Utbildning

2011-03-31 - 20:21:05
Nu har mitt körkort kommit så imorgon ska jag h'mta den på posten skönt då slipper jag tänka på den där lappen och passet :P .
Sitter och funderar lite ipå utbildning nu . ska ju läsa till sjuksköterska. Men frågan är om jag ska läsa det tills nu i januari eller om jag ska vänta tills nästa höst.. :P . svårt de där. tur att man har lite tid på sig att fundera. för om jag får jobb så vill jag ju gärna jobba lite innan . 
Synd att allt inte går att plugga på distans då kunde jag ju jobbat samtidigt :P haha. Men om man söker till januari och kommer in kan man ångra sig då ?:P
Hmm får se hur det ser ut då helt enkelt, får jag inget heltids jobb så kan jag ju plugga. Kan ju plugga annat som är kul under tiden kanske..


Nehe nu ska jag fortsätta plugga matte :)

Lång dag

2011-03-31 - 19:29:21
Även om jag inte gjort så mkt så är jag helt slut.
var på en arbetsintervju idag iaf.. skoj- de gick nog bra.  sedan har jag gått på stan och köpt en doppresent till Melle.
Annars har jag inte gjort ngt.. funderar på att sova en halvtimme så jag orkar plugga sen.haha men då blir jag säkert ännu tröttare..
Men har massor att plugga på nu så blir en sen kväll. På lördag har jag bestämmt att jag ska lägga mig i tid så hoppas inte det är ngn bra film på tv för då kan jag ju inte slita mig ;) haha

Nehe plugga nu då kanske en tupplur först ;)

Onsdag

2011-03-30 - 20:19:12

Jaha nu är de kväll igen .redan :P . jag sitter och pluggar lite .. går dock inte så jätte bra :P
Ska ta en dusch snart med och ngt att äta . sedan blir det till att fortsätta plugga.

Hoppas på att få sova ordentligt inatt . inte så att jag vaknat många gånger men jag känner mig inte utvilad när jag vaknar. Känns som om jag sovit hur bra som helst men är fan lika trött ändå .. men men imorgon blir det en runda till stan iaf. Måste handla en doppresent och så med.


Här kommer lite bilder iaf ;)







Har två videoklipp och lite andra bilder som jag inte lag ut än med de får bli senare eller imorgon . ha en bra kväll

Onsdag

2011-03-30 - 14:54:11
Nu har jag ringt dit jag skulle idag kalas de hör av sig på måndag eller tisdag n'ästa vecka. Perfekt. Datasystemet låg nere så var lite kaos idag haha..
well well, nu har jag ngt och se framemot. ganska skönt att de drog ut lite på tiden då jag läser två kurser på heltid nästa vecka :) .
Nu håller jag bara tummarna på att det ska gå super bra :D

jag har sjukt ont i örat. hoppas de släppper till imorgon. hade velat gå ut och busat med barnen men jag orkar inte helt slut i kroppen och ja örat värker som fan ;/ hoppas vädret är lika fint imorgon så man kan gå ut då =) imorgon blir de 'även en runda till kalmar så frisk hade inte varit fel. Måste köpa en doppresent och så imorgon iaf :)

nehe nu ska vi leka här hemma:)


Hoppas<3

Kväll

2011-03-29 - 19:08:09
Barnen har ätit redan och snart ska de i säng. jag och älsk och två vänner ska äta grillat idag ;) skulle ha ätit det tidigare så bella kunde äta med men så blev de inte idag. Utan de får bli en första grillning i lugn och ro där jag kan äta sakta och njuta. aldrig helt fel ;)
Bella lär ju hinna äta massa grillat i sommar så ;) . Vi var helt enkelt tvugna att använda vår nya grill idag ;)


idag har vi iaf varit inne i stan och handlat och så . :P inte fått så mkt nytta gjort mer än de så desto mer har jag att göra imorgon.
Ringa de samtalet som jag skulle ringt idag, betygssamtal , Matte massor med matte! . så lite skoj har jag imorgon ,sedan massa mys med barnen så klart :)


Nehe  Ha en bra kväll

Tisdag

2011-03-29 - 10:09:03

tisdag idag då . Jag har fortfarande ont i öronen mest lock för öronen. Men då hör jag ju inte bellas tjat lika tydligt ;) haha ... Bella tycker synd om mamma och kommer och pussar mig då och då iaf ;)
Idag blir de kanske en tripp till kalmar, sedan ska ska jag ringa ett samtal och ikväll är det verkligen matte som gäller..Har massor med matte denna veckan . nästa vecka har jag både matte och psykologi . Men de kommer gå bra. imorgon har jag även betygssamtal.Lite nervös inför de fakiskt. Men de får gå som de går.

Hoppas jag blir av med förkylningen och öroninflammationen snart så man blir lite piggare bara..Nu blir jag ju trött bara jag tänker på matten ;)haha .

