klädfunderingar

2010-08-31 - 16:04:44
nu har jag kollat vinterkläder till bella..
Just nu lutar det åt samma skor som hon hadwe smma vinter fast i en annan färg =) . Tyckte de skorna var otroligt bra  . sen så har jag kollat lite på overall,..

Denna lutar det åt just nu.. men mycket kan ju ändras =) det är en Didriksons overall



Har ju ett tag till på mig att fundera hoppas jag.. fastdet känns som om de kommer bli vinter tidigt iår. :(

underbar frukost

2010-08-31 - 10:03:14
God morgon=)
blev inte så lång sovmorgon idag... Vilicia var så täppt i näsan. men jag var pigg när jag vaknade iaf =) det varj u huvudsaken ..(:
Idag har vi inga direkta planer.. otroligt lugnt här hemma å tomt  när isabelle är på dagis,.. så¨vi ska nog ta en långpromenad efter frukosten å så =)frukosten idag består av kantarellmackor=) .. så jävla gott med stuvade kantareller .. min underbara mamma som plockar så jag fiock lite.. men ska försöka plocka själv till helgen..så mysigt å bara gå runt i skogen =)

Imon är det stan som gäller när bella är på dagis å torsdag så kommer moa =) så lite planer har jag denna veckan iaf.. skönt =) ,

Nehe nu ska jag njuta av mina mackor =) ...

Måndag kväll

2010-08-30 - 23:14:08
Dag för en kort uppdatering kanske=)
dagen har varit bra. bella är bättre idag inte alls lika snorig å hostig.. skönt :) så imon är det dagis som gäller...
Hon harvarit pigg å glad så vi har varit ute nästan hela tiden..
faster(barnens) var här så vi tog oss en sväng å skulle kolla på hästarna.dock var de inte ute.. eller en häst såg vi men på långt håll.. Men vi fick oss en promenad å frisk luft=).
Därefter gick vi hem.. Var hemma en stund innan vi gick hem till farmor för att äta mat =) . trevligt, gott å otroligt skönt att slippa laga själv ;) .
sen blev de en promenad hem. så ja vi har  rört på oss mkt idag ;) .
Nu sitter jag å beställer bilder.. var ett tag sen så blir nog endel.. fast tr bara några nu :P orkar inte gå igenom alla.. Men måste framkalla på vilicia å lite nya på bella för dagis ska ha lite bilder =)
Sitter även å kollar lite på kläder... tänk om man var miljonär å kundeb eställa hem allt man ville ha :P haha 
Nae men ganskak ul å kolla höstkläder.. blir så mysiga kläder nu till höst/vintern.. Stickade tröjor å sånt =) .Myspys.

Imon ska jag iaf ha sovmorgon=).J lämnar bella på dagis innan jobbet å tea är hos mamma inatt =) så nu håller jag tummarna  för att Vilicia ska sova länge.. hon vaknar lite då å då nu när hon är snorig.. :( jobbigt för henne. Hoppas de blir bättre snart.. finns ju inte så mtk man kan göra mer än att använda nässug å saltlösning(eller bröstmjölk som jag använder då de är mkt bättre ;)) Tänk vad mkt enklare de är när de är äldre å kan snyta sig själva =) .


Nehe nu ska jag runda av denna kväll =) skicka iväg beställningen på korten bara =)
hoppas ni haft en toppen dag ni med =)

Shopping

2010-08-30 - 22:28:10
Köpte ett par jeans till bella i fredags =) super fina å helt underbara på .


smile

2010-08-30 - 12:18:38
lillfisen <3



ett underbart leende

Stora tjejen

2010-08-30 - 10:20:36
Börjar dagen med en bild på bella å hållar tummarna för att förkylgningen ska bli bättre idag så hon kan gå på dagis imon.. :)  

Home

2010-08-29 - 18:30:48
Nu är vi hemma igen. förkylda å så:( mindre kul..
Bella vaknade massa inatt av hosa å så..så jag har sovit så otroligt dåligt...
Jag är mer död än levande.. Själv så har jag int i halsen å snorig.. Blää hatar att vara  förkyld..
Vilicia är snorig hon med. så ja det är en liten sjukstuga.. bella har varit bättre idag än igår iaf :) . igår hade hon lite feber med.. hoppas hon är bättre imon med så hon kan gå till dagis på tisdag iaf.. Hon har ju haft så kul där denna veckan..

Nu har jag ätit en isglass precis.. tänkte ta å göra lite te med honung nu med.. citronhonung så jävla gott :) .
Sen får vi väl se om jag orkar se irene huss på tv sen.. känns inte så nu men hoppas de för de verkar vara super bra =) tyckte de var bra förra veckan iaf..

Nehe nu kallar teekokaren på mig ;)

underbart

2010-08-27 - 21:27:00
blir en helg hos syster:)

Torsdag

2010-08-26 - 11:21:28
gud så trött jag var i morse. trodde helt allvarligt tt jag skulle somna ståendes:P
men de gick över sen som tur va..så ja lämnade bella  på dagis sen gick jag å å vilicia en promenad innan hon skulle vara på bvc=) .
ska fixa med hennes bvc journal sen så ni kan följa hur hon går upp =) .
vi bokade även tid för läkarsamtalet men de fanns ingen tid förens i slutet på september men om de skulle komma något återbud så skulle hon höra av sig=).
allt på bvc gick iaf bra.. hon tyckte vilicia avr v äldigt vaken å med=).
Jag gick även in på mvc å vägde mig.. nu har jag gått ner alla gravkilon+1,9 kg=).
stolt

nehe .. sitter här å överväger om jag ska baka eller ut å gå en promenad till.. Måste röra på mig blir så förbannat trött.. har ingen cola hemma heller. :( sova en stund på soffan hade varit skönt med... tea ska komma sen (hon åkte till mamma igår kväll) så kanske ska ta en promenad när hon kommer ist =)? 

Får se hur dagen blir..  

Nu är vi ute på en promenad innan vi ska...

2010-08-26 - 08:45:30

Nu är vi ute på en promenad innan vi ska vara på BVC:)

Onsdag kväll =)

2010-08-25 - 21:25:18
God kväll =)

Jag har det super lugnt å skönt är hemma.. börjar dock bli pigg igen så lär inte kommai säng i tid.. men får se de kanske vänder igen ;)
Efter maten tog jag tea å vilicia oss en promenad  på 1,5 h.. så sjukt skönt.. blir så pigg av att gå å jag känner mig lite duktig..både tea å jag får oss den promenaden vi behöver.. Höften tycker dock inte de är lika kul med lång promenader :P

Imon när bella blivit lämnad på dagis så ska jag ut på en promenad(om vädret är fint) innan vi ska till bvc=)
ska bli kul å se vad lillfis väger nu =) .Vi kommer även boka tid för läkarbesök å de =) .
jag ska även passa på att väga mig även om jag inte tror jag gått ner mer.. för nu har jag tänkt att skaffa mig ett mål att nå.. :P
får se hur de går. :P .

