Söndag

2011-07-31 - 14:37:58
Dagen började med sovmorgon till 9 :) tack tack kära barn.
Sen kom moa och melle hit :) då blev det scones och masas bus. :)
nu sitter jag och funderar på om jag orkar gå å köpa glass till fruktsallad som vi ska ha lite söndagsmys på ikväll :)eller om de bara blir frukt:) lika gott de.

Igår var det shopping hela dagen . så jag orkade verkligen inte uppdatera. Nu har jag fyllt kyl å frysoch förråden här iaf :) så vi ska klara oss ett tag :) härligt.
Idag funderar jag på om man ska äta tacospaj. Sjukt gott. Undra om jag handlade så allt de finns hemma :S?
annars får de väl bli ngt annat eller en promenad till affären :P .
Igår handlade jag ett fint regnställ till isabelle.. Lite stort men hon växer ju i de senare :)  super snygg och på rea;)
Sen blev de en tjocktröja till bella, en tunika till vilicia och två linnen till mig :)
En toppen dag helt enkelt :)Fredag

2011-07-29 - 19:00:33
Nu var det ett tag sen jag skrev här. Har haft fullt upp med bus, jobb, plugg. :) denna veckan är det ganska lugnt.Lite vänner har varit här, bella har fått borrelia så hon går på pencilin. ja har hänt lite av allt möjligt i veckan . Imorgon bär det av till staden för att storhandla.. börjar bli tomt i kyl frys och förråd här :) Jag äålskar att storhandla ;) 
Kvällen ska gå till att städa skåpen i köket tänkte jag . och plugga. Får se hur mkt de blir av de förstnämnda. Men lpugga så skall jag göra en uppgift iaf eller två . så jag har de gjort :)  Men hade varit gutt å städa i skåpen så man verkligen ser vad som behövs. Men får se hur mkt som hinns med och hur mkt jag orkar. Ska vara hundvakt ikväll/natt med . Systers hundar är här.. Men hon kommer inatt efter att hon har jobbat såd e skall nog gå bra :)

Mitt databord behövs verkligen städas också . Fasen en städerska skulle man ha ;) Eller några fler timmar på dygnet..

Nehe man kanske ska ta tag i skiten . samt lägga bella så de blir lite lugnt här ;)Tisdag

2011-07-19 - 09:17:23
dags för lite uppdateringi nnan jag ska ta ett riktigt krafttag i städningen :)
Har diskat och fixat de mesta i köket redan iaf:) Solen skinner ochd et är blå himel.. Fy fan vad skönt. Idag ska vi nog bada. Om barnen vill. sen får vi nog lite besök med. trevlig :D
Idag hoppas jag tt min nya bästa vän (kameran) kommer ;) har beställt en ny vän, en Canon 600D . :D Tror den kommer bli super :)

Sista lediga dagen imorgon är det jobb igen och på torsdag sen ledig fredag och jobb två dagar :) ganska soft schema .. för sen är jag ledig två dagar igen ;)

Tänkte försöka komma igång i bloggandet igen . Men så himlans mkt nu .. På mina ledig dagar njuter jag med familjen och när jag jobbar har jag fullt upp sen pluggar jag ju med så jaa tiden räcker inte till, tiill allt..

Nehe städa var det :)Lördag

2011-07-16 - 08:49:55
Dags att uppdatera lite kanske.. Har inte riktigt tid för allt känner jag :) idag är jag super trött. barnen har sovit jätte konstigt inatt och jag har inte kunnat slappna av så det har inte blivit många timmars sömn inatt.
Idag ska jag hinna plugga lite innan jag börjar jobba tänkte jag och på väg in till jobbet så ska jag hämta vilicias skor. :)
imorgon är det söndag, tiden går så fårt-- en ny vecka snart igen . Hänger inte med alls.
då blir det ännu mer jobb. och ännu mer plugg. men det ska gå det med :)

nehe nu är bella på gnällis humör och de luktar bajs här ;:) så ska byta lite blöja :)


Bilder:)

2011-07-16 - 08:44:23


Några få bilder från vår utflykt.. ska lägga upp fler.. Toppen har vi haft iaf

Svar på kommentar

2011-07-15 - 22:22:26

Anna : Just nu räcker det med två barn :) men man vet ju aldrig hur man känner om 1 år eller 5 år osv..  Så man ska aldrig säga aldrig. Men bebissjuk är jag skulle vilja mysa med en bebis hela livet :P haha

Mina hjärtan

2011-07-10 - 19:26:00


Mina hjärtan:)

Fredag och toppenhelg

2011-07-01 - 19:04:46
Nu är vilicias kavat skor beställda.. No 1 som jag spannat på sedan hon föddes.. dock förens u de kommer komma till anvädning :) super söta :)

Nu har vi folk här och vi ska haen toppen helg.. dock är kameran inte hemma . typiskt.. :( :(

Nu ska här mysas
RSS 2.0