Nehe nu är det dags för en kall cola =)

Måndag :)

2011-03-28 - 15:56:16
vilken härlig dag . Även om dagen såg dyster ut i morse, det var kallt och blåste så kom solen fram tillslut :) underbart.
 Idag har helt enkelt varit en helt jävla perfekt dag. Har tagit körkortet, kan man vara annat än glad då ? . :)
Så skönt att ha det gjort. en frihet och en otroligt härlig känsla.
Stolt över mig själv , ell mål avklarat. nu blir det lugnt en vecka bara skolan som de ska pluggas till. Nästa vecka blir det troligen mer igen ;) återkommer om det imorgon troligen;). jag är på G nu =).-

har dock två gnälliga barn här hemma. vet inte riktigt varför men hoppas även dem blir lite glada snart :)
Efter maten ska vi ut och gå en sväng tänke jag . Fågelkvitter och blå himmel underbar.
Ikväll är det matte plugg¨på schemat. Älskling är och köper fika som vi ska fira med sen också:)

Nu ska jag fortsätta att spendera denna underbara dag men min underbara familj .

Tack alla som hjälpt till med barnen osv.. :) tack för att ni gjorde det möjligt för mig att ta körkortet nu.. Ni är guld värda :)

nu jävlar har jag fått något för allt slit...

2011-03-28 - 13:32:04

nu jävlar har jag fått något för allt slit! Körkortet är mitt!!!!!:):):)

Söndag

2011-03-27 - 09:45:13
God morgon .
Idag mår jag lite bättre. har fortfarande ont i halsen och så dock. Men ingen feber vad jag känner. Har nog inte haft de inatt heller vad jag kännt mer än att jag svettats:P

Idag ska jag tvätta och plugga iaf..
kolla lite busstider till morgondagen och så.
Om jag fortsätter att må bra så ska vi ut en sväng och så med. Gäller att ta det lugnt så jag inte blir dåligare igen iaf, för det har jag inte tid för.

Feber

2011-03-26 - 11:54:05
Jaha nu var det min tur att få feber.. natten svettades jag och frös. fy bubblan . nu har jag ingen feber men är helt slut i kroppen .. Hoppas det var en engångsgrej och att de inte kommer tillbaka ikväll.
Jag har inte tid med att vara sjuk .

Ska iaf ta det lugnt nu sen ska jag städa. har massor med matte att göra med ..härlig helg..
Räknade lite matte igår kommer ihåg rätt mkt från när jag läste matte b sist. dock läste jag ju aldrig klart de då. dum som jag var ;) . haha tur att jag tycker det är kul med matte iaf :)
Nu ska jag njuta av min iskalla cola sedan hjälpa till och städa =)

Fredag kväll

2011-03-25 - 18:48:11
ikväll var bella supertrött igen . Hon har tjatat sen kl halv 6 att hon vill sova, men hela veckan har de varit bra. Hon gick ovh la sig själv och när vi kom upp 5--10 minuter senare(hhöll på att mata vilicia)så hade hon nästan somnat.. Snuttan då .

Vilicia är så sjukt snorig tycker så synd om henne. Men hon har varit glad och så idag iaf.
Jag börjar nog få ont i halsen dock . Ska ta mig en dusch snart så jag piggnar till lite. är så sjukt trött ..


Nehe har inte så mkt att skriva..

Hemma

2011-03-25 - 15:21:25

Hemma :) så underbart skönt.. Har betalat lite räkningar och deklarerat. så nu har jag de klart. ! skönt.
Ska fortsätta att fixa lite för ikväll är det matte b som gäller... ska faktiskt bli jäkligt skoj. tycker det är kul med matte så de går nog bra :)
Ska även hinna med att bara slappa en skön dusch och bara njuta av hemmet :)

Imorgon är det en ny dag hoppas det inte blir mkt kallare än vad de varit de senaste dagarna :P varit så himlans skönt nu ju :) . 
Nästa vecka har jag en hel del planer så det längtar jag till :) . Melle ska döpas och så , sedan är det dags för högskoleprovet samt lite andra grejer på g :) . skoj 

Nehe passet skulle jag packa ner i väskan innan jag glömmer det! :)  

Fredag underbara fredag

2011-03-25 - 09:27:53
God morgon ..

blev en tidig morgon inatt med. och jag har inte sovit alls bra så idag är jag trött.. Men men idag ska vi ju hem ska bli så himlans skönt :)
Hemma ska jag kolla vad vi ska äta för middag sen ska jag plugga ikväll.
Har närvaro och delprov jag måste göra i helgen med.

längtar tills nästa vecka :) har lite på g då :) skoj som attans. :P
Nu gäller de att planera.. låt tiden gå fort ....

