världens finaste tjejer <3

2010-10-31 - 16:11:46


Mamma och pappa älskar er

Lördag

2010-10-30 - 14:46:59
Dags för lite uppdatering kanske ?:) Är helt seg.
Har varit på stan med några kompisar idag .Kollade runt lite å så bara. Sen gick jag hem .. Skönt emd en lång promenad, Stannade å köpte potatis på vägen å så idag blir det potatis å lax. mumma

Har inga planer för dagen idag .. Bara vara hemma åta det lugnt.  Ikväll ska jag nog föröks ahinna med ett bad annars får de bli imon ;P
Ska packa ner lite smågrejer som vi inte behöver använda innan vi flyttar  :) skönt att börja  i tid så man inte står där de sista dagarna med hur mkt som helst att göra .
Ikväll ska jag kolla på film å äta chips å så iaf :) 

 
Igår hade jag å moa lite myskväll. grabbarna var på bio så vi å de sovande barnen var här hemma.. Kollade på idol åt gott å så :). Toppen kväll helt enkelt :)

Nehe . Nu ska jag skala  potatisen till maten innan bella vaknar ;)

Kväll

2010-10-27 - 20:52:49
Nu är denna dagen snart slut. Dagen har gått super fort.. Hade tänkt gå en promenad nu på kvällen men det hanns inte riktigt med. tiden bara försvann :P
Bella har gått på toaletten idag med. bajas två ggr å kissat massor;) det är på kvällarna som hon helst vill gå på pottan eller toaletten antagligen för att hon då får komma upp från sängen ;) men man får ju passa på att ta henne på toan när hon vill ;) haha 

Imon är det torsdag ..Förhoppningsvis blir det en toppendag med moa, om hon mår bra :) .

<3

Onsdag

2010-10-27 - 15:34:15
Idag är det en toppendag helt enkelt :)
Vi flyttar redan den  1 december. Helt jävla underbart :) nu är det packa å fixa den närmsta tiden :)

Idag startade jag dagen med 2,5 h promenad . Stannade å handla lite på vägen med. Hade tänkt äta lax å så men nu har vi ångrat oss. Jag blev sjukt sugen på stuvade makaroner å hemmagjorda köttbullar ;)
 Så får blir fisk på fredag eller ngt :)
jag har iaf hållt på att plocka lite å så här hemma.. Blev ingen skurning å de idag hann lixom inte riktigt med det..
Så de får bli imon eller ngt :)

Imon ska jag till troligen till växjö medf. Beroende på hur moa mr hon har fått mjölkstockning stackarn:S Hon var förbi här en sväng nu . Tycker synd om henne men hoppas de blir bra nu..
I växjö ska vi vara med på manifestation mot cancer. Där kommer många samlas runt växjösjön för att hålla varandras händer å hålla en tystminut för all de som har/haft cancer.. Jag hoppas många kommer så att detta kommer funkar. Det behövs ca 2500personer för att det ska gå ,,  Det är min pappas ex som fixat med detta. Hon är själv väldigt dålig i cancer. <3

Nehe nu vill vilicia mysa  i mammas famn tror jag ;)

<3

2010-10-26 - 19:33:02

Nu är jag sjukt trött. Bella liggeri sängen och ska sova, vilicia har precis somnat :)
Så nu njuter jag av lugnet. Jag har ont i huvudet känner mig helt seg.
Imon ska trollis till dagis igen och jag ska gå en promenad till affären. Måste handla ersättning till lillfisen och lax som det var extra pris på.. Sen ska jag städa häer hemma.. ska även ringa om lgh å så så håller tummarna å så nu :)




Blev ett litet avbrott. Bella ropade bajs rumpan.. så då trodde vi hon hade bajsat men det hade hon inte utan hon ville göra de på toaletten. för det var usch å bajsa i blöjan;)  toppen..  duktig hjärtat<3

Nu ska jag dricka lite oboy å äta två mackor:) muuums

lite gjort

2010-10-26 - 15:03:46
Idag har vi fått lite nytta gjort.
Jag  har tvättat, fixat med dopkoten så de ska bara lämnas ut och skickas till de som bor lite längre bort :)
Har även ringt hyresvärden å kollat lite. så imon hoppas jag vi vet när vi flyttar ;) antingen om en månad eller om 3 :P
 Hopppas :D

Nu blir det lugnt ett tag innan det är dags att ta tag i maten.. Tråkigt men vad gör man´. mat måste vi ju ha :P
Ikväll ska jag ta tag i att plocka här hemma..  och imon blir det dammsuga å skura som står på listan;) .
Rengöra ugnen måste jag göra ngn dag med.

Nehe nu harj ag inte tid med att sitta här å skriva ;) haha

Tisdag

2010-10-26 - 08:46:36
Nu är det dags för ännu en ny dag :) . Planerna idag är dock inte så roliga, jag ska tvätta :( suck :P .
Men först blir det en runda till affären .. Ska nog sortera tvätten lite nu innan iaf :)
sen ska jag se  om jag rengörugnen idag eller om detf år bli morgondagens "att göra" . Igår frostade jag av frysen iaf.. Det behövdes vill jag lova;) för bella vet hur man öppnar den, men hon är inte lika duktig på att stänga.haha

Neehe.. Om man ska ta å sortera lite tvätt . Så förbanant tråkigt. Men ett måste...

Duktig Bella

2010-10-26 - 08:40:39
Nu har bella slutat med nappen på heltid;) innan hade hon ju den när hon sov eller åkte bil/vagn.. Nu har hon den inte alls :) . Hon har inte haft nappen sen i torsdags;)Så himlans duktig.. sa även till dem på dagis idag att hon slutat med den. Så de skulle slänga den :) toppen.
Det är inte alltid bella vill sova kl 12 länge utan oftast blir det inte förens kl 14. Sa det till dagis med så de visste om det. :) Hon är så himlans duktig min tjej:)

Hon går på pottan eller Toaletten då å då. Duktig. Ska gå till affären å köpa trosor till henne tänkte jag ..Så de ska jag göra så fortaffärerna öppnar (kl 10 ) . sen ska jag handla till maten. Idag blir det ngt med falukorv.

Är så stolt över dig min prinsessa <3

Stolt mamma..

