Ultraljud

2012-03-29 - 11:42:16
Nu är ultraljudet gjort. troligen det sista :) bebis växte som den ska . 10,9% mindre än förväntat men det är ju inte så mkt :) . Det kan han/hon hinna lägga på sig pluss lite till. haha.
Bebis ville inte alls vara still men efter många mätningar så fick de även en bra mätning på magen . (där de var svårast å mäta idag) . :P .
Bebis har huvudet neråt iaf. men kan nog fortfarande vända sig ;)
Nu får dessa veckor gärna gå fort så vi får träffa lilla bebis. 

Vikten låg på 1817g
Förväntad var 2039g (tror jag det var eller om de var 2034)
Avvikelse på 10,9 %

:) <3

Bebis<3

2012-03-28 - 19:10:11


nu är de mindre än 2 månader kvar förhoppningsvis :)

Måndag och ny vecka :)

2012-03-26 - 19:10:06
Tänkte mest uppdatera lite för att visa att jag inte glömt bloggen ;) haha .
Fortfarande fint väder här. så skönt. vi är inne i en toppen vecka med massa att se framemot.
på onsdag ska jag klippa mig. vilket jag faktiskt ser framemot lite extra;) haha inte ofta jag går å klipper mig. alltid skönt med lite egentid och få bli lite fin i håret. hoppas de blir bra iaf ;) ska även göra ett hårtest på migg hår för att se om jag har bra kvalite på håret ;) så det ska bli lite extra spännande. :)

På torsdag är det ultraljud på schemat. ska bli kul å se hur stor bebis är. :P och roligt å se hur bebis ligger :P . tror fortfrade huvudet är uppåt. :P

Nehe nu har jag inte tid för mer bloggandet utan dags  å plugga lite. och även städa.

ha en bra kväll :)

Härliga vårdagar :)

2012-03-24 - 20:50:22
Vi har haft två toppen dagar ute i solen . :) man kan ju inte annat än att njuta.
I fredags grillade vi och myste en massa. Barnen gick till dagis till kl 12 så en kort dag. Lite lagom. Jag hann packa ihop de mesta som vi skulle ham ed oss sen fick vilicia sova en stund innan vi åkte :)
Idag har vi varit ute från  morgon till kväll. Ätit ute . fikat ute och ridit :) har haft en helt toppen dag. Barnen var trötta när vi kom hem vilicia somnade strax innan 7 bella var däremot vaken till halv 8 då hon ville lägga sig i soffan(brukar sluta med att hon somnar) så då fick hon gå å lägga sig ist :P .

Jag har hunnit med å ta en dusch å så . känner mig lite yr, hoppas inte det är migrän som är på g.

Nehe lite bilder får avsluta detta inlägget :)
jag ska försöka plugga lite med är det tänkt.- inte det minsta sugen men ngt ska jag nog få gjort. desto mindre å göra imorgon :)Torsdag

2012-03-22 - 16:42:34
Nu var det ett bra tag sen jag skrev något här. :) har helt enkelt inte haft någon lust. Men nu börjar den nog koma tillbaka ;) kanske vädret som ger en sug.
Man hittar ju på så mkt mer nu när man kan vara ute en massa. Igår hade vi mamma här. Eller hon var här igår till idag .
så vi åt mellanmål vid vattnet och hade en super bra dag helt enkelt. storhandlade med mamma innan vi hämtade barnen så nu ska de nog inte behöva handlas så mkt.:)

Börjar nog få lite ont i halsen men hoppas bara de är ngt tillfälligt. Sjukt drygt är det iaf.                                    


Nehe nu ska jag fixa middag :) ha det bra
RSS 2.0