Kväll

2011-03-24 - 20:07:53
Fy tusan mkt matte de var som ska hinnas med denna veckan .. :P dags att köra igång nu :)
ser framemot tårtan sen :P ikväll ska jag lägga mig tidigt med. hoppas på att få sova ordentligt inatt. de behövs :)




Jag klarade det!!! :)

Lycka åter igen lycka

2011-03-24 - 18:59:04
Trots en snorig och febrig lillfis , trots lite sömn några nätter  och trots så otroligt mycket matte läxa så är jag så förbannat lycklig!
Så jävla lycklig helt enkelt.
Mamma fyller år idag  föresten så jag har precis varit i affären och köpt en tårta vi ska fira med fira henne födelsedag och denna underbara dag :)
Jag ska även ta fram matteboken och plugga så jag inte har allt kvar i helgen.. har legat lite på latsidan när de gäller skolan nu .. :P men de tar jag igen nu :) ska skriva ett mejl till läraren från människan socialt och kulturellt och boka in betygssamtalet :) .så är även den kursen klar..

Nehe nu ska jag mysa lite här hemma.. :) skriver mer sen kanske ;)

yes!!!!

2011-03-24 - 17:48:12

yes!!!!

Onsdag

2011-03-23 - 20:23:07
Fy fan vad trött jag är idag . var en jobbignatt. Hörde hur isabelle vaknade när jag gick å la mig runt 11 . men hon somnade om sen igen . Sedan vaknade hon tydligen 4 ggr till sa mamma. Stackars sessan. Men inte nog med de utan givetvis så vaknade ju lillfisen med. Hon vaknade runt 4 och vville inte somna om :P la henne i min säng en stund men då kröp hon bara runt så la tillbaka henne i sin säng ;) efter ett tag somnade hon om iaf skönt det. Jag hade dock huvudvärk hela natten och morgonen , nästan som första stadiet till migrän. som tur var hjälpte alvedon för en gångsskull :)

Idag har jag iaf hunnit med två körlektioner samt en runda på stan och en runda till affären med mamma :)
hittade en del på stan,
Till vilicia : en body, en tröja , strumpor, överdragsbyxor och en mössa.
Till Isabelle : ett par jeans shorts och ett par chinos byxor=) .tror inte jag glömde ngt nu :P
Köpte en present till mamma med :P

Hittat en kjol som jag ska köpa till vilicia med sedan behöver bella lite sommarkläder =) skoj med shopping och skönt att dela upp de lite så man inte behöver köpa allt på en gång :)

Nu ska jag iaf fortsätta att plugga. Mamma och jag ska snart äta majskolvar med :P gott. Ikväll blir det en tidig kväll så jag orkar med morgondagen...

Tisdag kväll

2011-03-22 - 22:53:01
Usch vart en jobbig dag idag även om jag inte gjort så mkt. tänkt mkt och varit så otrligt trött, nervös inför allt. Mkt nu.
Men så skönt när allt är över :P .
Har försökt att plugga lite ikväll men Bella har vaknat till och från och varit super ledsen. nu hr hon nog äntligen somnat in ordentligt. undra vad det var. Inte det lättaste att veta om de en 2 åring säger stämmer eller inte. Hon sa iaf att hon hade ont i halsen när jag frågade. Frågade om mage och öron med men då sa hon nej . Men får se hur natten blir. Snälla hon får inte blir sjuk , inte nu igen ..

Jag behöver verkligen all sömn i natt känner jag . stackars mamma emd som knappt sov ngt igår för då hade hon massa rethosta.. suck .
Aja natten får bli som den blir bara min sessa har de bra.
Nu ska jag ta med mig teoriboken och läsa i sängen tills jag somnar (de lär går fort)
imorgon ska jag hinna med lite tester innan körlektionen :)

God natt


Vill ha Vill ha Vill ha!

Tisdag

2011-03-22 - 19:07:15
Jag är helt slut.
nu börjar pressen och allt inför uppkörning och teoriprovet komma. jag är så förbannat nervös. Men samtidigt så är det ju inte värre än att man får göra om det... Det är ju inte så att hela världen går under.
Men fruktansvärt nervös iaf. Känns som om jag inte gör annat än att köra bil och är på körskolan och pluggar eller plugga hemma. men vad gör man inte. skönt när de är över..

Har iaf varit ute och lekt lite med barnen nu innan läggdags. Bella fick gunga lite och så . härligt :) . Så otroligt skönt väder har de varit idag . blåst lite mkt ibland men vaarmt ändå =) .
Imorgon blir de körskolan igen sedan stan mellan körlektionerna. hoppas jag hittar ngt skoj =)


Nehe njuta av lugnet en stund innan jag måste plugga.. :)

Måndag kväll

2011-03-21 - 22:31:34
Nu är det sängen som gäller. imorgon har jag två körlektioner en med min vanliga lärare och en med en annan för att han ska säga hur många körlektioner han tycker att jag behöver till :P .
spännande... Skaäven göra litet est där emellan troligen :) .

har fått en förbannad rethosta.. hoppas skiten försvinner så jag kan få sova inatt iaf :) .. Ska lägga mig och läsa lite körkortsteori i sängen nu tänkte jag :)

God natt :)

Måndag

2011-03-21 - 18:58:58
Nu är det ännu en ny vecka. snart är mars över, känns som om den nyss började? tiden går fort.. om lite mer än 4 månader blir vilicia 1 år. ett helt år! . min bebis blir stor tjej precis som sin syster..