Nehe nuska jag se klart på fångarna på fortet =)



tre veckor =) .. fick me ett litet leende <3

<3

2010-08-25 - 08:55:10

Onsdag

2010-08-25 - 08:51:27
Nu är bella på dagis, hunden har varit ute en sväng och vilicia sover..
Den där långpromenaden är jag sjukt sugen på om det inte var för att jag hade skoskav så skulle vi gått nu på en gång´. Men jag får börja dagen med att leta efter skoskavsplåster..

Bella vaknade super tidigt idag,, fast vi gick inte upp förens tio i 7..igår sov hon till kvart i 8.. suck.. jag vaknade av att jag såg en spindel i staket.. sen kune jag inte somna om..usch vilken morgon. nu har jag iaf  kollar  i alla andra rum om de sitter ngn spindel i taket å de gör de inte ;) .

Trodde det skulle vara massa gnäll när jag skulle lämna henne på dagis idag.. Hon vaknade ju så himlans tidigt så hon brukar sitta å ha massa mys i soffan nu.. men en dag åpå dagsi var nog bättre enligt henne.. för hon hann ine ens klä av sig innan hon sprang å sa hej till alla kompisar.. sen kom hon tillbaka  å sa "mamma titta titta".. pekade  mot sina kompisar å var super glad..Hon han knappt att säga hej då..

Nu vaknade lillfisen.. :) hon vill nog ha lite mat snart..

Tisdag kväll

2010-08-24 - 22:51:27
nu börjar klockan ticka iväg...var tog tiden vägen?
kvällen har iaf spenderats med två mysiga barn.. :)båda har fått varit bad så nu är de rena å fina och redo för en ny dag imon ;) .
Jag hade tänkt baka men hade givetvis inte allt hemma (som vanligt när jag ska göra ngt ) .
så de får bli imon ist helt enkelt..

Dagen börjar med att lämna bella på dagis.. därefter blir det en morgon promenad.. då är frågan om jag ska ta den långa rundan då eller lite senare ? . Får nog se hur pigg jag är imon ;) haha .
Men hade ju varit skönt å gå så man är hemma vid tio tiden så man kan slappa/göra lite nytta efter de.. då lär ju tea vara lagom trött med;).

ska hinna gå till maxi imo med men dåvill jag inte ha med tea så det blir kanske den promenaden sen ist ? ..handla blöjor till dagis å så för de var tydligen slut nu...har inte orkat ta mig till affären idaf så imon fårj ag ta med några vi har hemma så hon klarar sig över dagen iaf.. :)
Måste även beställa lite bilder . så jag kan ta med dem till dagis,, de ska göra en lite bok där.. Har ju inte framkallat några bilder på vilicia än..



nehe nu blir det sängen snart =) god natt

Dagis..

2010-08-24 - 14:29:50
Bella var så glad när jag kom.. sprang tyill vagnen å kollade lillasyster.. klappade henne på huvudet å sa hej.. Sa hej mamma.. gav mig en kram.. sen frågade hon var pappa va...pappa jobba sa hon då..
Det hade gått super bra på dagis idag.. hon hade varit glad hela tiden . ätit super bra  å så.. hade lite svårt att omna bara för de var ngn som störde henne men sen flyttade de ut den som störde då somnade bella gott :) hon sov i 1,5 timme så som hemma typ =) .

Hon ville inte gå hem utan tänkte springa tillbaka till dagis.. Frågade henne om hon hade saknat mig men de hade hon inte :P . Jag är så otroligt stolt. Även fast uppehållet varit så långt så gick det kalas..


Innan vi (jag och vilicia) hämtade bella så hade vi varit ute på en rask promenad i 50 minuter.. jag var helt slut.. konditionen måste tränas upp igen ;) . så ska ut å gå imon igen tänkt jag... så skönt med friskluft å när det blåser svalt.. tea blev glad när hon fick sig en långrunda när hon kom hit =).

Idag är det bara jag å bella som ska äta..så vi ska lyxa till de lite.. massa mys ska vi ha.. hoppas vilicia är snäll så underlättar det matlagningen lite ;) .

Nehe nu ska jag mysa med bella

Tisdag

2010-08-24 - 12:14:35

Nu är det tisdag igen.. Bella är på dagis  så det händer inte så mkt här hemma.. lämningen på dagiset gick bra.. inga tårar.hon blir nog super glad när jag kommerå hämtar henne iaf=).
Hoppas hon har haft en bra dag på dagis, var ju länge sen hon var där nu..

Jag har precis övningskört.. å detg går så jävla bra.. så otroligt stolt över mig själv :)
Vilicia var med pappsen under den tiden.. nu jobbar han.. jå jag var barnfri en stund å ägnade de åt mitt blivande körkort ;) för jag ska fan klara det.. ska boka tid för en körlektion snart.. måste ju bara se när de passar älsk å L.=)

Nu ska jag å vilica snart ut på en promenad=) .Tea ska med också.. hon kom hit idag=) jag ska bara dricka upp min cola å så innan vi kan gå =) 

Ha en bra tisdag=)  

Mina älskade tjejer..

2010-08-23 - 21:41:28

Mina älskade flickor..


Här ligger de å myser på en kudde =)


Pusss


Bella ville med ligga på filten precis som Vilicia..


Ni förgyller mitt liv! Jag är så otroligt stolt över er!

Bilder från leos...

2010-08-23 - 19:32:47


  

 

  






Älskar er <3

Toppen dag

2010-08-23 - 19:07:09
Idag har vi ghaft en riktigt mysdag.. vi har varit på leos.. med barnens farfar å faster=).Där lekte vi för fulla lass åt lite lunch å lekte ännu mer..
När vi åkte därifrån var bella totalt slut. hon somnade så fort vi kom hem..
jg kan ju erkänna att jag blev väldigt trött jag med ;) haha . Men följde med (barnens) faster till hansa en stund. kollade runt lite å så..

När jag kom hem var bella på underbart humör.. hon myste med lillasyster å matade sina dockor(på samma sätt som vilicia får mat ;) )kollade lite  på bolibompa osv innan det var sängdags...
 så hon har precis lagt sig.. hon kommer nog somna super fort.
 Jag sitter å väntar på älsk som är ute å springer eller handlar.. vet inte hur långt han kommit i sina planer ;) sen ska han köpa med lite mat hem med.. får ju fira loite att vagnen blev såld igår ;) haha .

