Tisdag

2012-01-31 - 19:18:25
Nu ligger barnen i sängen sen ett tag tillbaka.. De la sig tidigt idag efter att ha tjatat ett tag. Men vi ska upp tidigt imogon så det gjorde inte så mkt . Hoppas de vill upp tidigt imorgon och att lämningen går bra även om den är tidigare än vad den varit ngn gång innan . För imorgon är det dags för praktik igen . En lång dag blir det på praktiken . Sen är jag ledig på torsdag, om jag inte får hoppa in som vikarie då . Fördelar med både lite ledighet och med att få vara vikarie :) har praktik hela helgen, så en ledig dag hade ju inte skadat, samtidigt som det är skoj med extra pengar :) Nu ikväll ska jag nog bara ta det lugnt,. lägga mig i tid. Kollar lite i mtteboken eftersom jag missade lektionen idag så får jag kolla vad dem gått igenom å så . känner att jag ligger lite efter i svenskan och mer kommer de bli pga praktiken . förra veckan missade jag pga sjukhusbesök och veckan innan av sjukdom. Vet inte hur jag ska komma ikapp, eller om jag heltenkelt ska välja och läsa det på distans sen.. Känns lockande med distans. då jag kan jobba mer om det behövs osv. Nehe . Nu ska jag göra varm choklad, lagom till halv 8 hos mig.. :)

Jobb

2012-01-31 - 12:33:39

Nu sitter jag på jobbet och har lite rast.snart ska jag jobba några timmar till innan jag ska hämta barnen.varit en lång dag för dem på dagis idag och de lär vara sjukt trötta ikväll . Imorgon blir det en ny lång dag med praktik istället .
Ni får ett längre inlägg ikväll . Ha en bra dag.

bilder

2012-01-29 - 14:43:40








Lite bilder från när vi var ute. :)
Nu ska vi ta det lugnt :) baka lite chokladmuffins tror jag :)

Söndag

2012-01-29 - 12:50:02
Sista dagen på denna veckan..Imorgon börjar 4 tuffa veckor.. vet inte hur jag ska orka.Är ju redan helt slut. Men somsagt 4 veckors praktik, Jag ska verkligen ge det en chans. Göra så gott jag kan . Mer än så kan jag faktiskt inte göra. Hälsan går först.

idag blir det en lugn dag . vilicia sover, hon har sovit länge nu . snart två timmar. vi har redan hunnit äta lunch. tokfia. :) hoppas hon vaknar på lite bättre humör nu, för innan hon la sig var hon inte alls rolig, bara massa gnäll. Efter att vilicia fått i sig lite mat tänkte jag att vi skulle gå ut en sväng.. En liten promenad gör nog alla gott. :) både barnen och mig.
sen kan jag passa på att handla med. vaniljsocker, mjölk och jäst.. Tänkte nämligen baka ikväll om jag orkar och hinner ;) .

Nehe . Nu ska jag ta det lugnt tills Vilicia vaknar :)

Lördag

2012-01-28 - 13:24:06

Då kom dagen som jag egentigen väntat på. Migrän.. Jag fattar inte, när fan skaden försvinna. två veckor sen sist, bra om man jämför med innan är det varit varje vecka ibland två ggr i veckan.. Nu har jag inga mediciner att testa utan bara väntar på att få gå å göra akupunktur för skiten .- hoppas hoppas de funkar! .
Så idag blir en lugn dag med lite myskväll med bästa ikväll:) Så otroligt tacksam över att ha vänner som finns där jämt. Att alltid kunna ringa och ha ngn som förstår mig.


Igår var jag hos läkaren, det gick bra tror jag. de sa ju inget annat iaf.. Jag var så otroligt trött så jag glömde fråga.. Förstår mig inte på denna trötthet.. Hjälper inte hur mkt jag än sover..hopplöst!
Fick lite goda besked igår med . hrligt.. med med de goda kom ju några dåliga. Men inte lika dåliga som de goda;)

Nehe . Nu ska jag fortsätta å drömma mig bort. till ett vaarmare land, utan migrän!  Eller bara lite svensk sommar med härliga dagar vid stranden, Mina älskade barn som busar för fullt i vattnet.. Jag längtar!

Fredag

2012-01-27 - 08:33:51
Snart börjar helgen . ska bli skönt även om den kommer bestå utav massa plugg..
Det suger dock att det är sista helgen innan praktiken .Jag känner mig inte det minsta pepp för att börja praktisera. Men men , skönt när det är gjort. Hoppas ryggen pallar bara.

Idag är det sjukhuset som gäller. ska kolla så att allt ser bra ut med mig å så . Så att mitt hjärta inte påverkas av en tredje graviditet så tätt. Så hoppas allt ser fint ut :) men de gör de nog.