Idag har jag haft en körlektion iaf. även hunnit med två datatester på körskolan . varit på affären ett antal ggr idag med då jag glömde att köpa de jag skulle första gången ;) haha . Men  köpte en vårjacka till lillfisen med :) super fin och färgglad. bilder kommer när jag kommer hem igen :)
Imorgon är det dags för körlektioner igen. då är de två st som står på schemat :) .
Onsdag är det körlektioner och stan som gäller. härlig vecka :) .

Nehe nu när det är lugnt. (barnen sover ) så ska jag passa på att plugga som tusan :D:D

Ha en bra kväll

Söndag

2011-03-20 - 18:54:40
Vi åkte till vårdcentralen sen för lite prover iaf. fast hon var mkt piggare. skönt att kolla iaf :) allt så bra ut.. Snuttan fick nog bara all trötthet efter förra sjukdomen på en gång. :) för nu är hon som vanligt igen :) skönt.

jag ska snart börja plugga igen .. Imorgon blir det en tidigmorgon. hinna göra lite teori på datorn innan det är dags för körlektionen. :)
veckan är inte alls lika fullbokad som förra veckan det är skönt :) men mkt pluggande. Imorgon börjar jag med matte B också :) skoj. tror de kommer bli tre veckor som gå fort. :)

Nehe nu ska jag lägga trollis :)

det fortsätter

2011-03-20 - 09:17:07
Bella fortsätter att vara trött. hon kom in och la sig hos oss vid 6. kl halv 7 gick bella pappa å vilicia upp. Jag hade sovmorgon. Sen kom bella tillbaka . tror hon var runt 8.. hon somnade om och sover fortfarande...
snuttan då .
Ska ringa jourcentralen idag och se vad de säger.



Nu vaknade  hon. Men hon vill inte göra ngt annat än å sitta hos mig. Hon ser inte så trött ut just nu men hon harj u precis sovit.. hon orkar inte leka säger hon . hon vill inte ens ringa till farfar eller moster som hon alltid bukar vilja :/..
snuttan då-- varför är du så trött... <3



Nu är bella piggare. så vi avvaktar lite till. hon har pratat med farfar och moster i telefonen . pigg och glad. sjunger jam å hon leva.. Får väl se om de är extra energi efter att hon sov.

Varför så trött ??

2011-03-19 - 20:54:46
Bella somnade  på soffan idag när hon kollade på film. vilket hon aldrig brukar göra. Även tjatat sen halv sex att hon var trött och ville gå och sova.. hmm varför så trött hela tiden ? hon har varit så i tre dagar nu .

Lite bilder

2011-03-19 - 20:54:23
Här kommer några bilder från idag blev inte så många bra...:P



   

Underbara dag <3



Lördagskväll

2011-03-19 - 20:37:05
Idag har jag pluggat en hel del. har en fråga kavr på inlämningsuppgiften kvar men jag orkar inte koncentrera mig då den var riktigt svår. såde får bli imorgon helt enkelt.
Ikväll satsar jag på körkortsteorin :)

´
Idag har jag och bella och tea varit ute.. så skönt.. var ritkigt varmt å gå i vinterjackan :P haha hoppas man kan slänga in den i garderoben snart :P .
kommer upp lite bilder sen . ska bara orka lägga in dem på datorn :)
ska ju hinna med lite lördagsmys idag med.. Snart är det måndag igen då är de fullt upp.=)

nehe inte så mkt att skriva :P

Lördagmorgon

2011-03-19 - 07:56:33
Lördag idag då . Vaknade och såg att det vr blå himel ute idag iaf. :) skönt..
har endel att fixa med idag . inlämningsuppgiften måste bli klar och ska plugga som fan med körkortsteorin. ska nog ta e promenad med om orken och tiden räcker till.. har lite tvätt som ska tvättas upp och så med..

vet att min blogg är otroligt tråkig just nu . Men detta är lixm min vardag just nu, plugg plugg plugg, körkortsteori, körkortslektioner.. Har inte tid eller ork för så mkt mer. :)
Skönt när de är över :)

Denna helgen blir nog den med tråkigast uppdatering om vi inte hittar på ngt spontant. för nu har jag verkligen masas att göra..lite kort eller videoklipp ska jag se om jag hinner med /kommer ihåg ;)

Bella var nog aldrig sjuk igår föresten . bara väldigt trött. hon är iaf pigg idag och hade aldrig ngn feber igår..