Nehe nu vill vilicia har lite uppmärksamhet :)

Laddar upp lite bilder på barnen sen =)

Måndag =)

2010-08-23 - 10:17:58
Idag ska vi ha en mysdag hela familjen =) .. ska hitta på ngt som bella tycker är kul osv.
Imon börjar verkligheten även för isabelle.. då är det dagis dags igen =)Hoppas de går bra.

Vi fick även bellas vagn såld igår ;) inte ens dag låg den ute..känns kalas bra.. fick bra betalt med.

Nehe nu ska jag göra mig iordning.så vi kommer iväg..

Underbart =)

2010-08-22 - 12:00:41
Kvällen igår var super trevligt.. kom inte i säng fören kl 12 så jag var super trött :9 vi spelade lite spel å så iaf :)
jag å moa vann givetvis :P .
Bella vaknade tidigt så en trött mamma gick  å la sig i soffan å kollade barnprogrm.. bella la sig gämte mig å sa "silt"(=filt).. :)
Vilicia sov vidare till kl var närmare 10. duktig tjej.. bella sa hela tiden att IA (=vilicia) sov ;) .
så fort  hon förde att hon vaknade så sprang hon dit å var super glad..

Man märker att Bella är glad för sin lillasyster men samtidigt så har hon blivit väldigt mkt mindre, vill gärna sitta i knä bli buren osv..  Men hon tar väl hand om sin syster, vill gärna hålla, pussa och krama.Hon springer å kollar så hon har nappen ifall hon blir ledsen osv..
Igår när Vilicia fick mat så tog bella på sin bröstvårta å sa Ia äta ;)
Jag är så otroligt lycklig över att jag har er! .

Idag har bella en dag med farmor å farfar.Bella blir så otroligt glad när hon får vara där.. springerå hämtar skor å jacka direkt.. Leendet när farfar kommer gör en så glad, då vet man att hon kommer få en toppen dag..
Jag, moa och vilicia ska på en utflykt ;) Älsk å Z ska spela/kolla fotboll ;) .

så blir nog en toppen söndag =).

Bildbomb =)

2010-08-20 - 21:48:31
Här kommer lite bilder =)


Prinsessan med värsta fläskläppen..



  

Våra älskade barn <3


Isabelle


Vilicia


Det underbara halsbandet.. tack <3

Fredag kväll

2010-08-20 - 21:19:39
Dags för dagens uppdatering kanske ;)har inte samma tid för bloggen längre ;)
Vilica är mer vaken å bella vill ha väldigt mkt uppmärksamhet hon med..
honHar ju varit sjuk i början på veckan och igår trillade hon å fick världens fläskläpp.. Så hon har varil lite små gnällig. Men med den fläskläppen så förstår jag.. de måste göra sjukt ont! .

Just nu så sover alla här hemma.. Jag funderar med på att lägga mig snart.. är egentligen inte alls trött men sköntt att bara ligga i sängen å varva ner.. tillslut så somnar man ju ;) .

Dagen började med en sovmorgon för min del.. Underbart måste jag säga.. Därefter blev de färska frallor å så till frukost.MUMS.. När mamma kom hem å så så hämtade hon tea å så åkte vi å handlade lite =).
Vi har även hunnit med utelek hela familjen å så =).- Har varit en toppen dag helt enkelt .

Nu ikväll har vi inte gjort så mkt.. jag tog en långdusch då jag hade fruktansvärt ont i magen men duschen hjälpte.. Älsk åkte å köpte lite godis som vi knappt ätit något av men nu har vi ju de hemma iaf ;) haha .
Jag har kokat bröstpumpen å så med.. ska börja använda den tänkte jag, vill inte att de ska bli som med bella när jag fick åka in akut å opereras å inte hade jag ngn bröstmjölk utpumpad så nu ska jag fixa de i förebyggande syfte ;)

ska slänga upp lite bilder med tänkte jag, måste bara lägga in dem på datorn;) . Ska se om jag kan ta ett kort på mitt underbara halsband som jag fick när jag fyllde år.. =)

skadeglädje ;)

2010-08-19 - 15:21:25
inte min dag idag...Sovit för lite. ont i huvudet. och har haft tvättid idag .. Behöver jag säga mer :P?
Bella vaknade inatt å var jätte ledsen.. masserade magen då somnade hon om iaf för 10 minuter... sen vaknade hon igen.. efter ett tag somnde hon om iaf. tur var väl de annars hade jag varit mer död än levande idag . fast de är jag ändå :P
Tänkte ta en dusch sen iaf-- kanske piggnar till lite, hoppas de.
Ska fylla i papprena till skatteverket idag med.. skicka in dem imon =).
Imon ska jag även handla blöjor å välling...

Just måste berätta när jag skulle tvätta... Jag har sjuk spindelforbi , små som stora.. de äcklar mig. ser jag en så kollar jag runt i varenda hörn å  kan inte stå stil förens den är borta, känner hur de kryper på mig osv.. töntig jag vet-
Men iaf. för att komma ner till vår tvättstuga som ligger i källaren så måste man ta hissen eller gå trapporna till första våningen å sen gå runt huet å gå ner bakhållet..  Vi hari nte haft ngn spindel i hissen på väldigt länge vilket jag varit otroligt glad över.. Men idag när dagen redan hade börjat kasst så var det två STORA äckliga jävla spindlar där.. Jag hade vilicia med mig så hade inte mkt val än å ta hiss jävlen ner.. stod där å stampade kollade runt om kring mig osv..  Väl nere i tvättstugan för att hänga upp sista maskinen tvätt så satt det en PADDA på golvet.. Tänk om jag hade haft min rena tvätt där på golvet å paddjävlen hoppat i där ? .
Nu hade jag ju inte det men säkert många andra som har det..

Jag hatar dock grodor å slemiga djur så lät den var kvar å hade full koll på den.. Nu sitter jag här å tänker  på nästa som ska tvätta.. tänk om paddan hoppar i deras påse å följer med dem upp :P haha  jag hade ju fått opanik om den var i min tvätt men skadeglädjen över att den kanske hoppar i någon annans rentvätt är ganska stor =)
Haha skadeglädje är den sanna glädjen.. Jag hoppas iaf att det är någon snäll själ som släpper ut den stackars grodan efter som jag inte vågar själv.. :P

Sen ska jag be mannen i huset att döda de äckliga spindlarna i hissen så jag kan komma ut på en promenad med vagnen sen..

