Vårt sovrum.

2012-07-31 - 21:31:18
Här har vi bara målat om tre väggar.
Före
 
Nu :
 
Här ska de upp gardiner. tavlor och lite sänglamporoch fix :) en ny blomma med ;)
 

Hallen

2012-07-31 - 21:21:01
Hallen före...
 
 
Efter
Dock är det inte klart. Vitrinskåpet ska in till vardagsrummet. ska ha någon byrå eller liknande där . och lister kvar . och lådorna ska ju packas upp ;)
 
 
 

Lovade

2012-07-31 - 15:35:16
Några av bilderna:)
 
Midsommar
 
 
 
 
Syskonkärlek
 
 
Så de får räcka just nu.. ;) måste ju ladda upp bilder imorgon med ;) . Nu ska jag fixa med virusprogram :)

Länge sen

2012-07-31 - 13:23:21
das för ett litet inlägg i bloggen tänkte jag .. var ju ett bra tag sen sist..
Skönt att blogg från en dator igen . Har även massa bilder att dela med mig av . :)
men vart ska jag börja....
Vi har flyttat till vårt nya hem. känns faktiskt super.. Jag trivs redan .. Idag har jag skruvat ihop en byrå till sovrummet. vi har ingen tv bänk än men det kommer. Håler på att fixa i vilicias rum. får ta ett rum i taget. Sedan ska jag komma på ngn praktiskt lösning att bygga om i garderoben.. Är bara ett stort tomt rum ungefär ina hyllor osv..Dock är de snetak vilket gör de svårare att planera.. Men ngt ska jag nog komma på .
i har två garderober, en lite mindre och en stor. Så båda måste fixas.. Vi har nämligen inga andra garderober i vårt rum. Barnen har i sina men de löser sig. Tänkte göra om den lilla till massa hyllplan bara tror jag där man kan ha lakan och handdukar.. Den stora vill jag ju ha som walk in closet ;) haha .
Nog om lgh . tänkte lägga ut lite bilder sen på hallen innan jag gjorde om den.  :) Så får det bli lite i taget. :D
 
På tal om ngt helt annat, Tusan vad vädret är konstigt. för bara en halvtimme sen fick jag springa ut och hämta in alla tvätt för det började regna.. nu skiner solen igen lixom .. knäppt.. Undra om jag ska sätta på en maskintvätt till eller om de kommer börja regna då...
 
Wilja ligger på golvet och tränar nacken .. eller halvsover;) hon skulle träna nacken men lite lat ä hon allt. :P
Vilicia sover och bamse sover.. Bella leker med en kompis. Så det är så otroligt lugnt här nu..
 
Ni kanske vill veta hur denna veckan ser ut? . blir en lugn vecka..på torsdag ska jag nog rida en sväng. lördag fyller Vilicia 2 år.. redan lixom.. tiden går alldeles för fort. på lördag är det även dop..så vilicia får bli firad av alla andra på söndagen .. Kommer bli en super helg. :D
 
Nehe bilder kommer senare :D

lördag.

2012-07-14 - 20:48:49
drömmer mig bort till en färdig flyttad lgh där jag kan fixa med hur jag vill ha det. fixa barnens rum och tomten ute. tapetsera vardahsrummet.
vårt nya sovrum med en tv på rummet (äntligen)
jag är lycklig. med min fina familj.

idag testade jag vår nya glassmaskin. gott blev det och bella uppskattade den. vilicia sov redan så hon får njuta nästa gång:)

tror inte det blir någon riktig sommar iår. tråkigt. jag som har en ledig sommar med alla barnen:(. jsg har inte ens hunnit bada än.

men men. imorgon har vi inga planer. ska nog fixa det sista i hallen i lgh. eller det sista blir ju listerna och så långt har jag inte kommit än. men snart så.

nehe nu ska jag inte tråka ut er i mitt lgh prat. men ja jag tyvker det är så kul;)

Utkast: Jul. 09, 2012

2012-07-09 - 22:09:12
idag har vi fått lite gjort i lgh:)imorgon kanske det kommer någon bild. tapeten är skickad nu så har vi tur hinner vi få upp dem.om de kommer imorgon så hinns det kanske. annars får de bli om 1.5v typ.alltid kul å se hur de blir när det sitter på väggen.

måndag

2012-07-09 - 08:47:10
en ny vecka med nya möjligheter. 
ser ut att bli en fin dag.idag ska även hallen målas.snart är det flytt som gäller
jag längtar.ska bli så skönt att få flytten klar.
i veckan har vi lite marknad planerat å så. mys helt enkelt .
längtar tills vi ska träffa prästen och planera dopet. sen fyller ju vilicia snart 2 år.tiden går så fort.
 
ni ska få mASDA BILDER SÅ fort vi flyttat.från midsommar och allt.
 

tisdags fix

2012-07-03 - 10:42:34
då var det tisdag. vi fixar med flytten för det mesta. packar eller renoverat det är då vra dagar ser ut:)
idag ska trappan målas igen .förhoppningsvis får vi
mkt gjort. sen ska jag göra vinbärsgele. hoppas det blir gott. och surdeg ska vi nog göra med. jag har huggt mite ved mef. känner mig effektiv idag:)
 
 
nehe lite uppdatering fick ni iaf.

Lördag

2012-07-01 - 00:24:15
klockan är kvart över tolv och jag borde verkligen sova.. Men jag är pigg som vanligt. har suttit och pluggat till nu faktiskt. nu är allt inskickat åp klart. sista kursen är färdig(om jag blir godkänd då) Bara betygssamtal kvar. Sen är jag färdig undersköterska. jag är så förbannat glad och stolt. Äntligen! Även om det kanske inte är drömjobbet så är det en god bit på vägen. ja har min första utbildning.Allt går om man vill eller hur . Nu har jag bara svenska b och engelska a som jag tänkt läsa till hösten. Sen kan jag även söka in till högskolan när jag vill göra det. Men först ska jag har sommarlov/vara mammaledig.. Barnen har slutat dagis och när sommarlovet är över ska de börja på ett nytt. spännande. flytten börjar närma sig.,

Idag har vi iaf haft en toppendag. åkte hemifrån tidigt på morgonen och åt frukost tillsammans med syster. sedan var den utställning. ingen riktig men för skojs skull med riktig domare. Där bamse var med så klart och jag kan inte vara annat än stolt. Han kom 1:a bland valparna och fick ett bra helhetsintryck(utmärkt) och de skrev även att han var en trevlig liten kille och mycket lovande. Kommer inte ihåg allt men ska givetvis skriva här sedan när jag vet.
Nu ska jag ställa ut han i augusti troligen. hoppas de kommer gå bra :)
Duktiga killen .

Sedan så har barnen badat för första gången i år. Jag har bränt mig . men attans vad jag njutit av denna sommar dag..
Men nu blir de sängen imorgon är det mkt som ska hinnas med. Bauhaus står på schemat bland annat.

God natt
RSS 2.0