God morgon

2011-06-27 - 09:17:06
skriva lite här kanske.. :)
Idag vaknade jag vid 5 och var pigg vid halv 6 vaknade vilicia.. Hon fick lite välling och somnade om.. :) Jag sonade om strax där efter. kl 8 kom isabellle och ville upp =) Attans vad pigg man blev att att se en klarblå himmel  och att solen som lyste så starkt :)
idag ska vi ha en riktigt njuta dag av vädret och av min lediga dag :) ska hinna medl ite nödvänndigheter med.. micron ska städas och det ska städas klart i köket.. det är det jag ska göra klart idag . imorgon ska jag hinna med lite också innan så det är fint här till helgen när vi får besök :) .. härligt


Nehe nu ska jag klä på mig lite shorts sen ska vi ut... ska gå och handla idag sen och köpa glass:) som vi ska sitta och äta nere vid vattnet.. Underbart =)

Helgen i bilder

2011-06-26 - 20:18:44
Lite bilder från vår helg :)



 

 

Älskade helg, älskade barn älskade familj<3

saknar en

2011-06-22 - 14:19:29
Weei nu är allt snart opackat. snart blir det mys med mammsen och syster.. underbart =)
Imorgon blir det öppna förskolan med moa och melle..

Är glad över dem som finns för mig, mina vänner som ställer upp och lyssnar när man behöver prata , glad över dem jag har som jag kan lita på och berätta allt för...

Älskar min familj <3



saknar en vän,som jag trodde jag skulle ha föralltid :/

Ny start

2011-06-21 - 20:36:11

Mitt nyttiga liv fick sig ett slut för några veckor sen ;) så kul var de lixom :P haha . Men på måndag är jag på det igen .. nu jävlar ska de gå :) Givetvis kommer man unna sig iblando m man ska iväg eller har gäster men ska verklige försöka fixa det denna gången :)
Blir nya förebilder och nya startmått då jag är helt hundra på att jag gått upp ltie igen ;) jag har ju kommit in i ett jävla chokladberoende också :) bra bra.. men som sagt på måndag är det stopp. på måndag tisdag och onsdag är det huvudvärk som gäller :) ahahha

Pepp pepp pepp

Tisdag

2011-06-21 - 17:58:53
En liten uppdaterin kan jag väl bjuda på här mitt i allt trots och barnlek :)
bella har lekt med kompiar hela dagen . Mormor har varit här , vi hr varit nere vid vattnet och så :) blåste endel men inte kalla vindar utan helt underbara =)
åt glass och mös. Beölla visade liteutav sina nya knep för mormor tex hur man skriker i affären . Man håller för öronen så man själv slipper höra hur illa det låter . smart va ;) .
Lär sin kusin lite hur man kaxar upp sig för mamma;) " du passar dig, okeeeey!!!"

tänkte att jag skulle göra lite nytta denns veckan :) om jag hinner. Ska göra klart skolgrejen för denna veckan idag eller imorgon. Sen ska jag städa kylskåpet ngn dag .. frysen behöver också frostas av men det hinns kanske med nästa vecka:) Ja lite småskit som ska hinnas med innan midsommar.







Juste på torsdag ska jag ju till öppnaförskolan med Moa med :) skoj

känslor

2011-06-19 - 20:09:33


Pluggar, cola och choklad. :) Imorgon blir det jobb. Bäst å inte skriva för mkt .




Tänk vad man kan störa sig, vad man kan få andra att reagera .svartsjuk, rastlös, respektlös.........

.....

2011-06-18 - 23:01:33
Hade inget att skriva egentligen då jag inte vet hur jags ka göra med bloggen .men efter att spytt några gånger och mår skit så tänkte jag passa påa tt skriva av mig lite.. Blir en hemma dag imorgon . MÅSTE vara frisk på måndag!! ..

Tänk vad mycket tankar som kan komma upp bara så där. Vad lycklig man borde vara för att få var frisk . Jag är så otroligt tacksam över att jag klarade mig som liten att jag har så månag nära och kära som finns där för mig. Men fan vad det gör ont när man inte kan finnas där och hålla din hand varje dag att man inte kan åka till dig bara för att säga hej . Jag hatar att sitta hemma och tänka, Jag hatar kvällar utan jobb. Kan inte koncentrera mig på plugget alla tankar kommer fram .
Allt måste vända nu. du kommer bli bra . vi ses snart igen .. Snart!