Videoklipp Vilicia

2010-08-18 - 19:39:30
Följer lite med blicken:)

Onsdag kväll

2010-08-18 - 19:20:00
Då är det dags för ännu en kväll :) . Bella ligger i sängen å ska sova.. hon har sovit alldeles för lite idag så har varit massa gnäll å väldigt mammig nu på kvällen.. Mammig är mysigt men gnället hoppar jag gärna :) .
Hon har iaf varit feber fri hela dagen =) . Underbart..
Vi var ute en stund innan å lekte.. dock hade jag glömt å sätta i minneskortet i kameran så kunde inte ta några bilder:( så typiskt när jag tänkte ta massa fina kort  på  när bella lekte...
Men de får bli en annan dag helt enkelt. :)

Vilicia ligger å sover just nu.. hon ska få ett bad sen :) ska lägga upp videoklippet när hon följer blicken lite sen med:) .
Sen ska  vi bara ha en myskväll :) .

Imon ska jag tvätta.. är inte alls sugen på de men rena kläder måste man ju ha :P .
annars har vi inte så mkt planer..

2 veckor idag..

2010-08-18 - 13:04:59
Tiden går så himlans fort.. Idag blir Vilicia två veckor.
Hon är så duktig. stark i nacken å följer lite med blicken.. Bvc sa även att hon börjat fixera blicken redan...
Nästa bvc besök är nästa vecka.. då ska vi även boka in ett läkarbesök.

Här kommer lite bilder från idag..





Kommer mer bilder på henne här sen .. :) även ett videoklipp när hon följer lite med blicken.. :)


nu är det byta blöjdags

två veckor efter förlossningen

2010-08-18 - 08:39:25
En magbild  två veckor efter forlossningen.. Nu kan det nog inte hända så mkt mer emd magen förens jag får orken å lusten att träna den ;)

..........

2010-08-17 - 19:53:30
Jag har absolut ingen blogglust =/.- men den är kanske tillbaka imon:).

Rätt gissning ...

2010-08-17 - 13:33:50
De som gissade närmast på när Vilica skulle komma var .
 Linda : 3 Augusti
Giulia:3 Augusti

Dock kom hon en dag senare ;) men hade inga gissningar på den dagen ;P

rätt gissning

2010-08-17 - 13:32:34
Den som gissade närmast på vilicias storlek vid födslen var pappa... Han gissade på 49 cm och 3170 gram;) .
Så på 5 gram för mkt :P . En väldigt bra gissning måste jag säga;) . Om jag minns rätt så gissade han på de innan vi varit på TUL såhan hade ingen aning om att hon var liten när han gissade :P



Dumma feber!

2010-08-16 - 22:27:38
Febern verkar inte vilja ge med sig än så länge.. ar inne å tog tempen på henne nyss... 39,9  ... hon sover som ens tock men ska väcka henne å ge henne panodil så den inte stiger ännu mer.. tycker så synd om min stora tjej..
Imorse kröp hon upp i vår säng å fortsatte sova...

ååh mamma älskar dig<3

Mmmas sjukling

2010-08-16 - 17:49:57
Stackars mammas stora tjej.. 39,6 hade hon i feber innan jag gav henne panodil..
hon är alldeles slö. ligger i soffan å kollar på tv.. Hon har inte fått i sig så mkt mat idag .. Men huvudsaken är ju att hon dricker..hon ligger å håller om vattenflaskan.. tar någon klunk då å då..

det gör så ont i mamma hjärtat å se henne sjuk =( Älskar dig <3

Måndag

2010-08-16 - 16:14:20
Dags för lite uppdatering ;) .
Jag och vilicia har varit å vägt oss ;) . hon har gått upp jätte bra och växt på längden å så.. uppdaterar siffrorna i hennes bvc journal sen ;)
Själv har jag gått ner allt plus 1.2 kg :) Men har tänkt å gå ner lite till.. hoppas jag slipper kämpa för att göra det :P haha .

Bella har fortfarande feber så blir inget dagis för henne imon.. Hon har runt 39 grader nu så hon ska få panodil snart igen... Måste vänta till tidigast halv 5 då det gått 4 timmar sen sist:) Hoppas hon slipper febern snart.. Fast väldigt mysigt när är så kramig  å så =) .

15 augusti

2010-08-15 - 21:01:04
Jag är så trött. Fattar inte hur jag kan vara det,.. Sovit för mkt kanske?
Har iaf haft en toppen dag.:) Ätit gott å så. Hade tänkt ta massa bilder men de glömdes bort ;) .
Bella har varit lite gnällig idag .Så tog febern  nu när vi kom hem.. hon hade lite feber så hon fick lite panodil innan hon skulle sova.. hoppas det är någon hon bara har haft idag hade ju varit typiskt om hon blev sjuk nu lagom till dagis börjar igen ..
Vi hade även tänk ta kort på barnen imon osv. så hoppas verkligen hon är fri från febern..

Imon ska vilicia iaf till bvc=) ska bli kul å se hur mkt hon väger=) jag ska även passa på att väga mig på bm våg..

Nu ska jag ta det lugnt framför tv tills de är läggdags..

20 idag ;)

2010-08-15 - 10:58:59
Jaha idag fyller jag 20.. har inte tid att skriva  i bloggen nu ..så uppdaterar mer ikväll eller imon ;)

Lördag

2010-08-14 - 17:25:35
Nu 'är vi hemma igen. Vi har spenderat några dagar hos syster.
har varit super trevligt :)
Jag blev lite firad i torsdags å så :) fast syster å de kommer imon med , men inte pappa. 
annars tog vi det bara lugnt.. skönt å inte göra ngt :P

Nu har jag precis varit å handlat med mamma.. så nu har vi typ allt till imon =)
då ska vi fira mig.. äta lite mat å tårta å så :) 
Maräng tårta ska vi ha, så den ska jag fixa ikväll den är godare om dens stått ett tag ju =) . 
 

Lägger upp lite bilder sen.. (om jag orkar)

vägde mig på systers våg föresten.. enligt den hade jag gått ner allt å lite till.
ska väga mig på måndag på bm våg för då ska vi ändå till bvc;)

God morgon

2010-08-12 - 08:26:14
God morgon :)
Blev en sen kväll igår.. Vilicia ville inte riktigt somna men när hon väl somnade sov hon 5 timmar innan hon ville ha mat :) .
Hon sover fortfarande.:P
Jag å Bellis gick upp strax innan 8.. då behövde  hon ny blöja sen var var det pippia som gällde..
snart blir det frukost sen ska jag ta en dusch å så innan vi ska åka hem till syster =)
Första längre bilturen för vilicia men tror det kommer gå bra, hon kommer förhoppningsvis bara sova=)

Nehe nu ska jag mysa med min stora tjej =)

När ?

