Fredag

2012-06-29 - 22:04:06
Nu sitter jag här en fredag kväll . känner mig så otroligt pigg. kanske för att jag är uppe i varv, mkt somn ska fixas och mkt skoj som händer nu de närmsta tiden . Imorgon ska vi mysa med syster som är i en stuga på öland. de är hundutställning där bamsebus ska delta och sedan massa barn som mina barn kan leka med. Lycka.

Har en söt apbebis som ligger och myser på sin filt här i soffan. fast hon skulle träna nacken så la hon sig hellre som en liten apunge med knäna under mage.. Sötnos

efter syster blir de hem å sova(antar att vi är där hela dagen om vädret håller sg fint) sedan bär de av iväg . fixa å trixa med lägenheten. En sväng till bauhaus för lite mer shopping.. typ stammis där nu.. Men efter denna gången så blir de bara en gång till troligen då lister ska köpas. Idag blev vi även med induktionshäll . Nu ska bara ugnen köpas med.. :)

Ska bli så kul å visa er trappen sen när den är klar.. nu är den snart vit. Målas en gång till kanske två:D

Btw så är det sista pluggveckan .. På söndag är jag utbildad undersköterska.. LYCKA! . har en inlämningsuppgift som ska in innan dess. hejja hejja.. allt går om man vill. Två kvällar me lite sömn med vad fasen gör det när man är klar sen ? känner mig så otroligt stolt över mig själv faktiskt.. och jag ska NJUTA av detta sommarlov. Sen får vi se hur hösten kommer se ut. :)

Nehe nu vill min söta Wilja mysa med sin mamma. eller hon vill snarare ha mat å en torrblöja skulle jag tro.. har höt några pruttar ända hit :)

lägenhets fix

2012-06-27 - 16:50:28
Tänkte att ni skulle få se de senaste inköpet till renoveringen i nya lgh ;)vad de ska användas till får ni se:)
Imorgon ska de kollas tapeter.
Har tagit kort på hallen så därifrån kommer ni få se bilder när allt är klart.

klinkers och heltäckningsmatta.

måndag

2012-06-18 - 22:28:28
jaha nu är de ny vecka igen .tiden går för fort.. ännu en fullproppad vecka.. Undra vad man ska börja med.
idag var jag i lgh iaf.. fick trappen slipad och rummen spacklade.. (de som vi ska fixa nu iaf) .
Imorgon är de plugg och städdag..:P sen kommer mamma . så förhoppningsvis får jag allt gjort imorgon .. ska packa lite med om de hinns med. får se hur villig wilja är när de gäller att roa sig själv eller sova ;) haha .
sen på onsdag är de kalmar som gäller.. sjukhuset först sedan lite affärer .. Mkt som ska hinnas med på kort tid
nästa vecka är med ganska fullproppad.. då är de lgh fix två dagr och tandläkaren och plugg resten .. hejja hejja. sista veckan då sen är jag klar .. :D
undra vad jag gör uppe nu egentligen, jag skulle lägga mig i tid ju . men fasen vad lätt de är att fastna här.

nehe kolla runt lite till sen blir de sängen .. måste orka städa och plugga imorgon :P

Mkt just nu

2012-06-17 - 22:03:05
det är mycket just nu . bloggen hamnar lite efter. bilder glöms bort att tas osv. två veckors plugg till sen är jag klar.. ingen kommer vara gladare än mig. färdig undersköterska. Härligt kämpat! .
nu är jag helt inne i packning , flyttning och andra roliga projekt.
imorgon ska de fixas i nya lgh . skoj skoj sen hem och plugga.. tvätta och städa. tisdag är vilodagen än så länge. onsdag blir de sjukhuset, sedan springa i affärer så som ikea och gärna i ngn klädaffär så man kan hitta ngt att ha på sig på midsommar.
torsdag är det läkarbesök hos bvc innan det är dags å börja vårt midsommarfirande.. mitt i allt de här så skall jag hinna med å baka tårta och gärna cup cakes också . :) Härlig vecka.