2010-10-24 - 22:19:55
Isabelle är så otroligt duktig.. Hon har kissat massa på pottan idag nyss började hon ropa på mig. Då sa hon bajs rumpan. då frågade jag om hon hade bajsat då sa hon jaa.. Skulle byta blöja med var inget bajs där. då sa hon att hon ville sitta på pottan, satte henne där men efter ett tag så sa hon toaletten.. Där satte jag henne.. Och hon bajsade.. Hon kissade i pottan först med.. De glömde jag säga.. Hon är så otroligt duktig! 

Söndag kväll

2010-10-24 - 18:52:59
Jag överlevde gymet ;) var inte så jobbigt som jag trodde.. Började med en crosstrainer sedan lite olika maskiner :) Därefter simmade jag 10 längder ...Jag var helt slut. har fasen inte gjort ngt på typ 3 år ;) konditionen är sämst :P haha .. Tror dock inte träningsvärken kommer vara s hemsk som jag trodde. isf  i benen å axlarna.. :P .
Men få se . hoppas på lite träningsvärk iaf så det känns att man gjort ngt;) .

Nu ligger trollis i sängen iaf. Hon hade inte sovit så mkt idag ..Innan det var läggdags för henne så fick hon ett bad sen smörje vi in henne och klippte naglarna :)

Vilicia är övertrött å vill inte alls somna riktigt, hoppas hon somnar snart iaf. skulle vara skönt med en lång lugn kväll:) Ensam mamma söker å så på tv idag . MYS ..

Nehe nu ropar bella.. <3

Söndag

2010-10-24 - 11:01:03
Redan söndag. sista dagen på denna helgen ,varför ska tiden alltid går så fort :P?
Idag är jag mer död än levande.. sovit SUPER dåligt inatt.Tillochmed bella vaknade inatt å ville ha välling. hon har sovit super bra den senaste tiden när hon väl somnat ;) Ibloand kan det ta flera timmar innan hon somnar på kvällen..
Hoppas de blir bättre å att jag kan sova bra inatt..
Jag tycker det är super jobbigt att behöva gå upp på natten å fixa ersättning till vilicia.. Men detmåste ju göras ;) haha ser framemot när hon sover hela natten;)


Idag blir det en jobbig dag ;) haha .. JAG ska träna.. Hur fan jag nu ska orka de ;) .
Men nu har jag ju bestämt detta så nu får jag ta mig i kragen å gå dit.. Ser dock inte alls framemot det.Men någon gång måste ju vara första gången eller hur ? .Det kanske är skitkul vem vet :P?
Det ska bli kul å se hur mkt träningsvärk jag har imorgon.. :)

Nehe nu är det dags å fixa lunch å så till trollis  =)

Mina flickor:)

2010-10-23 - 20:59:58

Här är två bilder på mina små töser.. det är nästan jämngamla på dessa tror jag .. Visst syns de väl att de är syskon? eller är det bara jag som tycker det :)?



Lite sämre kvalite på bilden på isabelle dock. :/

Efterkontroll

2010-10-22 - 10:06:33
Nu har jag varit  på efterkontroll.. det gick bra.. det blir att jag sätter in en p-stav.. hade inte så mkt att välja  på.. antingen mini-piller, spiral eller stav :P
Så det ska jag göra i slutet på november.. jag ber till gudarna att jag ska slippa mensen å inte få massa krångel :P
Kan ju glädja mig till att jag inte fyllt 21 än för det är mkt billigare innan man fyller 21 :) hihi ..
Hade samma barnmorska som jag hade när jag var gravid med bella.. Var kul att träffa henne igen

Nehe nu måste jag diska å så :)
 skriver mer sen .

Trött !

2010-10-21 - 21:19:30
Dagen idag har gått väldigt sakta.. Har inte gjort ngt alls förutom bvc.. Varit helt slut i kroppen.
Ska försöka komma i sängi t id idag iaf så jag föörhoppningsvis är piggare imon :)

Imon ska jag på efterkontroll först.. sen ska vi nog hitta på ngt skoj hela familjen på eftermiddagen . Mys.
De ringde inte från sjukhuset idag heller men provsvaren ska ha kommit idag . så imon tänker jag ringa dit om de inte ringt innan lunch.. Vill bara veta så det inte är ngt annat än en vanlig förkylning =)

Vet inte vad som händer i helgen, känns som om vi har ngt planerat på lördag men jag har glömt bort vad eller så har jag blandat ihop dagarna , det har ju hänt förr ;) haha
Ska bli skönt med helg iaf, massa familjemys å så :).

Ser verkligen framemot polen.. Nu ska jag spara massa pengar så vi knan shoppa :) kul å shoppa någon annanstans än här :) kläder,skor ,saker  hoppas de är mkt billigare då är det extra kul. haha

Nehe nu blir det tv :)

Långa tjejen

2010-10-21 - 11:34:02
Var på bvc nyss..  Dte gick bra. Hon vägde 4355 och var 58,5 cm lång :) så lång smal tjej, än så länge ;)
Just nu ligger hon å sover så gott :) jag har precis ätit lunch. nu ska vi inte göra ngt fram tills att bella kommer hem :) Då är det full fart igen ;)
Ikväll ska jg nog försöka ta mig ut på en promenad iaf:) sen blir det dusch å tv tittande :)
Imon ska jag på efterkontroll.. gutt gutt. :)

Nehe nu ska jag  sitta å inte göra ngt,.

BVC nu

2010-10-21 - 10:11:42

BVC nu

Evelina VILICIA Anna

2010-10-20 - 18:07:58

Myyys=)

2010-10-20 - 15:38:59
Åhh nu har vi bokat en kryssing till polen. :) så jävla nice.. Kul å hitta på ngt med barnen å komma iväg :)Vi ska åka tillsammans med några andra..
Nu har jag ngt skoj å längta efter i december med ;) hela november är typ reda uppbokad . haha
Kommer bli super mysigt..Jag har aldrig varit i polen heller så ska bli super niiice =)
Nog om de :)

Älsk handlar lite till maten nu ... Sen blir det matlagning.. idag ska jag nog försöka  komma ut på en kvällspromenad med.. Känner att jag behöver det.. komma ut å få lite friskluft å så ..
Har även skickat in papprena om vilicias namn å så ..På tiden men vi kom inte överens om andranamnen förens nu ;) haha

Nehe nu är lillfisen ledsen ..