2010-08-11 - 22:24:28
Dåligt med uppdateringar idag men har inte haft lust..
På dagen har vi städat en massa så nu är det fint här :) . iaf till imon när trollig vaknarå alla leksaker ligger på hela golvet igen ;) . jag ska även ta tagi å städa mitt data skåp som ser ut som fan rent utsagt men de får bli en annan dag :P .
På kvällen har vi haft lite besök. :) åt lite sockerkaka å så . gott gott.
Nu har jag å älsk precis kollat klart på wallander-vittnet..bra vaar den precis som de flesta wallanderfilmerna :P .

Imon ska vi hem till syster iaf.. ska bli kul. länge sen vi var där nu ju..Hoppas det är fint väder då med så Bella kan vara ute å leka massor i trädgården:) tror de blir lite tårta å så i förskott till mig å de :P . aldrig fel :P.

På måndag ska vi till bvc föresten..ska bli super kul å se hur mkt lillan väger då =).
Vilicia är föresten stark i nacken för att vara så liten.. :)

juste är det någon som vet när man kan börja träna magen å så :P jag har helt glömt eller brydde mig inte förra gången:P men denna gången tänkte jag vara lite duktigare ;) .  

igår hade jag å älskling varit tsm i 3,5 år kom vi precis på ;) . tänk vad mkt vi hunnit med å vad tiden går fort :P .

Nehe nu säger jag god natt. :) hoppas  på att ha lite bättre blogglust imon

En vecka efter förlossningen

2010-08-11 - 13:30:02
en vecka efter förlossningen

Onsdag

2010-08-11 - 13:24:58
Nu är det lugnt här hemma igen. :) idag fick jag å vilicia sovmorgon:) till kl halv 10 tror jag dte var... var super skönt.
har dock ont i huvudet fortfarande,hoppas det släpper snart..
Just nu ligger trollis å sover. vilicia ligger på en filt å kollar runt lite =) .
jag är så otroligt lycklig över att ha fått två så fina och underbara barn=) 

Idag ska jag ut å gå en promenad. sen ska vi ut å leka när bella vaknar :) .

Idag är vilicia en vecka .. Tänk att tiden går så fort.. Undra om BVC ringer snart. de skulle höra av sig denna veckan. annars skulle vi ringa dem. Nyfiken på hur mkt hon gått upp ju =).

ska ta en magbild sen å lägga upp. dock har det inte hänt så mkt mer med magen:P . ska se om jag kan väga mig någon dag med. spännande å se om jag gått ner allt :)

Första badet hemma :)

2010-08-10 - 20:37:14
Idag har vilicia badat för första gången hemma:) .
var dock svårt att ta bilder samtidigt som jag badade henne så ni får nöja er med en från själva badet =(de andra bilderna blev typ bara halva hon med osv :P






 <3

Lite bilder

2010-08-10 - 15:57:22
Lite bilder



   





vi har varit ute, och det var verkligen super skönt.. bella lekte för fullt och sprang å kollade till lillasyster i vagnen emellanåt:) . hon ville även köra vagnen..
nu sitter jag här med sprängades huvudvärk som vanligt.. snart ska jag börja med maten.. fisk blir det idag=) muuums

...

2010-08-10 - 13:25:11
Jag håller på att städa lite.. båda barnen sover .. Hoppas på att isabelle vaknar snart så vi kan ut å leka lite i lekparken=) det skulle hon uppskatta.. diock försvann den blåa himlen.. iaf om jag tittar ut genom vardagsrumsfönstret :P

Nu vaknade lillfisen=)

Tisdag morgon

2010-08-10 - 09:25:17
Idag vaknade bella vid 7.. men vi låg å pratade lite i sänegn innan vi gick upp =) . sen har vi bara tagit det lugnt ätit frukost å nu kollar hon lite på pippi.. Underbart väder idag ju så det blir ut å leka=)
Jag har fortfarande huvudvärk dock bara när jag reser mig eller står upp osv.
Men det går väl över snart hoppas jag=).

Kollade bara  på en film igår vilket var tur eftersom bella ville upp tidigt idag:Pikväll hoppas jag vi kan se wallander -vittnet=) .
sen ska jag lägga mig tidigt ..
 ska försöka få tid till att lägga upp bilder på trollungarna sen med =)

Nu ska jag snart tsa en dusch=)

Måndag kväll=)

2010-08-09 - 21:27:59
Nu har vi sett på wallander den var bra =)
ska se om vi orkar kolla på en film till innan läggdags.. så otroligt skönt å koppla av med film på kvällen.
Ätit chips å dip med.. länge sen jag åt det så de var gott som tusan:)

Har tagit lit bilder idag men tar sån tid att lägga upp dem.. så det blir nog inte fören imon. :)
imon är det redan tisdag å på onsdag är vår sessa redan en vecka.. tänk vad tiden går fort . på Söndag är det min dag.. då fyller jag 20. tänk vad mkt jag hunnit med i livet :) jag har redan fått den bästa presenten jag kan få och allt jag önskar mig är en mysig dag med glada barn..

Filmmys=)

2010-08-09 - 19:35:33
Mu ska vi äta chips å kolla på wallander- indrivaren:) hoppas den är bra:)
Bella somnade utan välling idag föresten.. hon ville inte ha någon sa hon.. (vill inte haaa) .
så får se om hon vaknar senare å vill ha då kanske ellero m hon håller sig till imon bitti :P .

Förlossningen med Vilicia

2010-08-09 - 19:34:01

3 Augusti
Det började med att jag började känna av smärta i ryggen på eftermiddagen.. Vi var då hemma hos syster. Jag började känna av mer sammandragningar till kvällen  dock inte speciellt smärtsamma.. Började ta tiden i hoppet om att det var på g. sammandragningarna var då 9 minuters mellanrum.
Funderade på om vi skulle åka hem eller stanna övernatten. Bestämde mig för att stanna i tron om att det skulle gå över under natten.
jag sov kasst den natten. Men inte  pga smärta utan en trollunge som inte alls ville sova.