Nej nuska vi snart klä på oss ytterkläderna och gå en sväng med tea innan barnen ska till dagis och jag in till kalmar.

torsdag kväll

2012-01-26 - 19:30:46
Har egentligen massor att göra men all kraft är totalt  borta.. jag är helt slut.. sitter å äter en fralla. skulle lätt kunna somna typ nu.. Trodde att den där sköna duschen skulle ge mig lite energi men icke..
Väntar på att klockan blir halv nio så jag kan gå ut med tea .sen har jag ing mer måsten (som jag kan skita i ) . Skulle egentligen behöva plugga, men vart ska jag få den energin ifrån?

nej får bli en lugn dag idag. Imorgon blir det full fart . Lär ju vara minst lika trött då ..

Hoppas ni får en bra kväll .


.

Lycka <3

Bebis

2012-01-24 - 16:36:00
 

Måndag

2012-01-23 - 18:43:25
Veckan började bra trots en massa snö. Bilen är redo för besiktning och jag blev glatt överaskad över att det inte kostade så mkt ;)
Idag har vi lekt i snön. gjort en liten snö gubbe, även snölyktor. Vi hr även haft finbesöpk av moa och melle. EEn härlig dag helt enkelt.
Nu ska snart bella lägga sig så hon är redo för dagis imorgon ;) Blir antagligen en längre dagis dag imorgon så jg ska hinna få lite extra gjort så vi kan mysa lite extra med en ledig dag på onsdag ist :)
Jag har massa matte att ta tag i ikväll också. det ska hinnas med mellan handbollstittandet å så tänkte jag :)

Nehe inte så mkt mer at säga egentligen .. tänkte bjuda på lite bilder från idag :) ¨'









Det får duga så länge ;) kommer kanske fler bilder sen .

Bebis

2012-01-22 - 09:47:40

Måste bara säga att tiden går så sjukt sakta denna gången .trodde tiden skulle flyga förbi men känns som jag står kvar på samma v fortfarande.. Känns som om man aldrig kommer gå in i v 30 .
Vill ha v 32. vill gå på ultraljudet då. Längtar tills vi får et datum så vi har en dag att gå efter.
Undra om man kanske ska  kolla könet då . :P
Så roligt å fundera på namn, jag har några som jag är sugen på, men får se vad jakob tycker med.
Måste nog säg att pojknamn är lättare än tjejnamn ;) de flesta tjejnamn börjar ju bli upptagna känns de som ;)

Längtar efter dig <3

Söndag

2012-01-22 - 09:36:51
Nu är det sista dagen på denna helgen.. Tiden går fort. Även om inte gjort ngt spciellt då jagv arit så förkyld.. Det verkar ju aldrig ge med sig.. Men mkt av nästäppan kanske har med bebis å göra med :P
Jobbigt  på nätterna bara .Men vill inte använda nässpray blir så lätt beroende av det.

Idag får vi lite besök iaf :) M kommer hit , blir nog lite bak å så:) mys.
Sedan kommer barnens faster ikväll. Behöver lite barnvakt imorgon på morgonen när bilen ska lämnas in ...
Sen får vi se vad vi hittar på.. Skulle tro att de blir wallander å lite chips å dip ikväll?låter helt ok i mina öron iaf;)Sen måste jag kolla på matten å så med.

Igår var jag super duktig.. städade i köket. skåpen med alla bakgrejer å sånt, kylen osv :) så kul när de blir skillnad. har lite kvar men mina barn är int så hjälpsamma;) haha så får ta lite i taget.
Nu leker dem förfullt på bellas rum.. den senaste tiden har de börjat leka ännu bättre ihop :) inte alls lika mkt tjafs. Kan vara vilicia som får sina rycka och s¨lår till bella ibland eller drar henne i håret, helt utan annledning.. Knäppis..

Äntligen

2012-01-19 - 19:41:44
Äntligen har jg fått hem mitt älskade paket med nagelgrejer :) nu ska här görs gelenaglar :)
gjorde på mig själv igår, det tog sin lilla tid men nöjd för att vara första gången .. Nu kan de bara blir bättre å bättre. :)

Före:


Efter:




Ny magbild :)

2012-01-18 - 09:47:05
Nu var det ett tag sen ni fick en magbild så dags idag tycker jag ;)

Tagen i morse.

Onsdag

2012-01-18 - 08:46:31
Onsdag morgon och barnen är på dagis. Lämningen gick super idag. de skulle vara ute direkt. Härligt.
Dem ska göra om på dagis :) koj med lite förändringar. De minsta barnen alltså vilicias grupp ska byta sida. och de äldsta som är på den sidan kommer byta till Isabelles sida . Kommer nog bli super bra =) .
Blir lämning vid två olika ingångar för mig då. Men det gör ju inte så mkt :) .
Hoppas de kommer funka kalas.

