<3

2012-04-29 - 23:20:35

Imorgon blir en bra dag. Längtar:)

Ett inlägg om dagen får bli en annan dag för nu ska jag sova:)

migränlördag

2012-04-28 - 22:17:34
Vilken underbart väder de var igår. så skönt ute. :) hoppas den värmen kommer för att stanna snart :) . idag har de varit ganska skönt ute med fast det regnat. trist men värmen ska man ju inte klaga på. eller värme å värme man frös ju inte iaf.
Igår var vi ute i stortsätt hela dagen. underbart när man kan sitta å gräset å kolla när barnen springer runt å jagar varann på gräset :)
blev dock lite sent för mig i säng igår. kunde inte somna. så kanske därför jag vaknade av migrän som hållt i sig största delen av dagen . Man blir lagom seg av detta vill jag lova. men ite mkt att göra åt tyvärr .

Nåja. Nu sitter jag här isg ingen migrän och svampmackor på g.. då ska man inte klaga :)
Inte många varma mackor som slår just kantarellmackor.. :) egenplockade och mssa grädde. :) mumma.

lång helg med. det ska man inte klaga på. har massa planer i helgen . imorgon är de grillning å massa barnbus på schemat.. på måndag ska vi ha fattat ett beslut. och även iväg på en lite utflykt på dagen . sedan är de ju valborg så då blir de nog till å grilla lite :) sen är det äntligen maj... då förhoppningsvis bebis tänkt komma. :)
ska bli så sjukt skönt å få bli sig själv igen ;) kroppen är ganska trött nu vill jag lova.

Känns som om det är mkt på g nu. Mkt som ska bestämmas och mkt roligt som händer.
Jag tror att från och med nu så kommer det hända massa roligt för oss. säkert negativa saker som dyker upp med så klart. men ja vissa saker längtar jag lite extra till så klart :)

Nehe nu ska jag fortsätta mysa.

Ha en bra dag

lite jobb.

2012-04-25 - 16:55:57
Idag har de varit en lång dag .. Började dagen med shoppng och sedan blev de lite jobb.  nu har vi precis ätit middag . eller barnen får jag säga.. halsbrännan sa ifrån idag . så får ta ngt lite senare ist. ikväll ska jag få lite gjort tänkte jag . dammsuga och skura nedrevåningen när barnen somnat. övervåningen får jag ta imorgon när barnen är på dagis innan de är dags för jobb .

känner att ryggen kommer vara ganska trött efter morgondagen . men skönt å komma ut lite med :)

ikväll ska vi läsa en bok med innan bell ska somna som hon lånat hem från dagis :) eller från bibloteket som de varit å lånat med dagis. så nu lär de bli samma bok i en veckas tid ;) haha .
men mysigt.

nej nu ska jag ta tag i alla måsten :) ha en bra kväll

=)

2012-04-24 - 12:42:38

Nu har jag haft matte. ska snart äta lite .. majskolvar får de bli för de fanns hemma. orkar inte ta mig till affären .- så hoppas jag ska komma på ngt bra till middag också . :P sugen på hemmagjord pizza så de kanske man ska göra :P
värt att fundera på en stund iaf.
matten gick bra och har en del å räkna nu när vi är lediga nästa vecka.. då är de ju röd dag.


Denna veckan som började med en lugn vecka blev genast mkt mer uppbokad.. bla ett väldigt kort med skönt jobbpass på torsdag . plugg(som jag inte ens fått hem grejerna till än, suck)
 så har lite å göra iaf :) imorgon ska jag storhandla är tanken så ikväll blir de till å skriva en inköpslista.. förhoppningsvis blir den inte allt för lång. haha.

Nehe nu är de dags å ta tag i hemmet osv medans barnen är på dagis
Btw så är de ju långhelg snart... underbart vad jag ska njuta. hoppas vädret kan vara på topp med.


Gammal shopping

2012-04-24 - 08:08:18
 
Blå klänning till vilicia och den andraa till Isabelle


Till Vilicia


Till Isabelle


Till vilicia


Lila till bella och rosa till Vilicia


Till Isabelle.


Så nu kom lite shopping upp. Finns ju fler tröjor å så men hinner inte lägga upp mer. Köpte super söka solhattar förra veckan med. :)


Matte dags

2012-04-24 - 07:58:23
Blite lite tomt  på bilder känner jag men inte alls tagit massa kort  på senaste tiden .
Ska kolla om jag hittar några gamla sen. Men nu hinns de inte med. så en magbild får duga;) sen är de matte som gäller.



