit för mkt sjukdomar osv nu ;) ngt bra att skylla på iaf. haha

Imorgo blir det en liten utflykt iaf :) mysigt. då blir de lite kort å hoppasjag .
Nästa vecka blir det påskpyssel..
Idag blir det helkyckling i ugnen och så iaf:)

Juste haha vilicia är så rolig. om hon hittat ngt att stoppa i munnen och man frågar om hon har ngt i munnen så skrattar hon... Och om man dammsuger så följer hon efter dammsugaren;) haha .
gullunge.


Nehe vart tog solen vägen ? :(

Städa badrummet där uppe kanske man ska göra nu när solen ändå försvann tur att vi hann vara ute lite när den var framme iaf :)

Torsdag

2011-04-07 - 20:43:14
Idag har jag inte hunnit med bloggen alls. Har varit iväg idag. ikea träffat mammsen och så :) .
Så det har tyvärr inte blivit några bilder. Skäms! . Får slänga in en från igår ;) 
 
Imorgon ska jag nog hinna med lite mer. Då hoppas jag på lika underbart väder som idag :) .
Har ett möte imorgon fm det är det ända som jag ahr planerat. sedan ahr jag massor med plugg. Har fortfarande inte gjort redovisningen till matten så de får nog bli ikväll eller imorgon . Ikväll blir det även delprov i psykologi som gäller :)
Denna veckan har det varit mkt plugg men gutt nu när de blir lugnare igen :)







Glömde publicera detta inlägget ;)

härlig dag

2011-04-06 - 17:53:53
Har haft en mysig dag idag. varit úte hela tiden sen efter vi var på vårdcentralen. är såg de att de var lite rött i örat men inte så farligt, vi ska ge henne panodil innan hon ska sova iaf..
När vi kom hem därifrån så var vi ute på baksidan. sen var de dags å sätta på grillen. så himlans skönt ute.. De tyckte både vi vuxna barnen och hunden;)











Onsdag morgon

2011-04-06 - 09:36:00
Jaha ännu en sjukdom på g. bella har ont i öronen. det har jag hört halva natten. Nu väntar jag på att vårdcentralen ska ringa mig.sega människor :P
Har fasen inte tid för mer sjukdomar, nu har vi nog snart gått igenom alla sjukdomar...

Åhh på fredag måste jag ju skriva på anställningsavtal till jobbet jag fått :) helt jävla underbart :;) börjar jobba redan på söndag :D Här går de undan . Ikväll måste jag plugga som fan ..

Nehe nu ska vi vänta på att vilicia vaknar(hon har sovit hela natten och sover än ! ) och så ska jag mysa med min gnällfia.. :)

Tisdag kväll

2011-04-05 - 19:19:22
Nu ligger barnen och ska sova. Vilicia har somnat så gott för länge sedan men inte bella;) Inte konstigt att vilicia somnade så fort hon har knappt velat sova ngt idag :P
Jag ska ta tag i lite nödvändigheter.
Börjar kvällen med lite matte. Har en redovisningsuppgift som ska vara klar denna veckan där saamt slutprovet. så måste ju börja med ngt. Så redovisningen står på schemat.. Sedan när de bra tv programen börjar så är de vika tvätt som gäller och plugg i pauserna:) idag är jag på sådan grymt ba humör så jag känne mig riktigt pepp.-
Denna veckan kommer bli kalas :) . ge mig fredag tack :)

ha en bra kväll nu är de plugg som gäller. få se om de kommer in fler bilder sen :)

Underbara dag :)

2011-04-05 - 17:36:43
Lite bilder från denna underbara dag :)





Yeeees!

2011-04-05 - 15:31:49
Fy fan vad gutt :)

härligt

2011-04-05 - 13:55:26

Nu börjar det bli fint väder igen :)
härligt :) solen var framme i morse men sen försvann den en stund.
Nu väntr jag lite på att jag ska kunna ringa ett samtal. sen ska vi ut och busa :).Passa på att njuta av de fina vädret :)
Nehe .. nu ska jag se om plocka lite under tiden jag väntar ;)

Tisdag och bvc

2011-04-05 - 11:07:42
Tisdag idag då :) nu har vi våra sängbord upp och vår rullgarin :) underbart.. :D
jag och vilicia harvarit på bvc medans bella varit med farfar som varit häroch satt upp rullgardinen :)
Nu börjar hon blir stor vår tös :)Tiden går alldeles för fort. Snart blir hon 1 bara 4 månader kvar.. Vart tar tiden vägen? .
Vill ha kvar min lillfis ju:P. Men kul när hon börjar gå och bella och hon kan leka på ett helt annat sätt :)

Nehe idag är det plugg och vika all JÄVLA tvätt som står på schemat. :)
ska plugga psykologi så de blir nog kul, men tvättfan varför lär man sig aldrig att ta tag i det direkt när tvätten torkat istället för att samla ett helt jävla berg med tvätt innan man börjar vika skiten .. Suck



God natt :)

2011-04-04 - 23:03:10
Nu är det läggdags som gäller.
Har fått upp sängborden och så idag imorgon ska rullgardinen upp :) niiice som fan :D
Har så förbannat jävla ont i min handled , nu gör det ont ända ut i tummen. Vad fan ha jag gjort :(
inte nog med att jag har sjukt ont i ena handen utan jag klämde den andra tumfan i dörren ;)haha
Nehe gör ont som fan att skriva får bli ett kortinlägg helt enkelt.
Varit ute idag med iaf så klart i de underbara vädret.