Bildbomb nr 2

2011-03-18 - 08:44:57
Här kommer bildbomd nu två på djuren.. Orkade aldrig igår :P

Troja



   

Tea :)



   

God morgon :)

2011-03-18 - 07:42:59

Bella sov helöt ok sen resten av natten så skönt. hon vaknade kl 6 dock och ville ha vatten men sen sov vi till kl 7. :) 
idag har jag mkt att göra.. har slutprovet i människan socialt och kulturellt, ska även försöka göra klart inlämningsuppgiften samt närvaron. Sen får vi ju inte glömma körkortsteorin.. :P 
Det är bra att vara uppe tidigt då blir dagarna längre och man hinenr med mer.. Närvaron går ju fort och inlämningsuppgiften kan jag skriva lite på om vilicia sover och bella roar sig själv lite ;) 

Btw de där vårvädret ni vet, de som borde vara här nu, de som alla väntar på. det är totalt jävla borta för här snöar det :( 

Bella sitter och myser i soffan nu hon fick äta en macka där och mysa.. Helt inne i tvn är hon. vilicia kryper runt över hela golvet.. tosfian :)
Jag ska börja dagen med ett teoritest.. sedan närvaron så har jag lite mindre att göra sen.
Måste hämta up mina skolböcker med..Viktigt..

Nehe dags att köra igång. Hämta min älskade cola och börja dagen med  å tänka :)

:(

2011-03-17 - 21:54:45
Hmm undra vad det är med isabelle.. Hon vaknar till och från hela tiden och är ledsen . varit gnällig hela dagen - hon har ingen hosta och är ine förkyld längre. ingen feber... stackars hjärtat

Vilicia kryper :)

2011-03-17 - 18:07:21

Blev skitmörkt men bättre än inget.. Vilicia kryper ;)

Bildbomb nr 1

2011-03-17 - 12:59:41
Kommer ladda upp lite bilder i två eller tre omgångar beroende på hur många kort som är bra :P .

hör kommer nr 1 :)

Snorfia


   

Badmys


   

Så lite bilder blev de, massa bilder på hundarna med sen. ska nog hinna med å ta lite kort idag med:P

Vilicia säger mamma

2011-03-17 - 12:43:52
Här kommer videoklippet när vilicia säger mamma.. :) Inte det jag har på mobilen utan ett jag spelade in nu :P



Torsdag

2011-03-17 - 11:57:45
Torsdag .. vaknade och mådde illa och ont i huvudet.. blev inte mkt till sovmorgon. blev bättre efter att jag duschade och så iaf :) .Nu harj ag hunnit gå till affären, även lagat lunch. Hemmagjord pytti panna med stekt ägg gott :)
Gjort ett eller två teoritest. ska hinna med några till idag.. När barnen lagt sig ska jag även lägga tid på inlämningsuppgiften..

Måste även åka å hämta ut ett paket. (skolböcker) måste ju ha matte boken tills på måndag . Sedan ska jag köpa gröd till vilicia glömde de innan :P .
så skönt att hon är bättre nu för nu äter hon mkt bättre igen..Ska försöka få i henne lite fruktpure till mellanmål idag igen.. Hon har vägrat innan men får testa ibland så kanske hon tyckero m de sen ;) haha ..


Nehe . kanske ska slänga in en maskin tvätt :P

Halkan och omkörning

2011-03-16 - 22:20:03
Idag har jag fått halkan och omkörning gjort.. härligt. ett steg närmare körkortet. Börjar bli grymt nervös inför teorin bara..Måste plugga satan nu!!
Imorgon ska jag göra så mkt somk möjligt på inlämningsuppgiften sedan harj ag bara slutprovet på fredagen sen är jag klar. då går helgen till att plugga körkortsteori samt börja med matte b.
Det är verkligen mkt nu ...

Halkan och omkörningen gick bra idag en lång dag blev det och de känns i huvudet nu .. Atyt halkan skulle vara så där super rolig som en del säger håller jag inte med om.. Klart var kul att snurra runt ngn gång men inte emr än så .. Nu har man testat det lixom.. Men det var lärorikt. Man fick lära sig hur viktigt det verkligen är att köra försiktigt och ha handlingsberedskap. Har varit en lärorik dag helt enkelt. Nödvändigt!
Fick även testa  på att vara upp och ner i en bil. fy fan säger jag bara. Man fick panikkänsla helt klart, jag är förkyld med så det var sjukt jobbigt att vara upp och ner..
Men som sagt lärorikt har det varit.. Skönt att ha det gjort. var rädd för att jag skulle bli åksjuk och så men jag klarade mig :) skönt... Kanske åksjukan är bättre nu ?

Btw så har min mens kommit igen så fort man pratar om att man är glad över att slippa den så kommer den igen.. :S


Nehe nu orkar jag fasen inte mer ikväll.. gjort ett teoritest på datorn imorgon blir det MINST TRE .
Hoppas på att få sova lite längre imorgon har inte fått sova ut ordentligt på jätte länge.. jobbigt när man är förkyld ju ..