Dags  å räkna matte ha en bra dag =)

Ny vecka.

2012-04-23 - 21:04:30
Nu var d ett tag sen sist.
De där shoppinginlägget har fortfarande inte kommit upp.sorry. :P men bilderna finns så ska bara ladda upp dem här..

Imorgon är de tisdag . Då är de dags för matte. tänkte faktiskt sätta mig med matteboken och räkna liten stund. inte blivit ngt gjort idag då jag haft migrän..Bara längtar till denna graviditet är över och hoppas innerligt att migränen försvinner då med.
Det börjar närma sig maj iaf. frågan är väl om de blir en majbebis eller kanske junibebis.. Just nu känns det helt klart som att jag kommer gå över till juni. :P
men de får vi se.. Nehe nu ska jag göra klart de jag håller  på med sedan lite matte innan jag ska sova.

Ha en bra kväll..

Bebismage + mvc besök

2012-04-19 - 22:33:00
Idag var jag hos barnmorskan .. Nu är det inte många besök kvar för hoppningsvis :P .jag som trodde bebis börjat närma sig fixerad men ikke, istället var bebis tillbaka på rörlig;) alltså inte ruckbar längre. haha .
Inte för att det kännt som att bebis tryckt sig mkt mer neråt men magen känns som om den hamnat lite längre ner.. fast de syns iofs inte på bilderna tror jag inte så kanske bara en önsketanke;) haha .
Men allt annat såg bra ut iaf.. magen växer som den ska och så .

Här kommer en magbild iaf, känner mig mycket större denna gången än de andra så tror helt klart på en större bebis denna gången :P

:)

2012-04-19 - 19:16:46
Nu ska jag göra en examinationsuppgift. sedan blir det en härlig slapp kväll .
Har haft en bra dag idag trots att jag blev en aning besviken på mig själv på matte provet. 1 jävla poäng ifrån vg. lagom surt..  jaja inte mkt att göra ngt åt nu . .Bara ladda  för de nationella.. :)

Hoppas att helgen blir en bra helg men de tror jag . Längtar redan till söndag, eller både längtar å längtar itne. vill ju inte att helgen ska vara slut redan :P haha .
Imorgon blir de iaf en mysdag med barnen å så :) härligt.


Nehe nu ska jag ta tag i detta så jag slipper sitta hela kvällen .. ha en bra torsdagskväll

Stäng av knapp...

2012-04-18 - 20:34:10
Nu är matte provet gjort.. Det känns i hela huvudet att jag tänkt lite extra idag;) haha är helt slut.
hoppas det gick bra.e tt godkänt å jag är nöjd.. :) Får nog veta de nästa vecka, spännande.
Nu blir de en lugn kväll med mammsen. Imorgon är det mvc som står på schemat även plugg å städ.
Mkt som ska hinnas med när man har lite tid över. eller tid över till ingenting har man ju inte ofta om man inte tar sig tiden . för egentligen finns de ju alltid något som man borde göra.

Men morgonsagen består av ett samtal(ge oss lite tur nu :) ) plugg, städ och mvc helt enkelt.
Någon som har något tips på ngn maträtt? roligt å  testa ngt nytt.  Känns som om matfantasin är totalt borta.


Nehe nu ska jag ha kvälls mys med mammsen . Vika tvätt å sånt skoj ;) haha . drömma mig bort till värmen å alla roliga planer . Glömma bort allt trots som får mig att bli tokig vissa dagar och njuta lite extra av de man har framför sig. Skönt med egentid på kvällen där man kan koppla av. slipper allt tjat. Kunna sitta i tystnaden utan någon som babblar hela tiden ;) haha Visst är de underbart med pratglada barn men ibland skulle man vilja trycka på stäng av knappen. Men attans så lycklig jag är :)




Lycklig.

Tisdag

2012-04-17 - 15:48:35
glömde helt bort att lägga ut det där shopping inlägget. men de får bli ikväll eller imorgon istället. Har rätt mkt idag känner jag .
har haft matte idag iaf. sedan ätit lunch med moa. Fickäven veta att jag kunde göra det där matteprovet jag missade imorgon. Så idag gäller det att plugga. Hoppas att jag har lite minne iaf ;) haha . Känns väldigt rörigt. Derivata är fasen inte min grej . Det vi håller på med nu känns mkt lättare.
Ska även hinna plocka iordning lite är det tänkt.