4 augusti
vaknade runt 7 den morgonen.. Kände fortfarande sammandragningarna nu med 7 minuters mellanrum.
de gjorde fortfarande inte ont men hade läst på ngn sida att man skulle komma in när det var med 5-6 minuters mellanrum om man var omföderska så jag väckte älskling och sa att vi skulle åka hem när vi ätit frukost å så. Väckte även min stackars trötta syster så hon fick gå upp. hon skulle vara barnvakt åt isabelle.
Vi åkte från syster runt 8 tiden. På väg därifrån envisades älsk om att ringa förlossningen för att kolla när vi skulle komma in. De tyckte att vi skulle komma in på en undersökning när vi kom hem, så vi åkte raka vägen till förlossningen.. vi var framme där kl 9 typ.
därefter blev det undersökning.. jag trodde jag skulle få åka hem igen men det visade sig att jag var öppen 5-6 cm .
bm som undersökte mig var samma som jag hade haft som vikarie på mvc :P
jag ber om ett bad i hopp om att det skulle sätta igång de lite med tanke på att jag öppnade mig så mkt när jag badade å var gravid med Isabelle. Men så blev det inte denna gången.. Tog ett bad i ca en halvtimme. därefter kändes det som att värkarna minskat.. så då går jag ut på en liten promenad
Kl 11 görs det en ny undersökning. då var jag bara öppen 4-5 cm så det hadedragit ihop sig :( .
det var då inget tryck alls i värkarna.  gick ut å gick igen skulle undersökas igen kl 12.
Inget hade hänt  kl 12 så de frågade en läkare om de skulle ta hål på fosterhinnan. Läkaren tyckte inte att det skulle behövas utan att vi skulle avvakta..
Kl 1 gjordes ännu en kontroll men inget hade hänt så skulle ut å gå igen och om inget hade hänt tills vi kom tillbaka skulle vi få åka hem.
Efter den undersökningen så bytte vi barnmorska. till hon som förlöste mig.
Gjorde ny undersökning igen kl 3. men inget hade hänt. men värkarna hade börjat bli lite starkare.. bm rekommenderade akupunktur som värkstimulerande så det tackade jag ju inte nej till. Var otroligt frustrerande att inget hände :P .
akupunkturen satte igång värkarna lite men de gjorde fortfarande inte så jätte ont.. Testade att ta ett bad till .  kl 10 över 4 så var jag uppe ur badet då var värkarna kraftigare =) .
kl 5 så bad jag om lustgas. sen fick jag stå upp mot RA-bordet.
klockan 17:35 så tar det hål på fosterhinnan.
då var jag fortfarande öppen 4-5 cm..
sen gick allt ganska fort. värkarna blev intensivare och jobbigare.
Jag säger till jakob att kalla på hjälp för nu kommer hon . ;)
Kl 18:08 börjar jag krysta  och kl 18:12 så kom vår fina tjej till världen ..  3165 g och 49 cm lång:)

kl 18:19 så kom moderkakan ut.. även den gick det mycket lättare att krysta ut denna gången. Moderkakan var troligen inte hel denna gången heller utan det fattades kanske en bit som var stor som en spelkula.. Så det blev till att äta tabletter denna gången med..Jag behövde inte sy något denna gången. :)






Jag tycker att det var en helt ok förlossning förutom att den drog ut på tiden.. Men kände att jag hade mer kontroll denna gången eftersom jag varit emd om det engång tidigare. Hade därför mer kontroll över värkarna osv. Var inte heller lika nervös som jag var vid första förlossningen.

BB-tiden
denna gången tycker jag bb tiden var mkt tråkigare.. Dels tycker jag inte att personalen var lika trevlig som sist samt så ville jag bara hem till min prinsessa här hemma.. alla kontroller på Vilicia såg bra ut och vi behövde bara stanna två nätter denna gången;) .

navelstump....

2010-08-09 - 19:06:38
glömt att skriva att vilicias navelstump har lossnat.den lossnade igår;) skönt att den är borta på isabelle satt den kvar mkt längre:P

lite besök:)

2010-08-09 - 18:42:43
Idag har ida  å ella varit här :) trevligt med lite besök. barnens faster var här en sväng med =) .
har inte gjort ngt speciellt bara tagit det lugnt ätit lite å så typ.
Nu är jag sjukt trött å väntar på att det ska bli läggdags för Bellis.sen blir det lite chips å dip å någon film=) .

Idag har bella varit riktigt mammig å pappig.. Hon har inte sovit så mkt  på dagen heller. hoppas hon är lite gladare imon=) . Men hon vill ju också sitta i knä osv som lillasyster.. men hon är verkligen super snäll mot Vilicia. pussar kramar å håller gärna i henne..Men lite svartsjuk är hon nog så klart . hon är ju van vid att ha oss för sig själv:P

Lägger upp lite bilder här sen om jag orkar.. ska försöka skriva klart förlossningsberättelsen från förlossningen med Vilicia med =)

 

Mina tjejer

2010-08-09 - 16:45:51


jag älskar er å otroligt mkt

God morgon

2010-08-09 - 09:06:00
Nu är det frukost som gäller:)
bella sov länge idag till halv 9 eller ngt tror jag.. jag å vilicia gick upp strax efter 8. skönt å sova länge.. jag har ont i huvudet som tusan vet inte varför hade huvudvärk igår med.. har dock inga panodil hemma så de måste jag köpa..
Idag har vi inga planer.. Tea är här med.. Bella blev överlycklig när hon såg henne stackars tea får inte en lugn stund:P.
Men hon ska bara vara här tills mamma slutat jobbet.
jag hade tänkt gå en sväng å så idag men regnar det så känns det inte så lockande :P .
få se var dagen har att erbjuda helt enkelt.. är sugen på att baka å så med..


så mysigt hade lilla vilicia det igår när vi kollade på beck ;)



vagnen lite dålig bild men de fåår duga =)

Kväll

2010-08-08 - 20:25:18
Nu har en förlossningsberättelse kommit upp.. började med isabelle. svårt att skriva en ny så långt efter men jag hoppas den duger;) . ska börja med nästa sen;).
Just nu sitter jag å väntar på älskling ska komma hem med lite filmer :) . då blir det myskväll.. underbart.
Isabelle har sovit alldeles förlite idag så hon har varit gnällig.. Var förbi barnens farmor å farfar med där var hon hur pigg som helst å busade så hon blev alldeles svettig;)
Sen kommer Anna å hennes pojkvän förbi. hälsade på lite innan de skulle hem till skåne.

var så skönt å gå ute en sväng idag .. konstigt att det kan vara så varmt i luften trots att vädret är kasst :P .
Idag har jag varit dålig med kameran.. så blir inga bilder idag tyvärr..