God morgon

2010-10-20 - 08:55:37
Imorse var jag verkligen trött..det var nära att vi kom försent till dagis. men hann till halv 9 :)
Jag ska försöka lägga mig i tid idg iaf ;) haha .
Så bella är på dagis nu iaf. Hon blev så glad när hon kom dit, barnen kom å ropade Isabelle. å Bella ropade ANNA .. så sötaa:)

Just nu gör jag ryp inget.. Vilicia sitter i babysittern å snorar å hostar.. Nästan så hon hostar mer idag eller så är det bara för att det är morgon.. brukar ju vara värst morgon å kväll..
Idag kommer provsvaren förhoppningsis.. inte för att jag tror att det är ngt men skönt att ha ett svar på pappret :)

Idag blir det ingen morgonpromenad.. Utan bara lugn å ro:) . Ska föröska fixa lite med bloggen å så :) inte min starka sida men värt ett försök :)haha . Måste fixa ny header med men vill ha photoshop :/ .
Nehe nu ska jag ta mig en kall cola  å vakna till :)

Bloggfix

2010-10-19 - 23:02:21

Håller åp att fixa bloggen äntligen ;) . ska fixa den imon mer tänkte jag nu msåte jag sova :)
 men om det blir lösenord på bloggen så vet ni varför ;) kommer ta bort lösenordet igen på kvällen isf.. anledningen till lösen är ifall det blir helt knas som vanligt ,)haha

Tisdag kväll

2010-10-19 - 20:45:22
Dagen har gått fort..Å jag är helt slut.
Har bakat kakor å så nu på kvällen, inte smakat ngn än dock, inte alls sugen för en gångssull..
Jag har sånt sjukt gotte sug.. Måste bli bättring! :P
Imon är det dagis för Bella.. Det ser hon nog framemot. hon älskr ju dagis.. Jag ska nog ta de timmarna till att inte göra ngt.. Är otrloigt trött. Få se om jag KANSKE orkar ut på en morgonpromenad.. Borde egentligen men får se :)

Har inga speciella planer imon tror jag .. vet inte om jag ska träffa mammsen lite kanske? .
Har lite post som ska postas å så där.. Måste köpa blöjor till bella med..Få se om jag orkar gå å göra de ;) . haha
Hoppas vilicia sover bra inatt.Hon har vaknat på natten nu då tutten inte räckt utan hon vill ha flaskan också..Jobbigt å gå upp göra iordning på natten;) ahaha.. Men huvudsaken är ju att hon blir mätt :)
Nehe nu ska jag kolla runt lite här innan house börjar, för efter de är det läggdags:)

God natt =)

Tisdag kväll

2010-10-19 - 20:45:22
Dagen har gått fort..Å jag är helt slut.
Har bakat kakor å så nu på kvällen, inte smakat ngn än dock, inte alls sugen för en gångssull..
Jag har sånt sjukt gotte sug.. Måste bli bättring! :P
Imon är det dagis för Bella.. Det ser hon nog framemot. hon älskr ju dagis.. Jag ska nog ta de timmarna till att inte göra ngt.. Är otrloigt trött. Få se om jag KANSKE orkar ut på en morgonpromenad.. Borde egentligen men får se :)

Har inga speciella planer imon tror jag .. vet inte om jag ska träffa mammsen lite kanske? .
Har lite post som ska postas å så där.. Måste köpa blöjor till bella med..Få se om jag orkar gå å göra de ;) . haha
Hoppas vilicia sover bra inatt.Hon har vaknat på natten nu då tutten inte räckt utan hon vill ha flaskan också..Jobbigt å gå upp göra iordning på natten;) ahaha.. Men huvudsaken är ju att hon blir mätt :)
Nehe nu ska jag kolla runt lite här innan house börjar, för efter de är det läggdags:)

God natt =)

Vårdcentralen

2010-10-19 - 18:45:27
Bestämde mig för att ringa vårdcentralen eftersom vilicias hosta fortfarande inte gått över.. Den har inte blivit bättre utan snarare sämre. 
Fick tid idag iaf så vi var där halv 4..Pratae lite med en läkare som sedan skickade oss vidare till barnakuten för att ta lite provet å så ..
Så fick väga henne idag å så trots att jag tog fel tid till bvc;)ahah .. hon vägde 4240 gram harjag för mig..
På barnakuten så fick hon andas in något vad de nu hette, men det skulle iaf hjälpa till å vidga luftvägarna å ta bort slemmet.. det fick hon göra två gånger med en kvart emellan .. Sen tog de två prover.. Tror inte att hon har ngt av de men d kollade RS-viruset och Kikhosta.. Så får svar imon..
 Jag hade bara hoppats på lite hostmedicin som kunde få upp slemet å hjälpa henne lite . men men :) .


Vi är iaf hemma nu, Bella ligger i sängen å vilicia sover hon med.. Jag missade maten här hemma så ska ta mig lite mat .. Är otroligt trött å både ben å huvud. :P Så jag skippade kvällspromenaden.. Hade nog varit mkt piggare om jag bara hade orkat gå ut :P haha .


Nej nu är jag riktigt hungrig så dax att fixa ngt :)

en timmes morgon promenad

2010-10-19 - 08:53:28

img_3402 (MMS)

en timmes morgon promenad

Måndag kväll

2010-10-18 - 20:58:10

Oj vad fort denna dagen har gått :)
Till maten blev de som sakt fiskgratäng.. så jävla gott å bella åt som en häst :)
Så kul när hon äter så mkt å säger mm gott :) .
Efter maten så tog jag å bella oss en timmes promenad:) .gick förbi affären ocksåå köpte lite brieost å så :) så snart ska jag smaska på de :) Vilicia stannade hemma med pappsen .. Efter promenaden blev det ett bad för bella..  sen blev de sängen :) hon låg å sjöng ett tag innan hon somnade men nu sover hon gott :)
Älsk gick ut å gick efter vi lagt bella så jag har slappat vid tvn.. väntar på honom nu så vi kan äta ost :)
Skulle ha bakat lite kakor nu på kvällen men skippade de.. får göra de imon ist :) är ju så förbannat gottesugen jämt så hade nog ätit upp alla kakor på en gång:P

Imon är det dags för dagis igen för bella.. Jag å vilicia ska ska gå en morgonpromenad innan vi ska  till bvc.. Ska ha mamma samtal men lilla vilicia får följa med å väga sig:)
 Därefter ska jag nog inte göra så mkt :) bara ta det lugnt.. Sen hämta trollet igen ..På kvällen är detju en kvällsrunda som gäller..