Bilder ska jag hinna med att lägga in imorgon också..
God natt

Onsdagkväll

2011-03-16 - 20:20:07
Fy fan vad skönt.. Hemma i sitt eget hem helt underbart..

Uppdaterar mer senare eller imorgon.. Har massa att göra nu plugg plugg teori teori , ska även klämma in en dusch när jag njutit lite av lugnet.. HUVUDVÄRK...

Motgånger ger medgånger

2011-03-15 - 22:31:57
nu börjar jag boka upp den lediga tiden efter att körningen förhoppningsvis är klart :)

Lite små grejer då och då men så skoj att ha saker att se framemot :) .
Ända fram till i maj har jag ngt uppbokat :P . I maj ska jag även till växjö och träffa några gamla klasskompisar... fy tusan så skoj :) .

Jag bara känner hur allt flyter på . och de gör mig så glad. Ibland är det verkligen värt att ha massa motgångar för tillslut så kommer det medgångar :)


Nehe.. Nu ska jag snart sova så jag orkar med morgondagen. Både halkan och omkörning samtidigt. nervös över att andra elever ska åka med när jag kör ;) haha

Tisdag

2011-03-15 - 21:50:23
Tisdag idag då.. denna dagen har gått fort.
Två körlektioner har jag kört idag. Första lektionen visade jag att jag förstått allt från förra lektionen. Andra lektionen körde vi vändningar samt fickpakering :) det gick super. så imorgon ska jag visa att jag har förstått det sedan är det halkan som gäller .. Så imorgon blir det en riktigt lång dag . Efter halkan ska vi nog hem... Skönt.
Vi tog bort en av mina inbokade körlektioner idag med . kanske kommer ta bort fler sen då hon inte tror att jag behöver alla dem som är kvar. men vi får se. Kör hellre en för mkt än en för lite :)

Nu har jag lite mejl som ska skickas, lite möten som ska bokas in, sedan plugga körkortsteori..Skolan tar jag när jag kommer hem för jag orkar verkligen inte nu..

Känns som om dagarna bara flyter på nu.. Alla körlektionre allt pluggande osv har blivit en vana, men gud så skönt när de är klart. Men måste verkligen plugga som fan på teorin om jag ska klara den.. Mkt som man ska få in...

Nehe nu ska jag se slutet på kniven mot strupen.. sen blir det körkortsteori.
Hoppas ni har haft en bra tisdag.

På väg att ordna upp sig kanske ?

2011-03-14 - 22:15:54
Juste glömde skriva.. jag har fasen inte haft men på typ en vecka nu.. helt otroligt :P haha ..
Hoppas jag slipper den lite till...
VIll inte behöva ta ut den för att de krånglar men jag orkar inte ha de som jag hade de innan ..
så nu hoppas jag att det är på väg att ordna upp sig :)

Nehe snart är det läggdags. Imorgon är detkörning och plugg igen ..




Lyckorus...

Weeei

2011-03-14 - 21:03:09
Nu har jag pluggat endel.. :) dock inte så mkt som jag sa att jag skulle.Men det tar jag igen senare eller imorgon.. Lär ju inte somna nu direkt.haha
Nu är det en unge i minuten som gäller.

Idag har jag även gjort ngt jag skulle gjort för länge sen. Men nu är de fixat.. :) ännu ngt att se framemot..
Imorgon får jag svar om ett mejl ang när jag ska på en anställningsintervju:P . haha spännande. Känns som om de går framåt nu :)

Nu ska jag fortsäta och vara glad .. :) allt går så bra nu :)

Ha en bra kväll :D

Måndag

2011-03-14 - 15:14:35
NU är alla tre körlektioner gjorda.. Fy fan va skönt.
Idag har jag kört motorväg för första gången i mitt liv ;) haha de gick bra blev godkänd.. körde även landsväg (vänstersvängar) och lite så ..
Imorgon är det två körlektioner.. för en gångsskull är dem inte kl halv 9 på morgonen ;) haha .
Inte för att det spelar så stor roll, barnen är ju ändå uppe tidigt, men ganska skönt att kunna ta det lugnt en morgon :) .

Ikväll är det plugg som gäller. Hoppas barnen somnar snabbt kl 7 så jag kan börja direkt å hinner se familjen annorlunda.. :)
Minst 1,5 uppgift SKA jag göra klart idag .. blir till att logga ut från msn och verkligen koncentrera mig tror jag..
Idag ska vi även äta fiskgratäng så himlans gott :) så nu när jag fått lite mejl skickade (vilicia sover och bella är på g hem igen ) .
så ska jag skala potatis inför middagen :) kul att hjälpa till med maten när det inte är ett måste utan för att vara snäll haha ..
Bella har varit med faster idag så hon lär ju somna gott ikväll :) .