Tänk vad lätt det är att fly från problemen . istället för att ta tag i dem så finner man roligare saker som man planerar . Jag älskar planer och drömmar jag, jag älskar att ha ngt att se framemot eller mål att uppnå till. Att visa andra.. Men när känner man att man tar på sig för mkt ? .. Hur mkt orkar man ? orkar man allt man vill?. Jag älskar att ha många bollar i luften samtidigt som jag ibland blir så trött på mig själv.
Men när jag når varje mål så blir jag så stolt. Stolt över att ha klarat mitt mål.
Jag tog inte saker och ting på så stort allvar innan jag fick mina underbar barn. Nu gör jag allt med tusen gånger mer allvar. Jag vill visa dem att det går,trots att saker går emot än så klarar man det man vill .

Jag håller allt inom mig. Delar med mig av allt bra, allt jag är stolt över.
Jag är lyckligt lottad som kunnat använda de som gått emot mig och göra det så jag blivit starkare. det finns för mkt fördommar i denna värld.

Vet inte vad jag vill komma fram till mer än att ta vara på livet, älska dem som älskar er. Fånga dagen och ha en massa drömmar och mål med livet. 


Älskade barn jag älskar er. <3

<3

2011-06-18 - 22:37:18
lycka är inte pengar, att alltid vara bäst. Lycka är att älska och njut av det man har. ♥

Skrytsam

2011-06-17 - 20:52:00
vet nog inte riktigt vad jag ska skriva här.. eller egentligen har jag massa att skriva men vill inte att folk ska se det som skrytsamt för att jag ahr framtidsplaner för att jag drömmer mig bort.... för att jag är lyclig och glad över alla planer osv..
Men tyvärr så tolkar endel det så.. blir faktiskt tråkigt att skriva då ..
Eller ska jag skriva på en annan blogg där jag kan skriva själv och ha till mig själv för att gå tillbaka till, där ingen annan kan läsa och kommentera...
Ja kanske ..


Hoppas ni har haft en bra fredag och att helgen blir toppen

Underbar dag

2011-06-16 - 19:56:53
Åh vilken underbar dag jag har haft idag :) .. Varit på öppna förskolan hela förmiddagen med Moa och melle. de busade för fullt dock somnade våra barn vid sångstunden .. Haha ..
Sen gick vi en runda med tea för att därefter åka in till stan där vi kollade lite och så piercade jag mig i örat igen ;) haha .. fy fy ..

Nu har vi planerat en dag nästa vecka på öppna förskolan.. På torsdag:) kommer bli super mysigt :)

Nu ska jag göra plankan lite sedan plugga lite och så :) ..

Får se om jag orkar lägga upp lite bilder sen .

Hoppas hoppas det blir av fy fan vad kul de skulle vara .. Älskar livet, älskar framtidsplaner älskar nuet!

Öppna förskolan

2011-06-15 - 08:11:22
Imorgon ska jag och moa till öppna förskolan . :) kul . Jätte länge sen jag var där. så ska bli kul att ta med sig vilicia dit. Har inte varit där sen hon kom ju ... Ska göra ett handavtryck är tanken . Har en tavla med isabelles handavtryck nu måste jag ha en med vilicias med så jag kan sätta upp dem på väggen ;) inte blivit av än . haha



Så här ska de se ut sen iaf :) super dåligt bild jag vet men super fint tycker jag =) hjärtat är inte helt jämt men jag är super nöjd :)

Har även bellas 1 års fotografier i likadana ramar så det ska vi givetvis ha med vilicias kort med.. Måste boka tid för det snart :)

Isabelle 2 år och 7 månader

2011-06-15 - 07:49:43
Nu när det har hänt endel sen sist jag skrev en sammanfattning om isabelle så är det dags tycker jag =)

Social, Isabelle är en väldigt social tjej , Säger hej till alla leker och med alla.

Ord. Bella äsger långa meningar och pratar massor. Det är viktigt  att berätta för alla att jag är hennes mamma oh att isia/ia(vilicia) är hennes lilla syster.

Blöjfri.  Nu är hon helt blöjfri även på natten =) . Duktig tjej.

Kompisar Hon har många kompisar här på gården som hon gillar att leka med. Men hon saknar dagis och frågar efter det varje dag . Tror det kommer bli toppen.