Nehe nu ska jag slappa.. ringde min kära å frågade  om jag fick tjuvstarta med osten ;)



ute och går med finaste Bella :)

2010-10-18 - 17:50:58

img_7529 (MMS)

ute och går med finaste Bella :)

Mina fina barn<3

2010-10-18 - 15:43:49



Snuttan ger storsyster ett bamseleende :)


Världens finaste Bella <3

Gott :)

2010-10-18 - 12:25:37

Nu har jag gjort det mesta av dagens lista.. bara det som görs varje dag kvar. (gå runt å plocka)
Har ringt å fixat. dock så visste de fortfarande inte sås ka ringa igen nästa vecka.. Jäklans ringande :P jag som hatar att prata i telefon;) haha .
Ska skala  potatisen å de till dagens middag snart så det bara är att sätta på kastrullen :) . Man får ju göra det man kan för att underlätta matlagningen :)
Blir så hungrig bara jag tänker  på fiskgratäng :P haha .. så jävla gott.


Nehe om man skulle få lite gjort kanske :)

Måndag

2010-10-18 - 10:22:50

Nu är vi inne efter en kort morgonpromenad.. bella ville inte alls ut  å ine alls åka vagn.. men en runda på 30 min i rask takt var skönt ändå=) nu känner jag mig redo för ännu en dag :) . Bella sitter just nu å målar och Vilicia sitter i babysittern:)Så fick lite tid över att skriva här :)
Idag känns det som om hela dagen kommer gå fort.. Mamma har varit här å hämtat vilicias filt som hon alltid ligger på för den behövdes tvättas å mamma hade tvättid idag ;) .
Jag har resdn planerat både lunch å middag .
Efter middagen är det en kvällspromend som står på schemat.. Bella brukar älska åka vagn å varva ner  innan läggdags..Idag är det även ett bad som gäller för hennes del :) .

Nehe nu ska jag mysa med töserna :)

Söndag

2010-10-17 - 14:54:16
Nu var det ett tag sen jag skrev här..e ller publicerade ett inlägg kanske jag ska skriva. för jag skrev ett igår kväll men så slutade internet att funka, orkade inte skriva om det sen :)
Så får skriva  om gårdagern idag ist :P
Dagen började bra..Jag var  på "modell för en dag" med min syster å två till. Jag hatar kameror å så men det var kul :) man får ju ställa upp för sin syster när hon frågar om man följer med ;) haha .
Nu har jag iaf gjort det=)
Efter det så blev de ut å äta emd några kompisar för att fira E. Förbaskat gott var det, Plankstek åt jag :) 
Vilicia var med på restaurangen, hon var så lugn å snäll =) . Bella sov hos farmor å farfar.  
Efter maten så gick alla andra vidare och spelade bowling för att sedan gå ut.. så jag å vilicia åkte hem :) .
Älsk skulle egentligen inte vara med på bowlingen men tyckte lite synd om han när alla andra skulle ;) haha så han fick vara emd han med :P .

Idag blev det upp tidigt för honom.. han skulle hjälpa till att stycka älgen;) så han bella farmor å farfar åkte  till torpen där de fixade med det.. Bella matar hästarna för fullt .. Hon får inte vara där de är å styckar så hon är med farmor :) hon hade fullt  upp sa J  :) .
Nu väntar jag på att bli hämtad typ.. Har städat köket , hndlat  , å på börjat badrummet :) .
Vi ska vidare till farmor å farfr sen så vi kan mala köttet så vi får älgfärs med :).. Bra med en jägare till man så man får lite gratis kött ;) haha ... Några kilo kött blev de iaf tror jag ..

Nehe om man ska fortsätt göra lite nytta så älskling blir glad när han kommer hem :) 




Leos

2010-10-15 - 16:47:27
Vi har spenderat vår dag på leos.. eller förmiddagen å så iaf :) bella sover än men snart dags att väcka henne så hon somnr ikväll:) .
Håller på med maten nu . sen blir det nog en promenad:)

Ikväll ska jag färga håret ta ett bad å bara njuta en stund med en tidning innan idol börjar :)


toppen fredag <3

Bildbomb

2010-10-14 - 22:05:47
Nu blir det massa bilder.. inte kommit upp några  på ett tag så får lägga upp några nu ist :)


Snygg stil bella hade idag;)


En glad fis :)



Bella

   

Vilicia

 

Orkar inte ladda upp fler.. tar sån tid :)

Snuttan växer=)

2010-10-13 - 12:02:15

Efter en lång å skön promenad så var det bvc som gällde.. det gick toppen.
Vilicia hade gått upp jätte bra i vikt. Hon vägde nu 4120 g .. :) Så nu kommer hon nog växa en hel del för att växa ikapp det hon "missat". Min duktiga tjej:)
Nu har jag precis diskat å så :) Vilicia sover så gott och bella är på dagis:)

Ska ta å plocka iordning här hemma nu så det är fint när älskling kommer hem..
Idag har jag bokat lokal till dopet å så med :)  Känner mig riktigt duktig ;) har fått börja skriva lappar om vad jag ska göra annars glömmer jag ;) haha
Nu är denna dagens "att göra lista" snart gjord iaf. :P
Imon står tvätta högst upp på den listan. suck . Hmm får försöka hinna ut på en morgonpromenad mellan tvätten eller så får de bli efter helt enkelt :P . Men ut å gå ska vi (om vädret är fint ;) )
Ikväll blir det ännu en promenad :) ska bli otroligt skönt. Blir som en helt ny människa när man börjar dagen med en promenad  å slutar den men en promenad:)  Jag sover bättre å blir mkt piggare :)

Nehe nu får jag ta tag i plockandet ;)

promenad nu innan BVC:) känns bra idag.

2010-10-13 - 09:22:22

img_9706 (MMS)

promenad nu innan BVC:) känns bra idag.