Nu skaj ag fixa lite frukost till mig. Barnen åt varsin stor portion med havregrynsgröt. Ibland undrar jag hur dem kan få plats med så mkt i deras små magar :P Men de går tydligen ;)

Sen ska jag fixa de som står på dagens to do lista.
Tvätta
Dammsuga
Svenska läxan.
Matte.
Skriva ett schema till dagis.


Ha en bra dag de tänkte jag ha :)

Pluggdags

2012-01-17 - 19:07:19

Nu är det redan kväll. Barnen ligger i sängen och somnar nog vilken minut som helst om dei nte redan sover ;)
Till kvällsfika idag blev det havregrynsgröt, Favoriten just nu :) så de blir det även till frukost :) man håller sig ju mkt mättare på det än på bara mackor :) .
De har haft en bra dag på dagis som vanligt den senaste tiden ,Vilicia blev lite ledsen imorse men de gick över fort såg jag i fönstret när jag gick ;) . Tror de blev lite stressigt för henne imorse.. Men mitt fel, dålig planering och allt tog längre tid än vanligt, sen vill man ju inte komma försen till första matte lektionen :P .

Min dag har varit bra. Nu ska jag ta tag i lite pluggande tänkte jag . Lite matte innan huvudet stänger av helt. Till det blir det lite te med citronhonung. Muuums. vilken kväll :) .
Lite kakor till de så klart ;) .

Bjuda på en bild på vilicia hur det brukar se ut efter hon ätit gröt eller annan kladdig mat ;) snabbdusch i handfatet ;)



Tisdag

2012-01-17 - 14:40:32
Jaha nu är första matte lektionen avklarad. Känner på mig att det kommer bli mkt matte denna terminen ;). Har lite att plugga på till nästa gång. Matte c handlar ju mer om logiskt tänkande å så tydligen ;) det är inte min starka sida. hahaha .
Fortfarande ont i ryggen men hoppas de blir bättre sen .
idag har jag även fixat med lite jobb;) så hoppas på att få lite jobb nu innan bebis kommer ;) .

Ikväll står det matte plugg på schemat även kolla lite efter svenska läxan. annars blir de rätt lugnt.. rätt skönt å räkna matte idag när det fortfarande är färskt eller så :P .

Imorgon hoppas jag mitt efterlängtade paket kommer på posten :P .

Nu blir de lite mys å bus innan de blir matlagning, falukorv och stuvade makaroner :)


Lite tur kanske.

2012-01-16 - 19:31:17
Nu är det kväll och barnen ligger å sover :)Undra vad man själv ska hitta på. Har inget plugg som behövs göras idag, Får se om jag får ngn läxa i matten imorgon :P .
Så skönt med en kväll utan någora måsten . :) det ända jag ska göra är å lägga fram kläder till barnen till dagiset imorgon :)
Har ganska ont i ryggen idag , satt alldeles för mkt på datastolen igår när jag pluggade.blir att jag sitter som en jävla soffpotatis,, Inte bra! .

Men men , Om man ska sätta sig vid tvn, hoppas på att det är halv 8 hos mig och bara njuta av lugnet.. Idag ska jag ju faktiskt lägga mig i tid. Innan 23:00 ;) .
Imorgon blir första dagen med matte c. Hoppas inte det är allt för svårt :P .
Därefter blir de nog ett möte.. Hoppas på lite tur:) .



Ha en bra måndagskväll för det tänker jag ha :)



Hoppas.

Mys i snön

2012-01-16 - 15:20:17
Bilder









Idag är en bra dag :)

Måndag

2012-01-16 - 09:36:56
Nu var det ett tag senjag skrev. Helgen är redan över och det är dags för alla vardags måsten ;) .
Veckan börjar lugnt iaf. Inga som helst planer idag. Plugget jag skulle göra idag ärredan gjort. det gäller åvara effektiv så här på morgonen;)
så den enda planen jag har idag är å mysa å busa med barnen .

Helge gick ganska fort även om jag inte gjorde något speciellt. Skönt! Bella var å badade med pappsen , så de fick lite egentid. Härligt. Då fick även jag och vilicia lite egentid, mindre mysig dock då hon var på super dåligt humör ;) haha .

Idag tänkte jag nog försöka ta lite nya kort, roligaer med bilder på bloggen jag vet ;) man men blir trött när man ska komma in i alla rutiner igen med dagislämning å allt. det var skönt med 3 veckors lov ;)
Det bästa med att vara tillbaka på dagis är att tillochmed vilicia tycker det är kul nu . Inga ledsna miner än så länge :)

Hoppas denna veckan blir en bra vecka :)

Onsdag

2012-01-11 - 18:15:03
nu är det kväll igen. tiden går så himlans fort.
barnen ska snart sova och jag ska sätta mig och plugga. har lite å plugga på :)
På fredag börjar jag med svenska B också. Tråkigt ämne men måste få det klart ngn gång :P .
nästa vecka börjar matte c. ska bli kul å se om det är lättare eller svårare än matte b . har hört att det ska vara lättare ?