Förlossningen med Isabelle

2010-08-08 - 20:16:30
18 november
Förlossningen började med ryggsmärtor på kvällen den 18 november.. Trodde inte det var på g utan jag som ansträngt mig eller ngt liknande. Hade varit hemma från skolan den dagen för jag kände att jag behövde plugga till provet jag skulle ha dagen efter och för att vila.Kanske var det så att kroppen kände  på sig att det var en liten bebis på g?
Tog det lugnt den kvällen,kollade på tv å duschade varmt. men det hjälpte inte. Grannen var hos oss å kollade ¨på film. Vi satt å kollade film hela den natten. jag började klocka värkarna och då insåg jag att det kanske var på g.
Älskling gick å la sig men gick upp med jämna mellanrum å frågade hur täta värkarna var.Jag tyckte fortfarande inte att de var speciellt smärtsamma..

19 Novmeber
05:34 ringde älskling in å frågade när de tyckte att vi kunde komma in osv.
då hade jag värkar med 3-4 minuters mellanrum som höll i sig i ca 40 sek.
Klockan 07:11 blir jag inskriven på förlossningen ..  Jag blir undersökt å är då öppen 3 cm.
kl 07:48 så blir jag undersökt igen . fortfarande öppen 3 cm . Då tycker de att jag kan gå ner till fiket å fika å röra lite på mig.. ny undersökning skulle vara kl 10.
Jag stod bara ut till 09:15 nu började jag tycka att värkarna var jobbiga.. Fattade inte riktigt hur jag skulle andas igenom dem.
ny undersökning gjordes kl 09:40 och då var jag öppen 4 cm.. Jag tycker att tiden går sjukt sakta.
Jag säger till  om att få bada  så kl 10:10 så får jag lägga mig i badet.. Det var sjukt skönt. hjälpte verkligen till en början.. Men efter 40 minuter så gjorde det förbaskat ont .. Då gick jag upp å blev undersökt igen. var då öppen 8 cm! . Så badet hade nog hjälpt en del. 4 cm på 40 minuter inte konstigt att det kändes;)
kl 11 ber jag om lustgas.Det var min bästa vän ;) . Blev helt borta men de gjorde att jag inte kände av smärtan på samma sätt.
kl halv 12 bestämmer de sig för att ta hål på fosterhinnan. Klart fostervatten avgår..
Tio i tolv tycker jag det börjar bli jobbigt att hålla emot krystvärkarna.Älskling var så underbar la blöt handduk i pannan , pratade med mig å var verkligen ett underbart stöd!
12:05 får jag börja krysta . då krystade jag i 35 minuter sen föddes världens finaste isabelle i framstupa  kronbjudning. Hon hade navelsträngen ett löst varv runt halsen och började skrika efter de torkat av henne.
Lyckan har aldrig varit större..
3225 gram och 48 cm lång.

Efter att isabelle kom ut var det dags för det som jag tyckte var värst. Få ut moderkakan å sys.Vet inte om det egentligen gjorde så ont eller om det var för att jag trodde att allt skulle vara klart, ville bara få njuta av det fina jag å j hade skapat.. 

kl 12:53 kom moderkakan ut iaf. dock inte hel. så fick äta tabletter som skulle göra att även den sista biten kom ut.
Därefter var det dags att sys.Då står de där å pratar högt och säger att jag inte slutar blöda å att läkare ska komma å kolla. Men efter att det har kollat igenom och sytt det som behövdes så minskade blödningarna.. förlorade ca 1 liter blod.

Efter förlossningen ammades isabelle direkt. Jag Var så sjukt trött så jag somnade undertiden.
Älskling fick bada lilltjejen medans jag låg i sängen å kollade på. Orkade inte resa mig.

Förlossningen var helt klart det häftigaste jag upplevt. visst var det een smärta man inte kan beskriva men jag hade förväntat mig ngt mkt värre..

BB-tiden
bb tiden blev längre än vad jag trodde att den skulle bli. första dagen sov jag mest.. jag hade otrolig huvudvärk å var sjukt trött pga lågt järnvärde.
Isabelle fick gulsot så fick ligga å sola i två dygn..Stannade på bb i sammanlagt 4 dagar..
BB tiden med isabelle ser jag som en positiv tid även om den blev längre än tänkt. Det var otroligt trevlig personal osv.


God morgon=)

2010-08-08 - 08:19:22
God morgon=).
Idag är det sista dagen denna veckan:). och en vecka kvar tills jag fyller 20.. undra vad man ska hitta på då.. just nu lutar det åt att bara laga någon mat å så med min å älsklings familj.. blir inte massa firnde iaf..

Vi sov till halv 8 idag skönt:) . trodde dock kl var mindre för det var inte så ljust i sovrummet.. så blev glatt överraskad när jag tittade på klockan..tråkigt att det är så trist väder..det får ju gärna vara blå himel å så utan att det ska vara 30 grader . :P

Påbörjade förlossningsberättelsen med isabelle igår kväll men kom inte så långt ;) så ska se om jag kan fortsätta sen när barnen sover eller ikväll:)

Nehe nu blir det frukost å så :) ha en bra dag allihopa

<3

2010-08-07 - 21:47:08
Har inte tagit så många bilder idag. men några få blev de :)







Ni är det finaste som finns.. <3

Magen efter förlossningen

2010-08-07 - 21:36:08
Samma kväll tror jag ..



dagen efter .

Sista magbilden

2010-08-07 - 21:29:02
sista magbilden..
Hann aldrig lägga ut den ju. så här kommer den från v 40+0

tur i oturen;)

2010-08-07 - 17:43:07
Jag hade tur i oturen(är skit trött) att få tvättid idag;) men kände att det var lika bra att få skiten gjort ;) kommer ju vara lika tråkigt att tvätta imon;) blir alltid dödstrött när jag ska tvätta..
sista maskinerna är på g nu iaf sen ska kläderna bara torka.. hoppas det går något bra på tv ikväll som man kan kolla på :)

Idag har det varit sjukt tråkigt väder.. hade tänkt vara ute lite men har inte blivit mkt av de.. Hoppas på bättre väder imon så vi kan ta en promenad=)
jakob å bella ska kanske hitta på ngt själva imon med. så då kan jag å vilicia passa på att vila samtidigt som bella får pappsen helt för sig själv=).


som det känns nu så kommer jag inte orka skriva några förlossningsberättelse idag utan de får bli någon annan dag.. men kanske blir piggare ikväll..