Onsdag morgon

2010-10-13 - 08:47:15
God morgon ;)

Nu är Bellis på dagis. och som vanligt fick jag väcka henne på morgonen..Idag var jag jätte pigg när jag gick upp, länge sen jag sov så här många timmar, brukar ju inte komma i säng fören närmare tolv men igår la jag mig vid tio tiden :) .
Älskling ringde å sa godmorgon med,(:

Nu sitter vi å väntar på att de kokta vattnet ska svalna så jag kan ge vilicia mat innan viska ut å gå :). Jag tänkte ta en fralla å så med innan vi går =) . Sen blir det promenad tills vi ska vara på bvc:) skönt ska de bli..
Nehe nu ska jag ta lillfisen som tycker synd om sig själv när hon får ligga på golvet alldeles ensam ;)

Tisdag kväll

2010-10-12 - 19:08:00

Åh så skönt det är med kvällspromenader =) .
Var ute å gick i typ en timme sen stannade vi å gungade en stund med så vr utenästann 1,5 h.. :)
vilicia sov bnästan hela rundan å bella å jag pratade, sjöng å kollade efter bussar å fåglar ;) . 
Nuigger bella i sängen.. hon var nog trött nu .
Vilicia sitter å äter upp sina fingrar ;) haha och jag sitter å dricker cola å kollar runt lite..Väntar åp att halv 8 ska börja å så typ :) sen efter halv 8 hos mig ska jag fixa svampmackor :) eller jag fixar nog dem i pausen :P
Fick lite kantareller av mamma, vill inte äta upp våra när hon har såå mkt mer ;) hahahah

Idag har jag försökt  å få lite nytta gjort. men givetvis så är det ingen som svarar när jag försöker ringa.. typiskt.. får ringa imon igen :P
ahah jag har gått å tänkte att det är onsdag idag kom jag precis på :P .

Imon ska jag ut å gå en promenad kl 9.. så efter jag lämnat bella på dagis ska jag hem å ge vilicia mat sen ska vi ggå å posta ett brev och köpa frimärken och sen fortsätta gå tills vi ska vraa hos bvc kl 10:30... tror hon kommer ha växt som tusan nu :) för idag har hon ätit jätte bra.. men llan 40 - 65 ml efter varje mål :)

ute å går:) nu har vi stannat för att leka...

2010-10-12 - 18:03:46

img_3548 (MMS)

ute å går:) nu har vi stannat för att leka lite:) snart gå vidare hemåt

Tisdag

2010-10-12 - 14:55:19

Dags för lite uppdatering medans båda barnen roar sig själva:)
Har varit ute  å gått idag . :) Träffat L å M  för en promenad  å frallfika;). Mkt trevligt.. Därefter gick jag rakavägen till MVC för att gå på efterkontroll.Men de hade glömt att skriva in mig i datarn och så var hon jag skulle gå till sjuk.. så jävla typiskt när jag fixat så mamma kunde hämta bella från dagis  å så .. Men men .Nu får jag leta upp en annan barnvakt till nästa fredag för då var inte mamma hemma. Åh irriterande.. Men men alla kan ju göra fel ibland:).

När jag kom hem å så fixade jag mellanmål till bella (mamma hämtade henne ändå eftersom hon ändå var här) .
Nu leker bella med dockan å så :) Fotot idag på dagis gick nog bra tror jag :) . syskonkortet vet jag inte hur de blir dock vilicia ligger ju inte direkt stilla så som man lagt henne utan ben å händer far hit å dit hela tiden ;) .
Men det ska bli kul å se bilderna sen . hoppas ngn bild blev bra så jag kan göra en stor förstoring av den =) .
Bilden på bara bella tror jag blev super bra iaf :)
Det var en jätte duktig fotograf=)

Ska ta  upp bacon från frysen å så nu idag blir det pasta carbonara till middag . :) har kass fantasi men gott är det =) . Imon blirr det ngt med kyckling tänkte jag.
Ikväll ska jag mysa med svampmacka å så :)

Maten till vilicia gåt toppen:) hon äter jätte mkt  å jätte bra =) ..

Moas lilla melvin och vilicia

2010-10-12 - 10:55:48

img_6769 (MMS)

Moas lilla melvin och vilicia

Måndag kväll

2010-10-11 - 21:07:03
Dagen har varit bra..Migränen försvann sen så då blev jag lite piggare :)
När syster kom tillbaka efter att ha fixat naglarna så åkte vi å skrev kontraktet på lägenheten. det känns s¨å otroligt bra =) .Sen åkte vi förbi moa. tittade på underbara bebis å så :) sen åkte vi hem men två gnälliga barn i bilen ;) .
Nu sover båda så gott =)

Imon ska bella ta  kort på dagis :) ska bli så himlans kul :)
Hoppas de blir bra kort.. Vilicia får också vara med  på de enskilda korten så hoppas hon är glad ;) . hade varit kul med några fina syskonkort :)

Vilicia har ätit bra idag .. Skriver upp på ett papper när hon ätit och hur mkt ersättning så nu har jag full koll.. så nu borde hon gå upp riktigt bra tills på onsdag :) Hon har ju lite å komma igen ;)
Lillsnuttan..


Bvc

2010-10-11 - 14:12:31

Dags för lite uppdateriong. inte hunnit de innan. Vaknade av migrän så då var inte bloggen det första jag tänket på ;) haha ,.
Sen kom mamma hit passade bella medans jag gick bort till bvc. Allt kändes bra  på vägen dit trodde verkligen att lillfisen skulle gått upp massor i vikt så som jag ammat å ammat..Men IKKE! vågen visade fortfarande 3990 gram . Nu är det ersättning efter varje amning som gäller sen tillbaka på onsag igen.. Jag har bblivit lite utav en stammis där ;) haha
När jag kom hem från bvc fick mamma i henne 45 ml ersättning iaf=) toppen .. Bytte sån napp på flaskan till en sån som MAM napp. den tog hon så perfekt slapp jag köpa nya flaskor;) de små flaskorna jag har är ju helt oanvända å nappen med eftersom bella behövde större nappar på sina flaskor när jag köpt dem :P haha

Sen kom syster då åkte vi in till stan köpte en klänning till bella å så .
sen åkte syste iväg för att fixa naglarna å bella sover. så jag har hunnit ge lillfisen lite mat.. 25 ml fick hon i sig efter amningen denna gången.. men bättre än inget:)

Nu ska jag packa ner lite ersättning i väskan så jag inte glömmer den sen när syster kommerå vi ska iväg igen :P

ute på kvällspromenad:)

2010-10-10 - 18:45:56

img_7391 (MMS)

ute på kvällspromenad:)

Helgen

2010-10-10 - 17:29:59
Nu är vi hemma igen efter en helg hos syster.. Jag barnen och mamma var barnvakt till söndagen . :) det gick toppen men trött var jag . På lördag kväll kom syster å hennes man hem så då åkte mamma tillbaka till kalmar.. Idag så kom älsk till oss. vi ute å gick och bästa anna, oliva å Nathalie kom förbi.
Sen  åkte dem hem, då gick vi bort till pappa sen tog vi med dem hem till syster  och åt pizza.. sen fick vi brottom hem. Älsk skulle iväg på älgjakt.. så nu är jag hemma själv..

