Visa er.

2012-10-11 - 19:50:00
Har inte så mycket att skriva här längre. Känns som om alla dagar ser likadana ut typ.
Nu är iaf stortjejen med L. där ska hon vara någon natt eller två. Vi får väl se.. Imorgon ska jag iaf rida. hoppas vädret är med mig då =) .
Sedan ska det målas i bellas rum igen . Så det vita blir klar =) skönt att göra det när hon inte är hemma ju . Idag gjorde jag klart första inlämningsuppgiften i svenska. Det kändes bra. Nu måste jag dock låna en jävla bok ... Hatar att läsa böcker som inte alls intresserar mig. böcker från typ 1800-talet.. Suck . Men men en bok ska jag väl klara av..

Juste har börjat få upp lite till tvättstugan =) ser fram emot att visa er resultatet när det är klart..

Nej idag är det min tv-kväll så där jag ska hålla mig ikväll =)


 

Im back!

2012-10-05 - 19:50:29
Nu är jag tillbaka efter några dagars uppehåll.. har varit mkt denna veckan och än är den inte slut.. Imorgon jobbar jag 4 natten denna veckan :) jag trivs! . Känns faktiskt super än så länge.. underbar personal och underbart ställe.
Skulle egentligen varit ledig i helgen men så skulle jag ringa å be dem lägga mig tillgänglig nästa vecka.. Men då frågade de om jag ville jobba imorgon med ;) kunde givetvis inte säga nej :) ..

På måndag jobbar jag natt igen . då ska jag även börja plugga.. Nu fan ska svenska B bli klar... eller svenska 2 som de heter nu :P .

Annars har jag ite så mkt planer just nu .. Har inte alls haft tid för bloggen så mkt runt om just nu . Mycket som ska fixas . Många planer som måste göras .. .Hatar att vara ute i sista sekunden . tur att vi har lång tid på att planera. vill ha det perfekt! .Nu blir det tv mys.. <3
RSS 2.0