Nehe mejl och skala potatis var de :)

Ha en bra måndag

Kväll

2011-03-13 - 22:39:52
Nu är det massa körkortsplugg. imorgon blir det tester på datorn. mellan första och andra körlektionen ..
Men väldigt kul att plugga till körkortet. det gör man förhoppningsvis bara en gång i livet, sjukt skönt när de är gjort :) .
dock kännerj ag att skolan kommer i andra hand.. Tur att jag förhoppningsvis inte kommer hålla på med körkortet för evigt ;)

Nehe plugga var det :)

Juste bella ligger så underbart sött och håller om sin pippi... vill bara ge henne en bamse kram men då vaknar hon ;) så en liten puss i pannan får räcka.. vilicia ligger så sött hon med. nappen i handen... Gud vad jag älskar er! Allt för er mina prinsessor, ni ger mig så otroligt mkt kraft och energi...


Love

Söndag

2011-03-13 - 19:50:05
Imorgon börjar verklighen igen slapp helgen är över. och jag har inte pluggat ett jävla skit.. Nu fan måste jag ta tag i de..
Har en inlämningsuppgift som ska vara klar denna veckan sedan är även slutprovet denna veckan på denna kursen. Skönt för tyckte inte om denna kursen ;)
Måste även plugga till körkortet... Imorgon blir det ett datatest på körskolan iaf. Mellan första och andra körlektionen perfekt. Sen hem äta lunch för att sedan köra igen .. SÅ imorgon blir det mkt körande. Kvällen blir det plugg.
Jag längtar hem nu.. Ska bli helt underbart att komma hem sen . Det är ju det bästa med att vara borta.. Tänk att få sova i sin egen säng hur skönt är inte de lixom.. Längtar tills körkortet är klart, tills jag är klar med denna tråkiga kursen.. Sen är det matte B som gäller heja heja. :)

Nhe solsidan snart. Ingen mening att ta fram skolböckerna innan dess... Nu blir det njuta av lugnet en stund :)

Vilicia säger..

2011-03-13 - 19:06:20
Åh gick inte å få in förra videoklippet har de på mobilen så får fixa de sen när jag kommer hem.. Skulle mest skriva att vilicia säger mamma.. Hon härmar när man säger det(inte alltid så klart men ibland) , så himlans duktig.. Ibland blir det väldigt långt mmmmm i början och så men sen får hon till det :) .
Så duktig..

lillfisen

2011-03-11 - 15:15:26

lillfisen

Torsdag

2011-03-10 - 16:08:07
Nu känns det verkligen att saker och ting börjar gå framåt..
Har en del planer på g, hoppas hoppas de blir av.

Ikväll har jag fullt upp. ska göra det sista del provet i människan sociallt och kulturellt  sedan skriva lite på inlämningsuppgiften. Ska sedan plugga körkortsteori. Någon gång innan detta så ska jag köpa grädde. Ska äta svampmackor ikväll :) så förbannat jävla gott. Länge sen nu =)
Imorgon är det upp och hoppas tidigt igen.. Körlektion sedan ska jag plugga mellan den och den andra körlektionen ..
Hoppas på att vårvädret vill komma tillbaka också.. För regn å skit suger!!!

Nehe . nu ska jag se om mamma behöver hjälp med maten :)

bokat:):)

2011-03-10 - 14:58:57

bokat:):)

Bilder

2011-03-09 - 21:22:01
Här kommer några bilder.
Mamma har inte världens snabbaste internet så orkar inte ladda upp så många ;) men 4 är ju bättre än inga ;)

Lite ljus



Troja


Bella busar i badkaret



Bella fin i håret efter förra veckans frisörbesök:)




Blev ingen bild på sjuklingen de får bli nästa gång ;)

Love <3

Tisdag

2011-03-08 - 19:20:41
Nu är även denna underbar dag snart slut..Vädret är ju helt underbart så man kan ju inte annat än att vara glad ;)
Höll dock på att missa  körlektionen i morse pga lite missförstånd och mitt minne är inte de bästa :)Men de löste sig. blev dock en kortare körlektion än vad jag brukar ha :P .
Men nu är iaf pakering klart och köring på mindre landsväg :) . härligt de går framåt.
Har lite att plugga på tills imorgon så de ska jag göra nu ikväll.
ska även plugga lite skolarbeten. :DKänner mig peppad ikväll. Kanske för att jag inte orkar göra så mkt annat pga denna JÄVLA förkylningen. Näsan rinner eller är täppt osv.. Drygt som fan ..

Imorgon går förmiddagen till två körlektioner samt plugga körkortsteori däremellan :) Efter det ska jag vara ute i de fina vädret. Hoppas vilicia är lite bättre så hon kan följa med ut. Men får se helt enkelt. Bella är iaf mycket bättre. Hostan hra jag knappt märkt av idag :)

Några bilder blir det nog inte ikväll dock.. Kanske imorgon :P . Ikväll kommer mammsen hem med. :D:D

Måndagkväll

2011-03-07 - 19:50:38
Usch vad tråkig min blogg kä'nns när det inte är några bilder på ett tag. ska se om jag kan slänga in lite bilder i veckan :P .