God natt:)

God morgon

2011-04-04 - 08:48:05
Jaha dagen skulle vi har börjat med bvc vid tio tänket jag men nehe det var ju helt fel ;)det var ju imorgon jag skulle dit. Men men det gör inte så mkt. åker in till stn nu snart ist, handlar och går på ikea en sväng :) härligt mer tid för sådant skoj :)
så nu ska vi klä på oss och bege oss :)
Hörs senare.
Ha en bra måndag :)

Söndag Kväll

2011-04-03 - 21:03:10
Nu har vi städat kulskåpet och kollat vad som ska handlas imorgon :) .
ska gå upp å mäta fönstret i sovrummet nu med så det blir rätt med rullgardinen :)
Vårt sovrum än nog världens tråkigaste rum just nu finns bara en säng där inne ;) haha Men imorgon ska de bli lite ändring :)
Imorgon ska även städningen forstätta på ovanvåningen så mkt jag hinner innan barnen ska sova, hoppas på att vara lite piggare imorgon .
Idag är det läggdags absolut senast kl 23:00! 
Har även hunnit med lite plugg och så. men nu ska jag bara njuta av söndagen. Imorgon är det en ny vecka med förhoppningsvis goda nyheter :)

Btw så har jag sjukt ont i mina handleder IGEN . vet inte vad jag gjort.. men jobbigt som fan! 


Bara för att det är Melles dopdag idag .. :) sötepojk så duktig du var i kyrkan=)
 

Hade tagit bilder på bella och så innan vi åke tilldopen med av ngn konstig annledning så finns de inte kvar.. Hmm
Men iaf så var hon super fin i sin sommarklänning sen hade hon sitt dophalsband på sig som hon hade när hon döptes, En ängel som hon fick av min syster.
Trodde hon skulle hålla på att pilla och dra sönder det men hon rörde aldrig det mer än när hon visade moa och sa att man inte fick dra i de ;)

Nehe njuta av söndagen var de

Söndag

2011-04-03 - 16:32:34

Jaha nu är denna helgen snart slut Fy tusan vad tiden går fort.
Har varit en bra helg men jag är helt slut :P Igår var ju högskoleprovet och sen gjorde jag delprovet i matten. Kändes bättre denna gången så hoppas de gick bra:)
Idag har vi städat en massa. sedan har vi varit på dop med :)

Imorgon står bvc på schemat samt ikea och handla:)
ska köpa rullgardin till sovrummet samt massa mat :P skoj.
Resten av dagen blir lugn ..:)

Nehe ha en fortsatt trevlig söndag:)

Lördag

2011-04-02 - 23:12:42

Idag ahr jag inte alls hunnit med bloggen. Har ju gjort högskoleprovet idag :P det gick som de gick typ,haha . Men gjorde ju det mest för skojsskull. Ska bli kul å se vad jag får iaf . :P . är nöjd så länge jag får över 0,1 som är lägsta;)
Ordförståelsen var sjuktsvår haha men inte så konstigt att jag tycker det , jag använder inga såna konstiga ord;)
men men . Ikväll har jag hunnit göra delprovet i matten med.
 Så om de inte är något bra på tv imorgon så kan jag börja med psykologin :)

Har inteh unnit medatt lägga upp några videoklipp och de men ska försöka hinna med imorgon . Imorgon ska vi även på dop. Mysigt =)

Nehe nu ska jag kolla lite på tv sen sova ;) hoppas ni har haft en bra lördag.

Spännande

2011-04-01 - 13:27:04
Nu har jag kollat igenom vad jag ska göra på psykologin tror jag har hittat vilket område jag ska skriva om . :)
Finns så mkt intressant . verkligen att jag kommer tycka detta är en rolig kurs och isf så kommer jag nog läsa även psykologi b och så sen. Men det får bli när jag har jogrt klart de jag måste :P

Ser framemot detta nu .dock en vecka kvar på matten först :(

Fredag

2011-04-01 - 09:42:35
Jaha då var fredagen här. det känns inte alls som fredag idag måste jag erkänna.
jag är så sjukt trött fortfarande, Men hoppas på att kunna somna i tid idag , Imorgon är ju högskoleprovet. kan ju vara bra att vara lite pigg då iaf :P Har massor med matte fortfarande. kommer lixom inte igång riktigt. Matte b på distans var helt klart svårare än vad jag trodde. De jjag gjorde i skolan var mkt lättare fan att jag itne gjorde klart de :P Men men bara denna och nästa vecka kvar :)
Ska göra närvaron idag så jag har det klart iaf så har jag bara delprovet sen. Funderar på om jag ska börja lite med nästa veckas psykologi så jag inte har så mkt nästa vecka:P . jaa får se vad jag orkar med ikväll helt enkelt. :)

Ska lägga ut min bok på tradera också . En bok mindre och lite extra pengar :P härligt:P matte boken ska ju moa ha sen perfekt så slipper båda köpa , jag ska ha hennes naturbok när jag ska läsa de :P


Nehe nu ska jag ta de lite lugnt. Idag kommer det nog ett eller två videoklipp ;)

RSS 2.0