Jag är helt slut.. Känns som i stortsett hela helgen gått till att amma lillfisen.. Man blir verkligen trött. Jag hoppas å tror att det syns på vågen imon.. Annars vet jag inte vad jag gör.. För nu hr jag verkligen kämpat.. Men har det inte funkat nu så får jag köpa en ny flaska imon  å hoppas att hon tar ersättningen då så jag kan ge det efter jag ammat sen.. Men bvc trodde det skulle räcka om jag bara ammade .. försökt ge henne ersättning en gång i helgen, det gick så där men lite fick hon i sig =)

Mamma kommer å är brnvakt till bella imon när jag ska till bvc. tack bästa mamma<3
Sen kommer syster hit, vi ska skriva kontrakt på lgh sen ska vi förbi moa å säga hej till sötaste bebis.. :)
Vilicia kommer nog kännas stor nu :P haha .. kul att det bara skiljer två månader på dem =)
Sen är det lite samtal som ska ringas å så imon eller på tisdag=)

Nehe nu ska jag mysa med mina underbara barn=)

GRATTIS

2010-10-08 - 10:13:38
Grattis Moa och Z till sonen...
ser framemot att träffa er... så nyfiken på den lilla.

lycka till med allt.

love<3

Torsdag kväll

2010-10-07 - 22:42:46

Nu har klockan blivit alldeles för mkt.. Som vanligt.. ska väcka vilicia å ge henne mat nu snart sen ska jag sova.
 Har köpt amningstee hoppas de hjälper.. fast de smakade skit ;) men ska testa med lite honung imon så kanske de blir lite godare iaf..värt å ge det ett försök ..
Imon ska jag å barnen följa med mamma å vara barnvakt åt systers barn.. sen på lördagen kommer även jakob dit. och på lördag kvällen åker mamma hem för då kommer syster å de hem igen ;)
så stannar vi till söndagen någon gång..
jag har lite samtal å så å fixa imon innan vi ska åka..
ska nog skriva en lapp innan jag lägger mig, annars glömmer jag .

på måndag kommer syster hit och jag ska till bvc med vilicia.. under tiden ska bella vara med mormor :)


Nehe nu ska jag väcka vilicia, så jag kan sova sen ...

Massa fix

2010-10-07 - 13:03:11
Nu ska jag snart klä på lillfisen .. sen ska vi ut med Tea innan vi hämtar Bella.. Därefter blir det hem å amma .
Sen ska jag plocka å fixa här hemma.. Imon måste de vara fint här.
Ska försöka ringa ett samtal innan jag kommer iväg..Fixa med lokat till dopet.. Börjar bli mkt nu. Men de blir skoj =)
 ska städa sovrummet efter att jag har hämtat bella..så mkt jag orkar iaf.. :) har sovit jätte bra inatt men tanken på nätterna i helgen så ska jag ta det lite lugnt så jag orkar upp var tredje timme varje natt ..


Nehe nu måste jag skynda mig =)

Bvc

2010-10-07 - 13:00:08
Det gick bra  på bvc idag .. kom dit, vilicia var lite gnällig så ammade henne.. fick vänta ett tag vilken jag visste eftersom hon tryckte in mig mellan två andra besök. men det gör inte . då fick ju lillfisen lite mat :)
Vägde henne iaf. hon hade gått upp 35 g sen igår... (igår ammade jag inte innan så vet inte om det har någon betydelse) . men ska iaf amma henne varannen-var tredje timme. och sedan väcka henne på natten.. så där var min nattsömn;) men vad gör man inte för de små..

Ska tillbaka igen på måndag .. Ska ge ersättning om hon är slö å inte orkar amma annars trodde hon att det skulle räcka med ammningen om hon bara orkar suga... så kommer nog min mjölkproduktion igång igen om de var den de var fel på .Så det kommer nog bli toppen.. Känns mkt bättre idag .. skönt att hon gått upp lite , och på måndag hoppas jag hon har gått upp massor..


Torsdag

2010-10-07 - 10:20:30
Nu ska vi snart gå bort till bvc.. natten har varit bra. vilicia sov och vaknade bara en gång, och en gång åprecis innan vi gick upp .. sen ammandae jag henne efter vi lämnat bella på dagis å vasrit ute med hunden.. därefter fick hon ersättning.. gac henne både på sked å flaska.. flaskan funkade ett tasg hon sög några gånger sen låg hon bara å tittade på mig...  hon reagerade inte så mkt när hon fick på sked, svalde mest.. Efter ett tag med skeden så spottade hon ut de...
Hon var arg  till en början men sen gick de över.. Mot bröstet suger hon en studn sen ligger hon bara å tittar eller somnar..
Känner mig så hjälplös. Svårt att veta hur jag ska göra , med bella var detta aldrig några problem.. den gången hon fick ersättning tog hon flaskan direkt (dock tålde hon inte den) . Men nu verkar inget gå.. Ska köpa en ny flaska idag men är det kanske så att hon inte orksar suga? eftersom hon suger några tag sen slutar..
Hon anväder inte nappen på samma sätt längre,, hon suttar några gånger sen tappar hon den .

Jag är glad bara hon gått upp lite sen igår.. har ju gjort så gott jag kunnat mer ersättningen..Ska be om fler tips å se vad de säger. 

<3

Ersättning.

2010-10-06 - 19:50:43
Usch har varit en hemsk dag idag.. första dagen sen jag blev tvåbarnsmamma som jag verkligen har tyckt varit jobbigt.. Först en natt med alldeles för lite sömn då jag inte kunde somna sen vaknade vilicia ofta..
Efter att ha lämnat bella på dagis var den en promenad som gällde. början bestod av gnäll gnäll gnäll,sen somnade hon, så fort jag kom hem så vaknade hon igen.. Hon fick lite mat för att sedan gå ut en sväng till.. inte mkt sovande då heller.

Sen hem åt lite.. sov en stund (somnade gråtandes ,mitt lilla hjärta)  .Därefter blev de bvc.. Gått upp alldeles för lite. Kände mig otillräcklig, vill kunna ge henne min mat. Men men . Åkte till aäffren å köpte ersättning.. skulle försöka få i en henne ersättning efter jag ammat. fick i henne 20 ml..försökte emd både  flaska och sked.. Men  hon bara skrek, spottade. la henne mot bröstet sög några tag sen somnade  hon ..