Nehe nu ska jag fixa de sista inför imorgon .. Ha en bra vecka för det tänker jag ha :)

kan inte låta bli att längta

2012-06-13 - 20:54:09
Nu är även denna dagen slut. Idag har de varit sommar fest på dagi.. jätte lyckt. vi hade med oss lite youhurt, pankakor å lite så till picknick, sedan var Duran därå sjöng lite allsång med barnen . De var mycket uppskattat måste jag säga. Vilicia dansade för fullt. :P
Idag har jag varit på sjukhuset och kollat Wiljas hjärta. Allt såg bra ut, hålet hade växt igen. Snacka om lycklig mamma :D:D:DUnderbart besked.

Imorgon är det bvc och hund vaccinering. Sedan ska jag kolla mitt hjärta nästa vecka.
MKt nu . Men tiden får gärna gå fort för jag har så mycket att se framemot.

Först flytten. sen dop. en underbar sommar, Födelsedagar . och jag längtar redan till nästa sommar :D:D
Ibland kan man verkligen känna hur allt flyter på , att trots att man är sjukt trött ibland och att man har mycket att stå i så känns det ändå så bra. Det är de dagar man ska njuta lite extra. Man får aldrig tillbaka denna tiden och jag njuter av varje stund(trots de förbaskade trotsen eller när barnen blivit alldeles för övertrötta) Men även om jag njuter varje sekund så kan jag inte sluta att längta, längta efter sådant man planerat längre fram, nästa år. Längta tills just trotsåldern är över även om det är så otroligt mycket som händer just nu med tal. nyfkenhet ocv ..

Ja jag kan inte säga annat än att just nu är jag så förbaskat nöjd..

Bildbomb

2012-06-13 - 20:46:32
Dags för en liten bildbomb..







300 kr! Sjukt!!

2012-06-11 - 23:28:17

Jaha nu är de en ny vecka igen. Idag har jag varit i lgh. Slipat lite Dick inte så mkt då vilicia var med. Var tydligen inget dagis idag;) planeringsdag. Vilken dålig koll jag har;) haha. Tur att jag ringde innan jag kom dit. ;)

Imorgon blir det till å lämna vilicia på dagis sen ska jag nog gå en runda med wilja om hon är vaken. För sen är de dags för plugg.skönt att de snart är klart:)
Sen kommer älskade isabelle hem och på kvällen ska vi till dagis en sväng:) härlig dag helt enkelt :)
Bokat datum till dopet nu så det är klart. :)

Snart onsdag då är de dags för hjärtläkRen med wilja.de går nog bra. Det måste de. Undra om mitt hjärta är påverkat ngt sen förlossningen , skA bli spännande och se och även höra från min läkare om varför jag kan ha fått förmaksflimer. Men det är nästa vecka de. Sjukt att det kostar 300 kr att gå till en hjärtläkare.om man inte har råd vad gör man då lixom? Endel vill inte be om hjälp utan skiter kanske i det då istället. Sjukt de där iaf.

Nehe nu ska jag försöka sova. Imorgon blir de kanske lite bilder om de hinns med:)

uppdatering om läget

2012-06-07 - 18:19:09
Nu var det ett tag sen jag skrev här. Har helt enkelt haft fullt upp.
de kommande tre veckorna är ganska fullplanerade också :) men det är ju bara kul.
imorgon är det studentfirande som står på schemat och även inhandling av golv till nya hallen :)
på måndag ska det slipas. den fula furu trappan ska bort.. :D:D

Här hemma rullar allt på ganska bra .Nästa vecka är det läkarbesök med Wilja, Kolla hennes hjärta igen hoppas det ser bra ut. Hon ska även vägas igen hoppas hon gått upp lite mer då :)
nu i veckan vägde hon 3130 gram . Inte ens uppe i vilicias och bellas födelsevikt än. Hon växer sakta min lilla skatt.
tiden går så fort. imorgon är hon hela 4 veckor. Vart har tiden tagit vägen? .
Idag är bamse 12 veckor, nästa vecka är det dags för hans vaccination.
Han är en otroligt lugn hund. hur mysig som helst. Inga olyckor på nätterna och är väldigt duktig med å säga till på dagarna. Han har verkligen vuxit så sjukt mkt sen vi hämtade honom. Han växer så de knakar men inte så konstigt de blir ju en stor hund av han :P Bokat valpkursen nu med så det ska bli super kul.

Igår var dagen jag väntat på länge. Vi förlovade oss. :) Jag är så lycklig.

 Min fina ring i vit guld och vanligt guld och tre diamanter.



Kärlek

2012-06-06 - 18:40:03

Älskar dig

RSS 2.0