Lösenordsskyddat

2011-11-29 - 19:33:12
Lösenordsskyddat

Pepperkaksbak

2011-11-29 - 17:53:06

Vilicia baka/äter pepperkakor ;)









Isabelle bakar :)









Det var en mysig bakstund med barnen :) bella uppskattade det, Vilicia tyckte degen var god ;) haha .
Sen fick det bli ett bad för dem iaf ;) det behövdes :P

Tisdag

2011-11-29 - 15:40:21
Jahha då har vi hunnit med lite nytta idag med . :)
tre år besöket gick bra, ska tillbaka på torsdag och kolla på bellas pigmentfläckar hon fått. Om det beror på ngt eller om det bara är så helt enkelt :) . kanske att hon är torr eller ngt vet inte. Får som sagt se vd de säger på torsdag :P

Maten är på g nu iaf. blir kyckling file i ugn, ris och sås . Gott gott :) ska nog räkna lite matte å så ikväll. snart nationella provet ju. Det måste gå bra! lättare att göra ett prov på varje kapitel, värre när man ska komma ihåg allt från alla kapitel :P haha .

Nehe, en gnällig vilicia vill ha lite uppmärksamhet så det ska hon givetvis få :) <3

En snabbis

2011-11-29 - 07:56:45
Jag ville mest skriva hur otroligt trött jag är. Varför lär man sig inte å lägga sig i tid och varför försvinner alldrig denna förbannade förkylningen . :(
Nu ska jag iaf ha matte. Så barnen är lämnade på dagis, Har hunnit få i miog en kopp varm choklad. :)
Idag har jag lite som jag ska hinna med, plugga, tvätta, och plocka. lägga ut lite böcker på tradera osv.
Sen ska ni få lite bilder från pepperkaksbaket igår också :)
Bella ska även på treårs kontroll på bvc:)

Nehe nu börjar jag om 20 minuter ;) ha en bra dag allihopa

Bellas födelsedag

2011-11-28 - 14:59:23
Och så lite bilder från bellas födelsedag så klart .)

Frukost och paket i mammas och pappas säng :)









Lite julkort;)

2011-11-28 - 12:59:59
Vilicias fina fläskläpp.



Fina bella



Första advent:)

2011-11-27 - 16:41:30
Jag har verkligen varit sämst på att blogga nu den sista tiden , Man tappar väl lusten helt enkelt. Iadg har jag iaf gjort pepparkaksdeg så imorgon ska jag och barnen baka pepparkakor :) . Pepparkaksdegen blev ju god iaf så hoppas även pepparkakorna blir det :P Bara dem inte blir för tjocka :) ska ta lite bilder under baket imorgon;) antar att mkt av degen som barnen får hamnar i magen ist för att bli pepparkakor:P haha . nu håller jag på med middagen sen ska jag göra saffranskaka som jag kan mumsa på ikväll med lite glögg, är det 1 advent så ska man ju mysa ordentligt :) . Hade riktig mysfrukost med frallor, ägg, bacon och givetvis tända ljus idag på morgonen:)Vi tog oss även en sovmorgon till halv 9 vilket var väldigt välbehövligt då jag var uppe alldeles för länge känner jag idag. Ikväll ska jag hinna med lite plugg innan jag ska inta mysplatsen i nya soffan:) Jag älskar vår nya soffa, den är stor och så otroligt skön :) Ska uppdatera er med lite bilder sen från bellas födelsedag och även lite annat som kan finnas på kameran:P . Legat lite på latsidan även vad gällande att ta kort. Men nu är det dags å bättra sig igen känner jag :) Har mkt plugg å göra nästa vecka, en ny kurs börjar och jag ska även ha nationellt prov i matte b den 9:e. Det ska gå bra. för jag ska få bra på detta! . Funderar även på om jag ska börja läsa matte c nästa termin, Hade varit kul :) kommit in matten igen och tycker det är riktigt roande :P . Ska nog prata med min studievägledare om det. Nu kan jag faktiskt helt ärligt säga att jag vill ha snö, Jag vill känna en riktig julkänsla, vill kunna dra bella i pulkan till dagis och kunna göra ljuslykta på tomten :) För inte kan vi väl ha en jul utan snö iår? Vore ju katastrof! . Men lagom snö är bäst, ingen snöstorm tack! Idag skulle vi åkt in till julskyltningen tänkte jag men ing vidare i detta vädret, tyvärr. Nehe nu ska vi äta sen ska jag ta tag i allt jag nu skulle göra idag :P . Hoppas ni haft en bra 1 advent:)

Onsdag

2011-11-16 - 08:15:49
Dags för en ny morgon och en ny dag. Jag är super förkyld. drygt.¨Måste köpa nässpray så jag bli av med nästäppan . sjukt jobbigt. Sovit super dåligt inatt just för att man vaknar hela tiden av att man är täppt. :S Idag har jag lite jag ska göra iaf. Ska se om vi ha allt hemma så jag kan fixa en paj och frysa in. :) kanske tillochmed två om det räcker till de. perfekt för hjärtat att ta med till jobbet och så :) Sen har jag matte lektion. :) skoj. så glad över att det gick bra på provet :) 3 fel bara varav ett slarvfel . Igår var vi även ute och åt på gästmatsalen i gamla skolan . Dock inte alls så nöjd. Det gånger man ätit där innan har varit bra men nu var de dåligt å då var det ändå treor . knas. Bla var hummern slut :( jag som sett framemot det. Sen var cream bruleen inte stel utan rinnande . och dem serverade den ändå även om de visste om det. Pinsamt! . Nehe nu måste jag börja klä på barnen så de kommer iväg till dagis :)