Imorgon blir det en lugn dag. inga direkta planer. skönt.
nästa vecka börjar "allvaret" med ännu mer plugg än nu . men de kommer gå bra. skönt med en lugn första vecka :)

Nehe nu ska jag mysa med barnen innan de ska sova.




Hoppas , varför så lång handläggningstid. två veckor. hoppas de går fortare. Nästa vecka iaf :P

Kväll

2012-01-10 - 19:19:46

jaha nu är de kväll igen . barnen ligger i sängen å jag sitter här. Med en marzarin och lite cola :)

tänkte plugga lite ikväll å få lite nytta gjort :) imorgon är det dags för skolan. Upprop. då får vi se hur våren kommer se ut. Iaf lite. Har ju fler planer under våren . Ska även ringaå fixa med praktiken å så .
Hoppas de svarar imorgon .


Nehe nu ska jag fixa lite fil å så med. sen ska jag läsa på lite.




Allt måste se bra ut!

Lösenordsskyddat

2012-01-10 - 18:28:12
Lösenordsskyddat

Måndag kväll

2012-01-09 - 23:16:01
Nu harj ag förberett morgondagen så mkt som möjligt ;) blir en stressig morgon .
Barnen ska lämnas på dagis(hoppas det går smärtfritt efter ett långt uppehåll) . sen blir det vidare till stan på ultraljud.
Har förberett med å ta framkläder till morgondagen till barnen och så, packat in de jag ska ha i bilen osv. Skönt å ha det klart.

Idag har varit en bra dag. En super bra dag måste jag säga. Nu gäller det bara att vänta. hoppas att tiden går fort :)
Imorgon ska jag även ringa lite samtal om praktiken jag ska ha senare.
Hoppas även att få tillbaka ett papper inom en vecka. eller aa i mitten på nästa vecka. :)

Det ska bli skönt å få lite rutin på dagarna igen . barnen på dagis och jag ska plugga och så :) .


Btw höll på att glömma att sägaa tt de snöar.. Bättre sent än aldrig brukar man väl säga, men jag tycker nog att det är lite väl sent att komma nu. dög de inte på julafton så får de va.!  fast ok en -två dagar kan ju vara ok för barnens skull. lite pulkaåkning är ju aldrig fel :) .


Nehe nu ska jag slappa ett tag till innan de är läggdags :) .

Ha en bra dag imorgon för det ska jag ha :)

Hoppas

2012-01-09 - 11:53:55
Hoppas hoppas. :)





....

2012-01-08 - 18:42:55
skulle mest säga att luste till att blogga ä helt borta. förhoppningsvis kommer den tillbaka nu i dagarna
är så otrligt trött på detta trista väder osv- BLÄ

Rutiner.

2012-01-04 - 21:54:39

Nu börjasr klockan närma sig tio.. Jag ska snart ligga i sängen . Ska ju hinna läsa lite först innan jag måste sova tänkte jag :)
Måste börja lägga mig i tid nu. kan inte sitta uppe till tolv varje kväll,de funkar helt enkelt inte i längden . :)
Nu är det ju snart dags för dagis start och de med, Så då gäller det att få rutin på sina egna tider med.
Imorgon är tanken att jag ska hinna med lite plugg och så iaf. tvätta och fixa. så hoppas jag är piggare då än vad jag varit idag:) .

Snart är det nästa vecka :P jag längtar redan. då är det ultraljud igen och även ett besök till mvc.
Härligt.

Nej nu ska jag sova. :) hoppas ni haft en bra dag :)


jämförelse

2012-01-03 - 19:56:21

Tapet

2012-01-03 - 13:20:09

Nice:)

Bebis

2012-01-03 - 10:19:20
Ganska kul attdet är sån skillnad på samma vecka med Vilicia. då var magen typ dubbelt så stor känns det som ;) ;) haha .

3 januari

2012-01-03 - 10:17:21
Dags för ett nytt inlägg så klart ;)

var ju några dagar sen . men har varit så otroligt trött de senaste dagarna.
Idag är jag lite piggare så imorgon hoppas jag att jag är helt pigg igen ;)
denna veckan har vi inga speciella planer. blir en ganska lugn vecka:) . kanske ikea någon dag å så .
nästa vecka är det mer inplanerat så gäller att ta det lugnt denna;) haha . nästa vecka börjar barnen dagis igen. oj så bella längtat. hon har frågat varje dag om det är dagis;)

förhoppningsvis blir vardagsrummet klart i dagarna också :) Måste ju till ikea innan de blir helt klart. men nästan klart iaf ;)

Nehe nu ska här fixas lite :)
RSS 2.0