Trots.  den senaste tiden har hon blivit så otroligt trotsig... Hon har börjat slå mig och tro att hon bestämmer allt här hemma. snacka om att testa gränserna. Treårs trotsen som är på besök kanske. hoppas inte den vara så länge =)

Skriver mer sen om jag kommer på ngt. Ska ta tag i disken nu ;)

Lite bilder och lite babbel

2011-06-13 - 20:30:19

Tänkte bjuda på lite fler bilder från min lediga dag :)
Nu är jag helt slut. sitter och pluiggar ltie .Mindre kul men skönt när de är klart ;)



               

Måste köpa en baddrcäkt till vilicia nu.. eller en uvdräkt.. Baddräkten på bilden fick bella från farmor och farfar när de var utomlands förra året eller två år sen kanske? . lite stor och inte alls uvskyddande.. Så därför fick vilicias första dopp bli en snabbis;) . Men lika glad var hon för det :D Men nästa gångjag är i kalmar ska jag in och kolla på stadium iaf:)

Hoppas ni har haft en bra dag för det har vi :)

Lycka kärlek och stolthet

2011-06-13 - 15:05:23




Bilder

2011-06-13 - 10:48:24








Måndag

2011-06-13 - 09:20:20

Måndag idag, ny vecka med nya möjligheter.
Denna veckan börjar lugnt med en ledig dag =) härligt. imorgon är det bvc som gäller och så :) sen kommer mamma över ngn dag jobb på söndag och ja lite smått och gott .

Jobbade igår då hade vi även ett personalmöte. trevligt att träffa alla :D jag tog på mig att skriva schemat för juli månad . hoppas alla blir nöjda annars får man byta med varann. super svårt att få det helt perfekt. Men som sagt de löser sig alltid.:) Hoppas dem blir lite nöjda iaf:)

Nehe nu ska lillfisen snart sova. jag ska plocka lite. Hoppas solen håller sig framme idag =)


tänker på dig. Hoppas du blir bättre hjärtat.

<3

2011-06-11 - 11:59:35

Kämpa nu , du klarar detta det vet jag. Du har klarat så mkt det får inte ta slut nu. Ge oss lite mer tid med dig. Älskar dig






Fredag

2011-06-10 - 10:58:56
Visst är det väl typiskt att man vaknar med migrän när man ska städa ? .. Tror nog kroppen kände det på sig. Men vad hjälper det jag mååååååste städa ska vara fins när resten av familjen kommer hem :D
Ikväll blir det myskväll med moa och anna=) Melle och vilicia med så klart men de sover ju ;) Så blir lite god efterätt chips och dip och lite så :) underbart :D

Men ja först städa. sen lämna ett paket och sist men inte minst handla=)

Yeees

2011-06-10 - 10:57:17
Nu är de fina linnet och shortsen beställda. kommer passa vilicia super =)=)

Måste ha !

2011-06-09 - 17:09:28


Detta bra måste vilicia ha..Dock går de inte att beställa den då de är slut på nätet FAN .. så hoppas de kommer in igen eller om de finns när jag kommer till kalmar nästa gång:) ljuvligt

Utkast: Juni 9, 2011

2011-06-09 - 15:03:03



Trots regn så är det otroligt varmt ute.. kvavt ... hade varit skönt om luften blev lite friskare hoppas de kommer :) Nu har jag iaf varit iväg hos studievägledaren. Samhällskunskap blir det jag ska plugga i slutet av sommaren :) underbart :D Sedan ska jag jobba på söndag med. Glädje.
Imorgon kommer moa och melle hit :) då blir det Bebis mys..


GLÖMDE publicera detta

Torsdag

2011-06-09 - 07:55:21

Ännu en ny dag :) ingen olycka för bellas del inatt =)
Jag ovder lika dåligft som vanligt. tänk så skönt omman kunde lägga sig vid tio och somna då och sedan inte vakna förens barnen vaknar... önsketänkande :)

Idag har vi inte så mkt planer. vädret verkar inte vara på topp. Skönt då kan man göra lite nytta hemma :) . om de blir fint ska vi ner till lekplatsen och så :) Mamma kommer med tea nu på förmiddagen.. Dem ska på student.. Tea bor hos mamma nu typ hon är här när dem ska iväg, detta för att jag känner att jag faktiskt inte har tiden , Mamma är hemma så där får tea mer tid och uppmärksamhet. Känns super skönt att mamma kunde ha henne, för hade inte velat göra mig av med henne . Men i sommar kommer jag ju jobba och plugga och ja då har mamma mycket mer tid än mig:) tack mamma :D

ska till syon idag med. Bestämmt mig föra tt plugga hela sommaren. Känns super skönt. då kanske jag kan söka till högskolan till januari :) måste ju få ihop rätt med poäng och så eftersom jag inte gjorde klart gymnasiet. Men får se chansen ökar ju nu iaf. Har kurser till 22 juli nu ska jag bara se till att ha hela sommaren :) .Känns super. Ikväll tänkte jag faktiskt plugga i kapp lite i natur b =)