Efter att bella kom hem från dagis va hon på riktigt piss humör.. så fort jag gick så blev hon arg. hon snubblade å slog i huvudet över allt.. Dålig dag hade hon helt enkelt..

Nu har jag försökt få i vilicia mer ersättning men det går inte.. hon vill inte somna hon vill bara ligga i famnen.. Hon kan sitta helt lugnt i babysittern ett tag för att sedan börja skrika helt hysteriskt.. Det gör så ont. Jag har aldrig känns mig så otillräcklig. jag har fått dagarna till att gå runt, barnen har ogftast varit glada oosv.. men idag ville jag bara stänga in mig någonstans.. När älskling kom hem åkte han å bella en sväng så jag försökte än en gång ge vilicia ersättning.. gick inte bättre denna gången heller.

Nehe nu ska jag sätta mig i soffan å amma vilicia så gott det går.. sen hoppas jag hon somnar..

Bvc

2010-10-06 - 14:47:58
Jag hade visst tagit hel fel tid.. typiskt mig att skriv två olika tider.. men som tur va så hade hon lite tid för mig.. frågade om vi bara kunde väga Vilicia eftersom jag var orolig över ifall hon fick i sig ngt..
så de hann vi.. å jag hde rätt. 60 gram hade hon gått upp på två veckor.. hon vägde 3955 gram nu .
Nu ska jag försöka få i henne ersättning på sked eftersom jag vill fortsätta amma så ska jag inte vänja henne vid flaska..

Försökte med sked det gick ett tag sen blev hon arg.. nu ligger hon vid tutten.. ska försöka med lite emr snart..
Flaskan vill hon inte heller ta.
Jag ska iaf tillbaka till bvc imon och väga henne igen .. hoppas hon gått upp lite .-.

BVC nu:)

2010-10-06 - 12:39:52

BVC nu:)

Lycka

2010-10-05 - 19:28:56
Nu är vi hemma efter en dag med mycket bus i stim.. jag är helt slut.Förstår inte vart barnen får all energi ifrån, men visst blir man lycklig av att se dem ha så kul =)
Vi har lagat mat å så med. så haft en toppen eftermiddag.. Bella somnade som en stock när vi kom hem ;)
Nu sover hon så sött.
vilicia är även hon super trött så hon somnar nog när som =).
Då är det lugn å ro ett tag.


Jag ska bara njuta av lugnet.. ta en dusch å inte göra ngt :)
KOlla lite på tv å så.Jag är så jävla glad idag ..Just nu tjäns de som allt bara flyter på. älskar å kolla runt på vad som behövs köpas osv=) har massa planer som jag vill fixa .. Längtar ....

Imon har jag lite att fixa med.. sen ska lillfisen vägas å jag ska  på mammasamtal;)
Bella ska på dagis som vanligt på tisdagar - torsdagar.
Utvecklingssamtalet där idag gick jätte bra =) De fick säga vad de tycker å vi fick säga vad vi tyckte: )

Nehe nu ska jag se  om lillfisen tänkt sova eller om vill ha lite mer närhet å kärlek först:) ..


LYCKA!!

nu är vi påväg hem till några vänner:...

2010-10-05 - 14:27:45

nu är vi påväg hem till några vänner:) Bella ska leka å sen ska vi äta mat tillsammans:) trevlig Vi ska flytta till en 4z helt perfekt;) jag är så jävla glad:)

FlyttFlyttFlytt

2010-10-05 - 11:48:21
jag är så jävla glad:)

Vilken underbar natt ..

2010-10-05 - 09:21:32
Vilicia är så duktig.. igår åt hon vid 7 sen somnade hon halv 8..
Gissa nä hon vaknade för mat? =) ö. kl tio i 4. jag vaknade  å trodde kl var två. men ikke.. Hon sov i 8,5 timme i streck å var utan mat  i närmare 9 timmar:) ja jag är stolt.. tänk om jag hade lagt mignär hon la sig då hade jag varit super piggg kl 4 ;) haha ..

Nu har vi iaf lämnat trollis på dagis.. hon blev så glad.. På vägen dit pratade hon för fullt.. Vad det har gått fort nu pratar hon hur mkt som helst. de kommer nya ord hela tiden å hon pratar med meningar hela tiden typ :)
honär så otroligt duktig.. På vägen tilldagis pratade vi om vår bilo ;) . hon sa" titta mamma,  dä pappas biiiil" och efter en stund kom det, " å mammas biiiil". :)resten av vägen var det " nej miiim biiiiil" Mim=min

efter att vi lämnat trollis på dagis så gick vi upp å hämtae hunden för en promenad.. :) så nu har vi tagit vår morgonpromenad .. dock blev den ine så lång :) ska gå längre imon men vilicia var inte riktigt på humör, hon ville ha mer mat :P

Hoppas ni får en bra tisdag för de tänker jag ha:)

2 Månader

2010-10-04 - 19:41:06
Vilicia blev två månader idag.. Tänk vad tiden går fort.. :)
Hon är en väldigt gladtjej.. Ligger själv utan några  problem, hon är stark i nacken så man behöver knappt hålla i längre. fast de gör jag ändå utifall att och de lär jag göra ett tag till:)
Hon sover väldigt bra. de senaste dagarna har hon somnar vid 8. innan dess vid 10.
Sen vaknar hon efter 6 timmar å vill ha mat men somnar om lika fort igen .
Hon älskar bärselen. Hon leer massor snart hoppas jag de höga skrattet kommer för de är ju för gulligt =)

Här lite bilder på vilicia 2 månader 





Måndag

2010-10-04 - 19:29:19
Nu är ävendenna dagen över.. barnen sover eller ska iaf sova:P vilicia har nog redan somnat.
Har fått lite gjort idag men de jag såg framemot fick vi inte veta.. hoppas på imon annars får de va! . :P

Imon är det utvecklingssamal å dagis.. ska bli så himlans mysigt =) sen blir de en morgonpromenad å så med.
Ska ringa å boka lokal för dopet å så med =) .