Dagen har iaf gått väldigt fort. Började dagen med riskettan. Sjukt tråkigt måste jag säga.. Jobbigt att bara sitta och lyssna då det mesta var sådant man redan visste osv. Men men nu är det avklarat iaf. Därefter hade jag en pause på en timme sedan en körlektion .
Körde och backade i en korsning och de blev jag godkänd på. :) sedan hann vi börja lite med att pakera innan det var dags att sluta för dagen. Imorgon är en ny dag med nya körlektioner. Då är det fortsätta att pakera som gäller. :)

Nu har jag iaf lite pluggandet att göra.. Ska försöka få lite gjort ikväll iaf. :) sedan ska jag nog ta det lite lugnt med.Titta på tv och bara njuta helt enkelt :)
Nehe . lite cola och lite brieost . :)

Måndag morgon

2011-03-07 - 07:51:48
Idag blev jag väckt av en bajsblöja.. det var inte lite vill jag lova. Men man kan ju inte bli annat än glad när man kollar ut.. Våren är ju typ här :) hoppas hoppas den har kommit för att stanna.. Vill att snön ska smälta och aldrig komma till baka. vill ha vår och sommar :)
Usch detta har jag verkligen inte tid för egentligen. skulle mest skriva att jag bli på så bra humör av solen ;D;D

Nu måste jag ju skynda mig.. Körskolan nästa.. Riskettan står först på schemat sen körlektion :D

Söndag

2011-03-06 - 19:30:09
NU så har jag tid för lite uppdatering. Helgen har bestått av en sjuk bella. eller iaf fredagen och lördagen. i
dag fick hon komma ut lite då hon bara hade hostan kvar. Och frisk luft har ju aldrig skadat.
Har iaf trä nat med hundarna idag . eller tea har typ stört de andra som har tränat ;) haha
När vi kom hem därifrån kom vi hem till en sjuk vilicia ist.. Hennes första feber. men hon är ganska pigg ändå. Hoppas hon slipper skiten snart.

Vädret idag harju iaf varit toppen. Då kan man inte annat än att njuta..
Min kväll ska iaf bestå utan solsidan  och plugg.. Idag MÅSTE jag plugga. har varit dåligt med de i helgen.

Nehe nu ska jag ta tag i skiten ...
Hoppas er helg varit bra =)

Inga bilder

2011-03-04 - 10:06:33
Bloggen kommer inte bli uppdaterad i helgen och det kommer inga bilder föresn nästa hejlg;)sorry. Men ni får se det positivt då blir det ju extra mkt bilder då :P haha

Nu ska det pluggas lite körkortsteori.

Torsdag

2011-03-03 - 09:08:23
Dags att uppdatera bloggen lite igen . :)
Har ont i handleden vet inte alls vad jag gjort. men de går väl över :) drygt å skriva eller bära saker/vilicia bara..
Igår kom vi iaf hem igen . skönt att vara hemma. borta bra med hemma bäst.

Idag ska jag till min studievägledare, ska läggau pp lite fler kurser. har lite funderingar på hur jag vill läsa dem men får se om hon tycker att det är en bra ordning :D hoppas de.
Annars blir det en lugn dag . Kanske sola lite annars bara hem och plugga.
Bloggen kommer vara väldigt tråkig ett tag nu . Jag kommer ha så himlans mkt plugg med skola och körkort och min lediga tid vill jag ju spendera med mina barn så klart. Komemr givetvis försöka uppdatera ngn gång på dagen å så med men bilder blir det ju bara när jag är hemma.

Så idag tänkte jag lägga in lite bilder. så håll koll ;)

Tisdag

2011-03-01 - 19:53:03
Har varit en effektiv dag idag .
Efter att vi vaknat, ätit frukost och gjort oss iordning så tog vi bussen till stadsparken. Där matade vi alla fåglar. Tea tyckte det var super kul och bella var överlycklig.. Både mata fåglar och åka buss på en och samma dag ;) haha .
Därefter åkte vi hem och åt lunch.
Busade lite med barnen innan jag åkte iväg och övningskörde lite :) Det ska fan gå bra nu, jag ska fan ha de där körkortet.
Efter maten och så togj ag och vilicia en dusch tillsammans mysigt :) . Det blev mys med frukt framför tvn innan läggdags för isabelle.
Och nu sover barnen super gott :)

Jag har tagit mig lite brieost och kex. Dricker cola och pluggar körkortsteori. Ikväll blir de plugg och sedan film kl 9 ;) . Då blir det även räkmackor och så :) härligt.

Imorgon ska jag köra på körskolan sedan ska vi hem. Då blir det nog lite bilder. Måste ju lägga ner massa tid på pluggandet nu. Men allt går om man vill! :)

Nehe plugga var de ;)

RSS 2.0