Sen ska jag ringa bellas dagis och kolla när vi ska skola in henne, datum och så :)

Nehe nu ska jag sätta in baugetterna i ugnen :) sen efter mamma varit här måste vi gå och handla :)

Blöjfri:)

2011-06-08 - 20:11:41


Denna duktiga tjejen är nu blöjfri :) detta blev hon i lördags:)Då vi slutade med blöja även på natten. :) det har hänt två olyckor sen dess. Helt ok =) får väl se hur det går ikväll :) lite olyckor får man ju räkna med ,....
hon är så stolt å säger att hon är en så stor tjej nu. Mamman är också stolt så klart :)


Shopping

2011-06-08 - 20:00:37
Idag har jag varit och shoppat lite med moa och melle. :) jag och barnen .. Var inne på hansa sedan ikea :) härligt. köpte två ramar till sovrummet och lite annat på ikea sedan två leggings och trosor till bella:)
Nu ska jag bara ta det lugnt är helt slut. Barnen sover eller bella har inte somnat än :/ jag ska snart duscha sen plugga lite. ska lägga mig i tid idag iaf:)

Nehe lyxfällan på tv nu tror jag :)

Måndag

2011-06-06 - 15:58:58
Nu har båda barnen sovit en stund. nu när värmen är här så vill bella ofta sova eller vila lite på dagen :) . skönt för både henne och mig . jag får ju lite mer gjort :) haha .
Idag ahr vi haft en fixa dag,. städat BILARNA. Ja nu har vi två bilar. en mindre bil som jag kan ha och köra till och från jobbet eller om jakob ska iväg och jag är hemma med barnen så tar han den bilen. Volvon har den som har barnen helt enkelt :) Sedan ahr jag klippt gräset för nu har vi även rn gräsklippare:)
Super allt är så super.
Jobbet igår gick bra förutom migränen då.... Juste bellas ringar på armen är borta. så det var nog ett bett från ett annat djur :)

Ska se om de kommer upp lite bilder sen =) . har lite på lager ;)
Bella har blivit en sån stor tjej, självständig , lär sig så mkt nytt, pratar sjunger härmar jaa listan kan göras lång:) och vilicia är 10 månader nu. 1 år om två månader. Hon är sån härlig tjej skrattar verkligen åt det mesta:) Även hon lär sig nya saker och hittar på nya bus:) haha .

Älskar er.

Mer uppdatering kommer ikväll eller imorgon:) Ngt nytt om bella kommer upp imorgon troligen :)

ikväll blir det grillat.. Underbara sommar , underbar sol. Fy tusan vad jag är lycklig!

Tävlar

2011-06-06 - 08:31:05

*Jag tävlar hos Coquina i samarbete med Hanna Design. Tävla HÄR du med!

God kväll

2011-06-05 - 22:39:52
Nu kollar jag på big brother finalen .s en är det sängen som gäller.. Även lite plugg i pauserna helt ok kväll.
Jobbet gick bra slutade i migrän så fick gå hem ltie tidigare tack tack .
tänkte mest skriva god natt typ . så har lite att berätta imorgon :)


God natt ha en bra dag =)

Borrelia?

2011-06-05 - 19:41:20
Kan detta vara borrelia? fast vi inte sett några fästingar på isabelle? vad kan det annars vara? Ska till vårdcentralen imorgon men Lite nyfiken på vad ni tror ?






Liten uppdatering

2011-06-05 - 09:52:45
Blivit sålig uppdatering här nu på sista tiden . Har haft fullt upp =)
Idag har jag också fullt upp. Jobb idag .. igår jobbade jag dag på hemtjänsten och idag blir det de nya jobbet . spännande. lite nervös faktiskt :P haha .

Men tänkte ge er lite mer uppdatering imorgon när jag jobbat första dagen på det andra jobbet och så :)
sedan lite annat som har hänt i helgen och så =)

Tiden går för fort .. Vilicia blev 10 månader igår :O

Bellas första bad <3

2011-06-01 - 16:00:10

Bella har tagit årets första dopp i haavet :) hon sprang i med bara trosorna. nästa gång får jag ta med barnkläderna ner tror jag allt :) haha Underbara unge:D



RSS 2.0