Det blev en tidig morgon också . jag som inte är van vid det. redan 6:15 ville de upp. snälla som de var lekte de lite själva så jag fick vakna till lite ;)

På torsdag är det dags för mvc besök. Undra om bebis är fixerad än eller om h*n håller sig ruckbar till några dagar innan bf som vilicia :P . spännande. 

Nehe nu vill jag faktiskt ha hem mina tjejer så ska kila dit nu . Ha det bra 

 

Torsdag

2012-04-12 - 13:30:48
Nu ska jag snatr hämta hem mina busfrön :)
haha njuta av lugnet den sista halvtimmen genom att vika lite tvätt tänkte jag :) alltid skönt å få de gjort innan de kommer hem eller när de lagt sig. Vilicia är nämligen expert på att hjälpa till(slänga ner det på golvet eller springa runt med kläderna genom halva hemmet ;) ) 
Dagen består annars av matlagning och städning. Kvällen ska jag spendera framför datorn där jag ska plugga och barnen ska få sig ett bad innan de ska sova.

imorgon är barnen hemma. då blir det hemma mys. M och M kommer nog förbi en sväng. trevligt. barnen kan leka av sig lite . haha .

Nehe har inte tid för det här. ha en bra dag .



Kläderna är från shopingen i malmö. Köpte på kappahl :)


Tänkte faktiskt att ni skulle få ett inlägg med lite nyinköpta kläder till barnen från malmöresan och även ullared =)

Bebis :)

2012-04-11 - 15:37:09


Börjar känna mig riktigt stor nu :P haha

Måndag

2012-04-09 - 21:32:23
Nu är påskhelgen över. 
Jag är helt slut och de ska bli skönt å komma tillbaka till vardagen igen .
Imorgon är det dagis och jag ska plugga och städa. träffa moa en liten stund tänkte jag hinna med :)
Ska faktiskt gå och lägga mig snart vaknade av migrän idag så känner mig inte alls bra idag.
Igår var vi iaf ute och åt. tio st var vi sammanlagt. Gott var det. Barnen blir ju dock lite rastlösa efter ett tag så efterrätten tog vi hemma hos svärföräldrarna. Plankstek är ju så förbannat gott. De kan jag leva på länge ;)

Nu sitter jag här å är förbannat sugen på hamburgare. Men nej nu är det slut med att äta massa på kvällarna bara för att man är sugen lixom .
Jag längtar tills bebis är ute. tills jag kan gå ner  i vikt osv . :) För nu ska jag jäklans ge mig fan på det :) .
sommar 2013 får bli min sommar ;)
Jag ska även göra ett nytt försök med att sluta med colan när bebis kommer. Finns ju faktiskt massa annat gott man kan dricka.. bara vanligt citronvatten .. :)  Ja känner mig faktiskt rätt pepp inför detta:) Men ett tag kvar. än så länge så ska bebis bakas å bli större :P .


Tyvärr blir de inga bilder för har inte tagit några från påsk. :/ dåligt jag vet....

Nehe god natt =) hoppas ni får en bra vecka för de ska jag ha :)

Långfredag

2012-04-06 - 20:34:25
Denna dagen har jag spenderat i en bil och på ullared :)lite fattigare och lite saker rikare ;) haha .
Det var alldeles för mkt folk idag men tur var väl de för annars hade väl ännu fler saker hamnat i vagnen ;)

Det blir en tidig kväll idag iaf. Imorgon blir det en härligt mysdag hemma. =) Skulle behöva städa lite i barnens garderober osv. även vår garderob. Där har vi även alla barnkläder typ undra när man ska finna ork och titta igenom vad bebis kan ha.. :P . haha . Ska ta ut spjälsängen från vilicias rum och sätta in den i vår så de blir lite mer plats i hennes rum. Måste göra iordning där. och sudda ut all jäklans blyert som hon målat på väggen. Busen! 
Så har lite å fixa med. :) skulle även behöva städa och fixa lite. Få se hur mkt jag orkar och hinner med helt enkelt. :)

Nehe nu ska jag sätta mig i soffan och bara njuta av lugnet :)

<3

2012-04-05 - 14:30:50


Mindre än 50 dagar kvar förhoppningsvis :)
RSS 2.0