Nehe nu ska jag ta det lite lugnt innan jag ska hänga upp tvätten :)

Lördag

2010-08-07 - 13:30:58
just nu är det super lugnt här hemma :)båda barnen sover, bella somnade utan några som helst problem denna gången:)skönt trodde det skulle vara värre nu på dagen, men hon var nog super trött.
Jag har sovit en liten stund på soffan har huvudvärk å är riktigt trött trots att jag sov ordentligt inatt. men det tar väl på krafterna innan man kommer in i rollen som tvåbarnsmor;).
Allt flyter iaf på här hemma.Bella blir nyfiken så fort hon hör Vilicia. hon vill gärna sitta när å säger till så fort vilicia blir ledsen.

Bvc Journal Isabelle

2010-08-07 - 10:57:10

Isabelle

2008-11-19
Vikt:
3225 g
Längd: 48 cm
Huvudomfång: 32 cm

2008-11-23
Vikt:
3085
Längd:
Huvudomfång:

2008-11-26
Vikt:
3090 g
Längd:
Huvudomfång:

2008-11-28
Vikt:
3200 g
Längd:
Huvudomfång:

2008-12-10
Vikt:
3530 g
Längd:
Huvudomfång:
36 cm

2008-12-17
Vikt:
3670 g
Längd: 52 cm
Huvudomfång: 37 cm

 2009-01-05
Vikt:
4105 g
Längd: 55,5 cm
Huvudomfång: 38 cm

 2009-01-14
Vikt:
41365 g
Längd: 55,5 cm
Huvudomfång: 39 cm


Fortsätter uppdatera sen

Bvc Journal Vilicia

2010-08-07 - 10:48:29

Vilicia

2010-08-04
Vikt: 3165 g
Längd: 49cm
Huvudomfång: 34cm

2010-08-06
Vikt:
2980 g
Längd:
Huvudomfång:

2010-08-07
Vikt:
3050g
Längd:
Huvudomfång:


2010-08-16
Vikt:
3340g
Längd: 51 cm
Huvudomfång: 36,3

2010-08-26
Vikt: 3530g
Längd: -
Huvudomfång: 37,2

2010-09-09
Vikt: 3750g
Längd: 54 cm
Huvudomfång 38

2010-09-21
Vikt:
3895g
Längd: 56cm
Huvudomfång: 38,3

God morgon=)

2010-08-07 - 08:50:07
Trodde aldrig att jag skulle få sova så länga idag... jag vaknade kl 7 och var chockad över att båda sov:P . Men kl 7 minuter över 8 vaknade Isabelle. Vilicia sov i vår säng, . hon har inte vaknat å skrikit någon gång förutom när hon inte hittat tutten. men då har hon somnat om direkt. så jag känner mig utvilad.

Idag ska vi till bb. Väga lillan å så =)det går nog super bra. 
Nu kurrar min mage så ska äta frukost nu =) gott..


Kväll

2010-08-06 - 23:00:20
Vi sitter å kollr litepå film.. bara njuter av att vara hemma.. :) helt underbart.
Vilicia sover så gott nu.
Tog liten stund innan bella somnade i sin nya säng idag men efter ett tag så somnade hon gott :) .
Ska uppdatera bloggen mer imon tänkte jag.. lägga in lite bvc journaler från isabelle och vilicia så ni kan se hur de växer=) .Vilicia ska ju vägas imon igen. Bellas kommer ju inte uppdateras så mkt men den är rolig att kunna gå in å läsa iaf:)
Ska även fixa förlossningsberättelser från båda förlossningarna:) Har ju båda papprena här så tidpunkter osv kan vara med:).

Massa bilder ska ni få på mina prinsessor med:) Har även tagit bilder på magen efter förlossningen å så .. så ni kommer få mkt uppdatering.. få se om jag hinner imon annars har ni ju något att se framemot;)

Nu ska vi sova :) god natt

Hemma

2010-08-06 - 14:33:54
Nu är vi hemma:) väntar på att min älskade trollunge ska komma.. ååh vad jag ska pussa på henne:)
nu håller jag på att plocka upp från bb å så :) känns underbart att vara hemma.
Vilicia ligger å sin säng å sover..
Alla undersökningar å så idag har gått bra.. ska tillbaka imon å göra det där PKU testet.
Läkaren som gjorde hjärtultraljudet visste mkt väl vem jag var å hade haft mig när jag var liten.. han berättade hur dålig jag var  å vem det var som opererade mig osv...
Vilicias hjärta var lika fint som isabelles:)

Ne nu ska jag passa på att fortsätta göra lite nytta innan trollis kommer å bebis vaknar:)

Älskar er<3

2010-08-05 - 16:59:08

img_8390 (MMS)

Älskar er<3

Vilicia

2010-08-05 - 06:58:08

img_7573 (MMS)

Vilicia

Nu ligger jag här å bara njuter. Bebis...

2010-08-05 - 01:41:12

Nu ligger jag här å bara njuter. Bebis och älsk sover. Lillan ska äta lite:) hon är otroligt duktig på att äta. Imon blir detundersökningar. Ska ringa på Bm nu, de ville känna på min mage. Jag å vilicia kommer få stanna till fredag minst. Hade tänkt åka hem imon. Nu skA jAg fortsätta att njuta och tänka på lsabelle. Saknar henne. <3

Vår fina tjej

2010-08-04 - 22:01:38

img_6254 (MMS)

Vår fina tjej

vår älskade Vilicia är här nu:). 3165 gra...

2010-08-04 - 20:34:38

vår älskade Vilicia är här nu:). 3165 gram och 49 cm lång <3 lyckan är enorm.

badat lite:) öppen 6 cm vid kl 10 ny kont...

2010-08-04 - 10:55:35

badat lite:) öppen 6 cm vid kl 10 ny kontroll nu kl 11 :)

förlossningen nu:)

2010-08-04 - 08:50:30

förlossningen nu:)

är det kanske lite värkar/ förvärvar jag ...

2010-08-03 - 21:39:07

är det kanske lite värkar/ förvärvar jag känner? Hoppas kan man ju alltid . Men tror inte för mkt

Bf +2 idag. Ingen bebis på g. Hon trivs n...

2010-08-03 - 12:51:00

Bf +2 idag. Ingen bebis på g. Hon trivs nog bra i mammas mage.

BF-dagen

2010-08-01 - 14:18:54
iongen bebis å inga känningar ;) är hemma en snabbis nu..
ska åka till bellis å syster nu =) saknar min skrutt..
så mer uppdateriong kommer sen.. händer det ngt så kommer jag uppdatera er ;)

Bf idag men det blir nog ingen bebis. Släk...

2010-08-01 - 09:29:44

Bf idag men det blir nog ingen bebis. Släktträffen igår var trevlig. Idag är det dag nr 2. Tårta och så :)

RSS 2.0