Måndag

2011-11-14 - 14:40:27
Oj nu var det ett tag sen jag skrev igen. Har haft fullt upp tydligen;) . Idag har jag fått lite gjort iaf. Matteprovet än nu skrivet, så himlans skönt. Jag och Moa har även bytt till vinterdäck på bilen, attans vad duktiga vi är ;) Har lite kvar på min lista på vad som ska hinnas med. En inlämninsuppgift ska bli klar. plocka iordning, här hemma . Hinna med lite tvätt, ¨Plugga på det som jag snart ska ha betygssamtal i :) Så lite ska jag hinna med. men de är nog inga problem . Imorgon blir det ännu en bra dag förhoppningsvis, hoppas även jag får tillbaka matteprovet :) Nehe nu ska jag ta fram lite kläder till bella som hon ska rida i. ska ju bli kul ås e hur mkt träningsvärk jag får denna gången ;)

Torsdag

2011-11-10 - 21:17:59

Dags för lite uppdatering:) idag har det mest blivit lite plugg. Har lite kvar att hinna med denna veckan sen ska jag göra matte prov på måndag ist eftersom det inte blev av i onsdags då barnen är sjuka.

Förkylda och bella har även hosta. Lite feber har varit på besök nu misstänker jag öronont. Hon klagade på det ikväll när hon skulle sova iaf. Hoppas det blir bättre snart. Blir ingen ridning imorgon tyvärr. Men då längtar vi lite extra tills på måndag:)

Nästa vecka händer massa skoj:) längtar. Bl.a. Så fyller ju Isabelle år:) stora tjejen fyller tre. Sjukt vad tiden går fort:)

Typiskt

2011-11-08 - 21:20:33
Tisdag kväll nu då . ska nog lägga mig snart :) skönt å få sova ut lite.=)
barnen har blivit förkylda. Bella spydde även ikväll dock var det bara vätska inte alls så mkt . men hemma imorgon blir dem ju iaf. så får vi hur det utvecklar sig. tror alltså bara det var slem hon spydde upp och inte ngn magsjuka. Men man får se helt enkelt. Hoppas hoppas hon är frisk på torsdag iaf så hon kan rida på fredag :) eller lite snorig lär hon ju vara , det håller ju i sig i flera veckor, men utöver det.
Skulle haft matte prov imorgon . Men gör det en annan dag. får skriva till läraren och fråga när det passar henne . :) fredag eller måndag hoppas jag på . så jag får det gjort.

suttit och druckit lite julmust. fan vad jag längtar till julen :P det brukar jag aldrig göra men idag så :P


2 dagar kvar. längtar<3

så stolt mamma :)

2011-11-07 - 19:46:51
så otroligt duktig. ich jag är så otroligt stolt. Tänk min tjej snart tre år rider alldeles själv. Hon travade även idag då styrde jag hästen och hon höll i sig. :) hoppas hon tycker detta är kul för jag tror att hon kan bli riktigt duktig. Hon har redan super bra balans lixom.






mysig helg och ny vecka

2011-11-07 - 13:44:30
Har haft en mysig helg. Var barnfira lördag till söndag. Det behövs ibland. så vi gick ut och åt, tusan vad gott de var,
Vi åt potatisgratäng sen fick vi kött(oxfile) på en sten som var 400 grader.  köttet var inte genomstekt då utan man fick steka det så mkt man själv ville på stenen, sedan så fick mangrönsaker till som man kunde grilla å stenen. Helt ljuvligt var det. Tre olika såser var det till. kommer bara ihåg att det var rödvinssås och beasås, Kommer inte ihåg den sista. Men riktigt gott och man blev sjukt mätt sen :)

Sen bowlade vi på kvällen. dock van jag inte. :P bättre lycka till mig nästa gång helt enkelt =)
 På söndagen åkte vi å hämtade barnen sen bar det hem till A och M och alla hästarna. Där fick vi lunch sen fick bella rida, Oj så nöjd hon var :) Även vilicia fick testa å sitta på hästen.
Favorithästen är hingsten. "min häst" som bella säger :) så otroligt snäll =)








 Nu ska vi snart hämta mamma vid bussen . sen blir det lite mellanmål innan det är dags för ridlekis :) idag ska bella alltså prova på och se om hon tycker det är kul=) .
Spännande.

Nehe nu måste jag skynda mig lite =)

Kväll igen

2011-11-02 - 20:45:46
Nu är det kväll igen . Jag tänkte plugga lite. Kollar på bonde söker fru så efter det ska jag kolla i skolböckerna lite :) .
Har en hel del att kolla på . en inlämningsuppgift som måste bli klar helst imorgon eller på fredag :)
I helgen ska vi ha en riktig myshelg:) har lite planer.

pratat med syon idag och förhoppningsvis har vi ändrat lite i planerna. Hoppas det blir bättre nu =)
Ska lägga ut lite böcker på tradera imorgon som jag hoppas bli av med. tar bara massa plats.

Nej nu ska jag kolla lite till på tvn innan jag ska plugga och sen lägga mig :) . Hoppas ni haft en bra dag :)




8 <3

Tisdag

2011-11-01 - 08:49:14
Nu är mina troll på dagis. Tisdag idag då, vilicia blev ledsen. Fröken trodde att det kan beror på att det är första dagis dagen på veckan efter 4 dagars uppehåll.
Hoppas det blir bättre sen. de andra dagarna har hon ju super kul iaf :)
Nu ska jag börja städa och plugga. Databordet ska jag börja med nu .samtidigt kan jag kolla lite på vad jag ska hinna plugga på idag:)

idag känns det som en bra dag:) ser nästan fram emot att städa, en dag närmare helgen, en dag närmare bellas födelsedag och första advent. oj vad vi ska baka lussekatter då:)

Lycklig <3


9 dagar kvar
RSS 2.0