Dagen har gått ganska fort idag .. Varit förbi barnens farfar och så har vi tagit kort till tidningen. så nu är det gjort med ;) .
Nu ska jag nog sätta mig i soffan med en kall cola å inte göra ngt.. kanske ta en muffins eller ngt annat onyttigt ;) haha

Ha en bra kväll:)

Söndag

2010-10-03 - 19:36:53
Nu är det redan kväll:) hr f¨ått lite nytta gjort idag ..städat halva databordet, bakat, tvättat osv:).
Ska plockal ite i hallen nu när båda barnen somnat.. Bella ligger i sin säng dock har hon inte somnat än, vilicia ligger på soffan och somnar nog vilken minut som helst,hon har inte sovit så mkt idag mest varit vaken men väldigt glad;) .

Imon är det en ny vecka. Hoppas på en bra start på denna vecka =).
Sen har jag lite planer för veckan som ni redan vet ;) haha .

Ikväll är det iaf Irene huss på tv :) Älsk är å köper lite gott.. chips å dip blir det nog :)

Nehe nu ska jag kolla runt lite. sen blir det söndagsmys

Lördag

2010-10-02 - 20:53:57

God kväll:) jag är helt slut.. man blir trött efter en dag med massa friskluft helt enkelt .P .
Dagen började med lite svampplockning ;) haha man får ju passa på för snart finns det ju inte mer. Sen ät det mysigt med=)

Sen åkte vi hem till Anna..Först blev vi bjudna  på fika sen ut till hästarna.. Gissa vem som blev världens lyckligaste å stoltaste när hon fick leda hästarna helt själv och rida.. :)
Hon var inte det minsta rädd. Hon gick där med hästen å hundarna springandes runt sig, så mallig=)









Nu ligger båda barnen å sover =) vilicia åt för typ en timme sen. så får se hur länge hon sover innan hon vill ha mat ;) .
Bella ligger med  i sängen.. Hon låg dock å pratade för en stund sen men hoppas hon har somnat nu :P haha .
Imon är det nog en promenad  på schemat sedan ska jag tvätta.. de suger men ett måste!:P
sen är även denna helgen slut.. :)
 Ser framemot nästa vecka=)

Ansiktsmask

2010-10-01 - 21:42:48
Idol är slutet och barnen sover,
Vilicia åt kvart i nio sen somnade hon..Undra när hon vaknar i natt tro..
Jag sitter här med en ansiktsmask.. Dags att ta tag i sig själv lite kanske ;) haha ska fixa ögonbrynen å så sen med tänkte jag..

Förmiddagen imon blir lugn.. ska ner å kolla tvättid bara.. jag har sovmorgon så ska verkligen försöka sova ut.. dock har jag svårt för att ligga kvar i sängen om jag hör att de andra är uppe.. Inte för att jag är pigg men svårt att somna om helt enkelt :P .

ska nog ta mig en morgonpromenad imon om vädret är fint å jag inte har allt för mkt träningsvärk i benen.. Morgon å kväll är då jag tycker de är som skönast att gå =) .
Vet inte om vi skulle åka iväg i tid imon så vi hann plocka lite svamp ;) få se lite hur dagen blir.. Men kommer nog bli en toppen dag iaf..

På söndag hoppas jag på att få tvättid.. Behöver verkligen tvätta ,orkade inte igår :/
Sen är de en ny vecka IGEN ... 
Måndag kommer förhoppningsvis bli en toppen dag, mer om de kommer då .Vilicia blir två månader.. 
Tisdag är det utvecklingsamtal på bellas dagis. Hur mysigt är inte de lixom=)? . Jag ska även fika med en vän som har en son i samma ålder som vilicia..
Onsdag är det bvc som gäller mammasamtal och väga lillan..
Torsdag är det nog svampplockning på schemat... =)

Nästa vecka är alltså ganska uppbokad.. men de gör inte :) snarare skoj å ha massa inbokat =)

Fredag kväll

2010-10-01 - 19:39:23
Nu är kvällen här.
Vi har varit ute  på en kvällspromenad. stannade till vid affären å köpte lite ost å kex bella ville ha  vindruvor så de fick hon =) på vägen hem blev de massa trams. Var skönt med en timmespromenad..
Ska försöka ta en promenad varje kväll som vi är hemma då.. Otroligt skönt. jag piggnar till å barnen blir trötta. haha

Bella ligger i sängen å hon somnade  på en gång ;) den senaste tiden så har det tagit ett tag.
Vilicia  å jag har hunnit med en dusch nu ligger hon på soffan å håller på att somna hon med. Hon har varit vaken större delen av dagen . Men hon har varit glad och pigg. Blev lite gnällig när vi skulle äta så runt 5 tiden sen somnade  hon så gott i bärselen när vi var ute ...

Nu är det dags för ost å kex. Hoppas ni får en bra fredag kväll ni med=)

ute å går med barnen.frisk luft innan lägg...

2010-10-01 - 18:04:16

img_9029 (MMS)

ute å går med barnen.frisk luft innan läggdags är toppen;)

Seg

2010-10-01 - 16:03:26
Nu ska jag snart börja med maten så den är klar när älskling kommer hem =)
Bella springer stolt å visar att hon fått på sig vilicias strumpor.. gissar på att de kommer vara ganska uttöjda sen ;)

Idag har vi verkligen inte gjort ngt.. eller jag har gjort lite nytta när barnen sov men annars har vi bara tagit de lugnt =)
Ikväll ska jag baka.. äppel å kanelmuffins blir de =) hoppas de blir goda.. aldrig bakat de men hittade ett recept som lät gott. sen är det idol som gäller.
ska försöka komma i säng i tid idag..men har så svårt att komma till ro.

Juste ska bada ikväll med å lägga ansiktsmask tror jag=)eller duschar jag tsm med vilicia hon tyckte det är supermysigt=)

Imon blir de iväg en sväng å så på eftermiddagen iaf..mysmys

nehe snart dags atts ätta in kycklingen i ugnen..

Fredag

2010-10-01 - 11:48:17
Nu är det  fredag.. Äntligen helg :)
Nu är et vila å slappa som gäller denna helgen:) ,.
Har träningsvärk i benen idag;) så ska nog ta mig en promenad tills en, då känns de som man gjort ngn nytta haha..

Har precis lagt bella och vilicia ligger å håller på att somna på soffan..
Sen ska jag plocka å fixa.. väntar på lite samtal och så.. sen ska mamma komma förbi med =).

Nästa vecka ser jag framemot.. mkt skoj som händer då =).
RSS 2.0